Gymträning?

God fredagskväll people!
Eew, jag är helt totalt slut i hela kroppen.. vilket i sig inte är speciellt konstigt, eftersom denna vecka varit förbaskat påfrestande..jag har sammanlagt lyft och burit omkring på cirka 30 tekoppar (MED innehållande te= en sammanlagd vikt på runt 230 g!)

Ska vi också räkna in alla övriga muggar och glas med diverse saft, latte, och oboy så är det nästan lite småkonstigt att jag inte blivit en bodybuilder vid det här laget..kanske inte mina arvanlag direkt, who knows?

Nu blire en vaaaaarm dusch!


Björn is back!

Han är förmodligen den enda anledningen till att jag kollar på Parlamentet...enjoy!


Impregnerande!

Fyra inlägg..FYRA INLÄGG! I think I'm moving in the right direction! Efter allt SLIT!

Nu är det inte hålfotsinlägg jag pratar om, inte bh-inlägg heller för den delen.
Neheeeej då, jag summerar bara gårdagen lite.

Fasen vad skönt att kunna sätta den holländska barbiedockskroppslukten som ett litet körsbär på toppen också.

Förresten, checka in
http://hellosydney.blogg.se under de kommande månaderna. Det är el Jucke och hans kompanjoner som drar på spontantur till Australien...we like it!


Barbiekroppsblommor

Höhö. Skulle bara kolla om det vara anatomiskt möjligt att pressa in ett inlägg till innan jag viker ner mig i den renbäddade sängen.
Det var det.

Nu ska jag berätta en lite störande grej om mina blommor.
Förresten är det lite av en överdrift att kalla dom för blommor, det är plastbollar som min kära mor och syster trodde skulle passa ypperligt i mitt rum.
Tydligen kan jag inte ha blommor i mina fönster.
Tydligen står huset i fel läge för att normala blommor ska kunna överleva på min fönsterbräda.

Jag fick ett ultimatum: garderobsblommor eller plastbollar. Fast innan jag ens hade hunnit sagt 'gard' så låg det två gröna äckelbollar i mina svarta (uh, classy!) vaser.

Och ja, anledningen till att dom är äckliga är inte bara att dom är gjorda i plast och alltså fejkblommor.
De luktar även som två holländska barbiekroppar.

Nu ska jag dränka dem i parfym.

Inte ens en bra rubrik kom jag på..

Jag vet inte vad det är med mig eller mitt vokabulär idag.. huvudet tänker inga kreativa tankar, och när jag väl ska försöka printa ner det jag tänker så blir det helt fel. Bara det här inlägget har jag skrivit om typ fem gånger..

Skapligt synd att jag råkar vara helt stuck in bloggträsket just idag. Därför, dear readers, ska jag verkligen, VERKLIGEN, skapa en lite bro av connection mellan mina kära hjärnhalvor. För att rädda diverse framtida bloggpauser, om inte annat.

Tills vidare bjuder jag på en fruktansvärt emotionell sommarbild, från Hudiksvall och USM 2005. Jag kallar den mycket högtydligt för 'De flytande ankorna'...ni förstår säkert varför.

96981-104

Whatever I feel like I wanna do...goosh!

96981-103
Napoleon Dynamite i filmen med samma namn.

Det är inte så ofta som jag tar mig i kragen och recenserar filmer här i bloggen.
Maha! Det hade jag inte tänkt göra nu heller, istället kommer här en liten uppmaning till alla som - liksom mig, innehar en något sjuk humor.
-Se Napoleon Dynamite!

Förmodligen en av de roligaste filmerna genom tiderna. Allvarligt!

Nothing compares to lasagne!

Vet inte riktigt vad som har hänt med min kropp den här veckan.. jag är fortfarande out of function tillräckligt mycket för att inte kunna bege mig iväg till plugget.. känner mig ärligt talat som en solblekt och nopprig liten grön disktrasa. Om nu det säger er speciellt mycket.

Även disktrasetillståndet kan vara uthärdligt, iallafall om man vet att man inom några minuter kommer sitta nere i köket och smälla i sig obegränsade mängder med farmors lasagne..

Sen skulle jag bli helt outstanding tacksam om någon vänlig själ uppfann en spara-knapp på bra hårdagar. Det känns helt fruktansvärt frustrerande att sitta hemma med röda näsvingar och the hair of the year! (Och då har jag inte ens stylat det ännu...)

Nu ska jag käka som aldrig förr!


And she's in the game!

Så var även Bella tillbaka på planen igen. Bella, som alltid får lite av en depression när hon tvingas vara hemma från skolan. (läs fängelset)

Som om världen inte redan vore tillräckligt grym, så har hon heller inte träffat hästmulen Willebulle sedan i söndags. (Visserligen beror detta på snälla familjemedlemmar som ställer upp på Bella när hon är hemma och är sjuk, men ändå..unfair!) Bella har helt enkelt ett huuuuuuge behov av få dra in doften av ammoniak, sågspån och varm hästvinterpäls i näsan snarast. Helst nu.

Bella har faktiskt aldrig skrivit om sig själv i tredjeperson innan. Hon erkänner att det känns lite konstigt, och att hon nästan får en liten 'utan-kroppen-upplevelse'. Men det känns ju ändå skönt att kunna säga 'been there, done that'.

Nu ska Bella prova en engångstvål från Dalarnas högskola. Fråga henne inte varför.


Ska det vara för mycket begärt?

Ja, jag mår inte bra. Är helt yr och snurrig, och lägg därtill förkyld och ont i varenda bihåla i kroppen. Det är bara en sak som fattas.

Saken stavas F-e-b-e-r.
Efter att jag hade feber i två veckor sommaren 2006, så är den förmågan numera helt bortblåst. JAG KAN INTE FÅ FEBER!  Skulle helt klart kunna nöja mig med 37, 5 grader, eller iallafall över 37. Bara för att kunna säga; jodå jag är lite sjuk, har feber och sådär..

Men har jag kunnat säga det? Näääääe! Idag när jag var helt säker på att jag hade minst 38 så visade termometern 35,5..undertemp! Hur coolt är det på en skala?

Nu ska jag fly fältet, sticka ner och käka lite. Syrran spelar nämligen Jimmy Jansson på högsta volym..och jag som redan har ont i huvudet!


Guten Nacht!

Wuheej! Helgen har varit fruktansvärt händelserik, i en tydlig kontrast till den här måndagen.
Synd för er att jag inte orkar rabbla helgaktiviteter nu.

Jepp, det har inte hänt ett skit idag.
Det mest actionfyllda skulle väl isåfall vara när jag tassade ut för att hämta in ved från garaget vid ett-snåret, då kylan inne i huset blev helt outhärdlig och började hackade tänder.

Det var bara att bita ihop och bege sig ut, påpälsad, lite smått haltande och vinglig (har varit hemma för förkylning and stuff idag, och den där sjukkänslan gör mig så... labil! Nästan lite tantig! Blir alldeles krum i kroppen och dessutom helt övertygad om att jag måste gå sådär ihopvikt när jag har frossa, då håller man liksom värmen bättre)

Hela kvällen har varit ett stort, ihärdigt genomplöjande av Andra Avenyn-avsnitt. Sen blev jag lite besatt och facebookade på skådespelare och sådär. Fatta vad insatt jag är nu liksom!
 
Har förresten aldrig förstått mig på Facebook, än mindre hur man kan bli beroende..om någon mot förmodan vet så gaaaad, tell me!

Godnatt everybååty!

96981-101
En intetsägande 'behind the scenes'-bild av min arbetsplats för tillfället. (Och ni skakar av excitement, jag veet ^^)

The show must go on..

Så var det då äntligen klart - talet till morgondagens muntliga nationella prov i svenska. Inför helklass.
Inför 50 kritiska ögon, 25 näsor och 250 fingrar (överkurs, men jag kände att jag behövde briljera lite med mina mattekunskaper, såhär lugnet före stormen..) ska jag alltså hålla ett tal om verklighetsflykt, hur jag nu kunde komma på det ämnet..

Ärligt talat så finns det hemskare saker. (Muntliga talet i vår exempelvis.. i en fucking KVART!)
Nu sover vi på det här.

96981-100
Såhär tycker vi om att hålla tal...right Kajsa? ^^

Just for you Käääj!

Det var fruuuuktansvärt vilket liv det blev på Kajsa när det stod klart att Mats fått ett alldeles eget inlägg..visserligen ett ganska ocoolt sådant (enligt Mats själv iallafall, men sluta klaga mätso! Hur ofta skriver du om mig i din blogg exempelvis? NÄE PRECIS!)

Såå, för att på något sätt balansera upp rättvisan, bestämde jag mig för att snickra ihop ett inlägg till henne också. Fast ännu bättre, jag tillägnar en låt till den här UNDERBARA KVINNAN!

Just for you, my loooovely Käj; Bigger Hole To Fill! (Lägg särskilt märke till det urheta 'ahaaa?'-ljudet som yttras 02:54, och -3:40 ;D)


Oerhört förvirrande.

Jag fortsätter på det förvirrade spåret och publicerar ännu en omotiverad bild, denna gång från mitt fotoprojekt.
Det är en islandshäst i ett blåaktigt sken, i ett tappert försök att bli inspirerad av Anton Corbijn.

Fast nu är det lunch som gäller. (Och nu är det rätt bild dessutom, utan läskig ögonmutation ^^)

96981-99

Saker jag aldrig kommer förstå mig på - del 1

-Varför jag alltid lyckas hålla mig vaken när jag absolut behöver och SKA sova, och tvärtom när jag istället borde vara vaken?
-  Varför jag inte bytt webbradiokanal på hela kvällen, trots att det påminner om någon lettisk kommersiell radiokanal anno 1995?
- Varför jag har vaknat på högst mystiska sätt två dagar i rad - i lördags genom att vakna med solen rätt i ögonen (fel, snarare rätt in i hjärnan!) och idag med att det första jag ser på morgonen  när jag öppnar dom 'små blå' (finare uttryckt för små, uttryckslösa hamsterögon) är min kära mammas näsa typ fem centimeter från min näsa..och sedan ett hurtigt 'hej, ligger du här!?'
-Varför jag fortfarande inte skrivit in mig på körskolan. Är jag efter på riktigt, eller är jag bara sjukt lat?
-Hur jag ska hinna med den här veckan. Ett alternativ vore ju helt klart att först omvandla mina armar till bläckfiskarmar med tillhörande sugproppar, och sedan klona mig själv i cirka tio exemplar. (Jaa-a jag kan bara se fördelar med det alternativet..tänk vad många blogginlägg ni skulle få!)

96981-96
Bara för att förvirra er ännu mer så publicerar jag här ett oerhört vackert konstverk, skapat av mig och min Ixusbaby. Mest mig dock.


Nu väntar sängen och Newton (min pälsbeklädda, afrikanska dvärgflodhäst med JÄTTEINSJUNKNA ögon) på mig, bäst att inte göra dem besvikna. Godnatt!
 
 


Finally!

Så kan jag ääntligen konstatera att Mr Bärbar är på plats i mitt liv. Saker är lite förvirrande (bland annat så ser jag inte tangentbordet, vet inte hur jag hittar i Vista-grejset och jag har typ tio olika sladdar som ligger huller om buller på golvet, men it's worth it)

Har suttit och installerat program heeeela kvällen och nu är jag så trött att jag inte ens orkar tänka hur jag ska ta mig till sängen (som förövrigt står två meter bort) Nja, det får bli ett senare problem.

Godnatt people!

96981-95
Min väska som jag råkade tappa i papperskorgen på toan...hehe...

Stackars Mats!

Usch vad det är synd om Mats idag.
Han har drabbats av ögoninflammation på båda ögonen, och nu är dom lika röda som min hyrkanin Stampes (som jag förövrigt hyrde 1996, han var vit med bruna öron och typ lika stor som hela min överkropp)

Så nu vet ni det också. (Och grattis till Määts, som ääntligen fått ett helt inlägg om sig själv!)

Chickenskin AB

Fuck, jag måste ve-he-he-heeerkligen inhandla ansiktsrengöring..det här funkar inte längre! Försökte tvätta bort mascaran med scrubcreme förut, det gick...sådär, kan jag upplysa er om.
Ett litet, elakartat skrubbkorn (i förening med djävulen, kanske?!) letade sig in och på något sätt lyckades jag alltså typ spränga ett blodkärl i ögat, eller någon annan slags del. Dramatiskt värre var det iallafall!

Nu har det gått en timme och det känns fortfarande som om jag skulle gå omkring med ett helt sandslott innanför tårkanalen. Funderar på att typ pilla ut kornet, men nej. Det får helt enkelt sitta där, riktigt äta sig in i ögonvitan över natten, så kanske jag till och med lär mig något i framtiden.

På tal om ögon och korn så hade jag ypperligt trevligt förut, när jag käkade råsalta popcorn och kollade på Hiveskonsert från Frankrike. Insåg dessutom att jag antagligen kommer bli helt hög på konserten (inte långt kvaaar nu, wuhuu!).. bara jag ser en inspelad konsert på teven så får jag liksom gåshud fem gånger om!

Nu ska jag bara avsluta det här worket om mode för extrema och sen, helt okontrollerat, magplaska mig ner i sängen.

Puss på dom som förtjänart'


Hey little world!

Jag har aldrig fattat grejen med blötsnö. What's the point? Att vi människor ska förstå hur det är att vara ett strössel i en megastor sorbetglass?

Det spelade ju faktiskt ingen roll hur frenetiskt jag än försökte promenera idag - jag kom ingenstans! Och när jag väl råkade komma typ en decimeter framåt, så var det som om någon drog tag runt fotleden och slirade tillbaks mig till utgångsläget igen.

Förresten råkade jag piska till mig själv på vänsterkinden idag.
Waaow. Jag longerade Willebulle, och skulle göra en såndär cirkussnärt. (jag kan faktiskt med en hand..det ni! ;D) Ganska olyckligtvis så råkade jag göra en precis vid mitt egna huvud, så själva svansen på piskan (som sjääälvklart svider mest!) daskade till mig på kinden... shit, jag var rätt skakis innan jag fattade att det var jag själv som hade gjort det! Fast en spökörfil vore iofs något speciellt ;D

Om det inte vore för den otroligt goda varma chokladen jag och Kajsa tar  varje gång vi har gjort något stort (nationella i fem timmar idag..DET är stort!) så hade jag nog känt mig som insekten mot vindrutan nu.. men det gör jag inte ^^

Nu ska jag plugga vidare, adios!


Det var smart'd...

Det är ju nästan så att man kan tro att jag gått under jorden...men neheeej! Jag har bara tagit en liten (och outhärdlig, I know!) bloggpaus i några dagar, mest för att jag varken har orkat eller hunnit skriva.

Igår var jag ett smarto och fick för mig att mina käkar behövde massage. Detta resulterade i att jag satt och tryckte på ömma punkter i ansiktet (är det bara jag som har såna? :O) under hela Freaky Friday filmen.
Tänkte att det kunde hjälpa på något sätt.

Imorse när jag vaknade så försökte jag förnimma mig om jag hade blivit nerslagen eller liknande kvällen innan, eftersom det kändes som käkarna blivit påkörda av en scooter..hur nu det skulle gått till..

Så här sitter jag iallafall, nyduschad och lite lätt handikappad. (varje gång jag ens försöker att le så blir jag påmind om...el massacre..huh!) 
 
Aaarå, och nu ska jag dra en sleep!

Dagens modelektion

Okej, en officiell confession..
Det är INTE okej är vara klädd i samma färg från topp till tå, även om det gäller en stalloutfit...

Speciellt inte om denna färg råkade vara senapsgul/beige. (BEIGE ÄR INGEN FÄRG!)
Speciellt inte om jacka har en fyrkantig form, så man får gigantiska axlar i den.
Speciellt inte om det toppas med utstickande mössa till. (Tack och lov att jag skippade schackrutiga mössan idag, då hade jag krypit fram av skam!)

Överhuvudtaget så är det inte okej att se ut som en formfranska. Speciellt inte medvetet.

96981-92


Underställ á la Bella

Ohoooo vad jag f-f-f-ryseeer! Detta trots att jag varje morgon äter frukost ihopkurad vid brasan, egentligen lite längre än vad jag borde.. (jag blir överhettad så de sista sju minuterna ligger jag borta vid altandörren och svettas istället..) Shit liksom, kan inte värmen hålla sig kvar lite då?

Alright jag fick just en idé!
Jag tänker termos.
Jag tänker rostfritt, lätt böjligt stål.
Jag tänker mig en slags varmvattenfylld simdräkt (huh!) som kan bäras under de vanliga kläderna.

Nu kör jag inifrån-ut-principen. Inte särskilt komplicerad; häll i dig 5 dl skållhett Liptonte, och invänta effekt. Jag blir lika varm varje gång ^^

Adios!


Det här får vi börja vänja oss vid!

..Jag talar förstås om laptopinlägg! Här gör jag mitt första EVER (uuuja det är stort det här, nästan att jag överväger att skåla i lite Peach Passion!) och ja - det är classy.

Jag tänker dock köpa en mus, den här lilla...touchrutan driver mig till vansinne! Det blir helt enkelt skitsvårt att scrolla och ha sig, speciellt med min fingerkoordination.. (Min taktkänsla överhuvudtaget kanske vi ska säga, det finns ju faktiskt en anledning till att jag la ner planerna på att bli en framgångsrik blockflöjtarkvinna..)

Som tur är så finns det andra saker jag är bra på. Sova, till exempel. Något som jag tänkte utöva nu.
Godnatt!

Höjden av lathet?

Oh, den första lördagen på typ fyra månader som min syster håller sig hemma och umgås med mig och pappa.
Låt mig förtydliga lite: vi umgås virtuellt.

Becca sitter i vardagsrummet  med sin snygging-laptop.
Jag sitter här i hallen och degar vid vår oldie..och panikskriver lite arbeten.
Pappa ligger i soffan och kollar på teve.

Vi är ganska lata. Jag och Becca sitter cirka fyra meter ifrån varandra, men med olika synvinklar.
Så vi tog ett snack över msn:

bella
säger:

brinner brasan?

Reebecca säger:

nu

Reebecca säger:

Aa

bella säger:

hur mycket då typ?

Reebecca säger:

massor

bella säger:

glöder det bara?

Reebecca säger:

nej

bella säger:

okejdå

Sen skulle jag precis gå och käka upp resterna av top notch-pajen jag och Kajsa gjorde igår. 
Tanken slog mig att Becca har två meter närmare till köket.

bella
säger:

kan du hämta pajen i mikron åt mig? snälla?

Reebecca säger:

haha noooot

bella säger:

men mina ben har somnat? *ser oskyldig ut*

Reebecca säger:

mina med

bella säger:

ajdå..kan du inte krypa?

Reebecca säger:
NEJ

Betyder detta att jag måste hasa mig ända bort till mikron alldeles på egen hand?!  (Här pratar vi om en sträcka på drygt 12 meter, kurva inräknad!) Huh, det är en hård värld vi lever i.


You're gonna need your golden touch

Nej, idag blir det inget filosoferande för min del. Dels för att skona alla som behöver läsa, och dels för att inte trassla ihop mina tankar alldeles för mycket. (Okej, i ärlighetens namn så står det helt totalt still i hjärnan, kreativiteten är och gungar någonstans nere i smalbenen..alternativt fotsulorna)

Istället så kan vi avrunda den här fredagen med en outstanding låt, med Johnny Borrell & co i Razorlight (som förresten är ett halvsvenskt band, för alla som inte visste det..fränt!) De skulle egentligen ha spelat på Hultan i somras, men dessvärre blev deras spelning inställd.

Blunda (men inte alldeles för hårt, checka in Mr Borrell imellanåt!), lyssna och njut.


Ny månad!

Välkommen November.
Som vi har väntat på dig! Nu är det ännu kallare ute, mörkt redan vid halv fem tiden, och bara man sticker nästan utanför dörren så får man typ frostskador.
(Fast om det här hade varit en videoblogg så hade ni troligtvis sett den lilla blixtsnabba glimten i ögat.)

Imorgon kommer min klippa (maha!) till soffa, och min klippa (maha igen!) till Kajsa.
KVINNA vad ruuuuligt!

Nu går vi gemensamt all-in på en god natts sömn.
På tre.
(Jaa räkna på ni, jag sover redan!)