Måndagar är ett tråkigt sätt att tillbringa 1/7 av sitt liv på...

Nåväl, riktigt så farligt är det väl inte, men om sanningen ska fram sa har jag stor lust och krypa under täcket och inte visa mig förrän i helgen. Typ.

Sitter här med en kopp te och försöker vara lite ambitiös, men icke. Tanken på att jag ska till stallet om en sisådär 30 minuter gör mig inte direkt piggare direkt, men det ska ändå bli härligt att ta en tur på världens bästa tårta, WULLEBULLE.

Mediadag i skolan, med fyrkantiga ögon som följd. Sunkdag idag! Bad Hairday, dålig fantasi på outfit (levisjeans, vans, vitt linne och svart v-ringad t-shirt) plus att jag inte orkade stå och fixa sminket mer än lite mascara och concealer. Sedan slapp jag filmkunskapen eftersom typ alla i min grupp var gone, men istället missade jag bussen hem och fick gå på stan i typ 1½ timme ! Kollade i nya tillskottet i stan, Cubus. Hittade ett fint, enkelt svart linne, annars tyckte jag utbudet påminde om Lindex rätt mycket.

Nåväl, med denna dag i bakhuvudet har jag all rätt att chilla lite nu, som om det inte vore nog så har man ju orientering hela förmiddagen imorgon -.-

Tjolahey!

segast, alla kategorier!

Gaah, jag är typ segast.. har en hel hög grejer kvar att fixa, såsom matte, filmrecension (som jag duktigt nog redan inlett) och medialäxan där det gäller att skriva meningar med vissa ord.. fast, det finns ju tid på resan hem liksom, sex timmar på tåget !

Segast kan jag nog även nomineras till när det gäller humöret för tillfället, sitter här och väntar på pojkvännen, som äter lite kvällsmat och borstar tänderna. Imorgon blir det som sagt hemfärd, usch och fy. Vill vara kvar här i all evighet! Kan man inte klona sig på ngt sätt, eller låta tiden frysa sig när man befinner sig någon annanstans? Vill ju liksom hem till pållen och alla underbara människor därhemma!
FRIDAS ÅTERKOMST får inte heller missas, under några omständigheter!
btw, dags att pallra i säng, så jag orkar med att resa imorgon >.<

herrå!

BellisHärlig fredag!

Jahopp då sitter man här igen då, och beklagar sig över att man inte uppdaterat bloggen som man ska.. inget att göra någonting åt i nuläget, eller hur?

Just nu befinner jag mig hos min käre pojkvän, sittandes vid samma databord (dock åt olika håll) upptagna med olika saker. Jag surfar runt på diverse sidor, kollar lite catwalkbilder och kläder överhuvudtaget (och diggar The Hives i dessa gigantiska hörlurar för fulla muggar, kan det bli bättre?) medan han... ehm.. "krigar" som han så manligt uttryckte det, skulle definiera det som "spelar-något-brutalt-och-avancerat-strategispel"... you name it. Som sagt, har det väldigt trevligt här uppe även om jag saknar mina brutala vänner och djur, hoho! Vilken snäll syster man lyckats skaffa sig iallafall, som ridit wullebulle två dagar i rad, inte dåligt det! Tack Becca!

Nu ska vi snart äta tacka guuud för det, det kurras i min mage gång på gång. Sedan blir det antagligen lite mys framför en rulle, vi har laddat upp med massa ostbågar och godis ^^, Och imorgon blir det nog H&M för min del, weeeei! Hoppas jag hittar en svart, basic kofta som jag letat efter så länge nu.

Auf wiedersehen!

Vilken mirakelprodukt!

Halloj! Är fortfarande i extas typ...hahaha! Den heter 'R U TAKING PROTECTION? From Oliy Roots' och är från ett favoritmärke, Lee Stafford. Snygga, väldoftande, helt dugliga produkter som dessutom inte är så värst dyra utan kostar mindre än en hundralapp. Jag har också ett shine serum och skyddspray för plattångat hår, från serien Poker straight..

Just denna 'mirakelprodukt som jag nämnde tidigare är enkel att använda, bara att spraya på där håret blivit fett vid hårbotten, och VIPS - fräscht och matt igen! Fungerar som ett puder för håret ungefär, och man måste sprida ut det när man sprayat annars ser man gråhårig ut...hehe :-) Nu ska jag kila, har läxor som ska göras och sen ska jag ringa älsklingen och säga godnatt... hejsvej!

Bella