Merry christmas!

Dåsa, lugnet sprider sig i huset. Paketen är öppnade, alla magar är mätta (bortsett från hundens då, ständigt på jakt efter ätbart.. hehe, typ som pappa) och kvar av julskinkan finns endast två korn ströbröd..

Jag diggar julen. Detta betyder ju inte automatiskt att jag är en julälskare som planerar i månader innan. Jag pyntar inte heller rummet så överdrivet, och jag skriver absolut inte officiella önskelistor på blå harrod's-papper ...*visslar* Julen är okej liksom, mysig, god mat, mycket godis och stuff. Ibland önskar jag dock att den kunde varit lika magisk som när man var liten. Det var verkligen ÅRETS HÖJDPUNKT!
Jag är däremot helnöjd med mina julklappar! Lite av varje, en del pengar att själv spendera (me like) men alla strumpor kunde jag kanske fått slippa.. i utbyte mot en necessär? (som jag har önskat mig i typ TVÅ ÅR, öhöööhm!)

Fick en helgo ansiktsmask gjord på basilika från the body shop, som ska testas, dessutom lite tröjor från gina, nattlinne från björnborg, strumpor (som sagt) och en hel del annat, exempelvis ett fint hoppschabrak till min hästgurka.

Så är usb-porten helt fucked up, annars kunde jag laddat över lite julekort, damn!

dagens juloutfit
- rutiga shorts, vila
- svart volangkjol uppdragen till tubtopp, okänt märke
- brunt bälte i midjan, mammas gamla
- gråa ullstrumpbyxor, lindex
- långt guldhalsband med svart sten, indiska
- svart ullkofta, jc

Nu ska jag dricka en stooor kopp champagne cream green tea (:


ciaao!

Minuterna före doppardan...

Oooh, spannend! Funderar på att anställa en julspridare i mitt liv. Säljs dom på samma ställe som vattenspridare, eller kan man bygga om en vattenspridare och lägga i typ, röda band och små garntomtar där i?

Avsaknaden av snö förstör liksom hela grejen. Hoho, är det Mars eller December?

Dags för sänggående, jag är jättetråkig idag (: Men, tidig uppstigning på julaftonsmorgonen med glöggmys och uteritt på morgonen med världens bästa Martina, det är grejer det! Hoppas det blir Göteborg för vår del förresten!


God Jul allesammans! Speciellt till mina underbara vänner, ni vet vilka ni är <3

Ciaaao!

Jag räknar dagarna!


96981-27
hur det kunde ha sett ut..

Snart är det jul! Jaha gud, ska vi klämma ur oss lite snö också då, på julaftonsmorgonen? Så att det blir en mysig julfika i stallet för min del! Hjääälp, jag har inte köpt en enda klapp hittills..det blir lätt panikshopping fredag lördag då, precis som vanligt (; Mamma, pappa, syrran, mormor, farmor & farfar, Martina, hästen och hunden ska ha en gåva ifrån mig. Det kommer jag väl fixa, eller?

Thea, (hunden, förresten) somnade på pappas stora hög bestående av träningskläder som låg framför brasan..usch, nersvettade och äckliga! Men där låg hon, den omutbara brutaltassen och vilade sig. Funderar på att köra henne i tvättmaskinen? hoho

Ursäkta den icke uppdaterade bloggen btw. Den blir utan tvekan lidande då skolan blir alldeles för krävande, typ som nu. Misströsta inte, I will be back (:

ciaao bella

Hipp hipp, hurraa, hurra hurraa!

Bella goes sjutton! Tänka sig, åren springer ifatt mig också.. trots att jag nästan är sist ut i bekantsskapskretsen att bli hyllad under en hel dag, så börjar jag nästan få lite kalla kårar över hur FORT tiden går! Herregud, om 1½ år tar jag studenten! Tankarna om vad man ska göra efter gymnasiet kryper sig tätare inpå, och gnager sig fast i hjärnbalken (usch, dagens läskigaste!) Framtidstänkandet sitter typ alldeles bredvid 'vad-ska.jag-göra-för-projektarbete'-punkten i hjärnan. Detta ska vara bestämt den 20 december. TJUGONDE! Jag sa ju det, tiden går alldeles för fort...

Övrig födelsedagtid kommer tillbringas med läxböckerna, och så lite mockning och willegosning.

ciaaaao!