En trendsetter helt enkelt

Gaaah, jag är så otroligt softish idag. Har hela dagen gått omkring i mjukisbrallor, linne och pappas stooora munktröja typ. (som passande nog matchar byxorna snyggt som fasen, dessutom står det bandyledare på den..tyvärr kan jag inte stå för den biten)

Var hos Wille i ösregnet, och passade på att dra på mig en sån där sjysst mössa med ett lååångt snöre och en liten tofs längst ut (tänk iors svans fast utan den där lilla rosetten...uuuh!) Sen ville jag nästan inte ta av mig svansmössan. (Som sagt, softisch! Kunde ju lika gärna konverterat till hiphopare när jag ändå var i farten..)

Imorgon är jag ledig från sommarjobbet, så sista dag blir alltså på söndag. Tänkte utnyttja det faktum att jag ändå vaknar runt halv åtta (det är helt sjukt egentligen, någon måste vrida tillbaka min dygnrytm till den normala bellatiden! :O), och gå med vovven på morgonen. Helt plötsligt känner jag mig rentav hjälpsam och ansvarfull! ;D

Är jag en luuuserrrr om jag går och lägger mig nu? Bra, då gör jag det.

Godnatt Världen!
skinnjacka
fiiiina jackan från H&M! den är helt fantastiskt snygg!

Tre timmar och tio minuter

Woops.
Nej jag orkade inte åka in till skolan idag. Hade inga lektioner, så det säger sig självt. Dessutom har det varit otroligt skönt att bara släpa omkring hemma i klassisk sommarlovs-manér. Vad har jag underhållt mig med då? Joorå, jag hjälpte Kajsa att sätta personligt rekord i telefonpratning, runt tre  timmar och tio minuter. (Själv ligger jag på runt fyra, rutinerad liksom) och KVINNA vad vi pratade!

De senaste timmarna har jag ägnat mig åt Wissman-spaning. Den mannen är incredible! En svensk sprinter i toppklass inte illa pinkat! (Det gör ju inget att han är snygg heller...) En annan incredible sak är min lilla vovve. Har fotat henne massor nu, liggandes framför brasan där fläkten får hennes skägg att carola-blåsa. Sakta men säkert börjar jag fatta kameran. Sakta men säkert..

Nu ska jag göra lite nytta, käka mat exempelvis. Hajdå!


*Ögonbrynsviftningar*

Imorgon är jag nästan totalfri ifrån skolan. Weee-haaa! Ska dock in till town och lämna D70:n jag lånade hem (synd bara att jag inte orka fota så mycket...smarthead), kolla lite inspark och på ettorna som ska förödmjukas inför hela skolan, och kaaaanske skriva in mig på körskolan också. 

Kan förövrigt meddela att;
- jag slutar 11;40 på fredagar, och jag skojar inte!
- jag klarade det grymma matteprovet och känner mig mer mattesmart än någonsin (även om jag vet att det är en felaktig känsla)
- jag gjorde ett såpass konstigt 'kooom då hästen'-ljud i hagen idag, att två islandshästar och en skabbräv kom springandes mot mig. Min egna häst rörde inte ens på örat.
- jag aldrig kommer förstå mig på killar. De förblir alltså ett mystiskt, axedoftande handjur för mig ett tag till framöver. Om nu ingen ändrar på det, vill säga.

Vi säger väl så, nu ska jag sova. Till nio, shit vilken lyx!
Godnatt!


Burrigt värre liksom

Men herreguuuud, någon motta får det ändå vara!  jag f-f-f-f-r-y-y-y-s-e-e-e-h-e-e-e-r! Är det verkligen meningen att man ska sitta och hacka tänder i slutet av augusti? Jag funderar allvarligt på att ta på mig vinterjackan, och ha den på mig INOMHUS! Bara tanken att jag snart ska till stallet gör att jag fryser ännu mer..

Men eftersom jag är en optimist så äter jag choklad istället, och lyssnar på Arctic (baaah, fryser ännu mer nu!) Monkeys.

Ska baxa på mig tre kg kläder nu, inför ridturen med Willebulle. Jag vägrar frysa häcken av mig! Blir nog sadelvärmare och hela köret ^^,

Adieeeeeu!


Spaghetti and stuff

Idag är det torsdag, och inget kan gå fel. Media all day long (jag sitter och jobbar på mitt djuuupa självporträtt, det är flummigt och ganska konstigt egentligen. Det är ju lite så jag är, faktiskt. Lite halv-wierd med en deep touch, ungefär) och mina ögon är redan fyrkantiga. Det värker bakom ögonvitan nästan, är det där nervtrådarna sitter? Hur som helst så skulle jag behöva massage där.

I can hardly vänta till lunchen! Idag serveras det spagetti och köttfärssås, enligt min mening det absolut godaste som skolan har att erbjuda. (Det och såna där formpressade megatjocka våfflor, yummie!) Hemligheten är egentligen att ta så pass mycket oossspht (uttalas som det stavas alltså; ost för er som inte fattade) att man täcker all 'utspädd-med-vatten'-köttfärssås. Sen låter vi det ssschmääälta så det blir schmäääält ooossspht ovanpå...
neheej nu kan jag inte skriva om det längre! Blir alldeles fingersvag av all frestelse, hoooh!

96981-76
älskar det här linnet, från topshop!
(otroligt avancerat att göra allt det här i photoshop, ni skulle bara veeeta! ;D)

Ciaaao!


Kaaaaaaajsa fyller åååår!

Världens bästa Kajsa (även kallad Maaasta, Stina, Chassmine och Andy)  uppnådde idag, klockan 15;56 den imponerade åldern arton bast. Nu är hon alltså myndig, till skillnad från mig då, som FORTFARANDE står under mina föräldrars regler. (Jag kanske kan fråga om Kajsa kan adoptera mig tills jag blir arton eller något? eller jag vet inte...*ser lite bortkommen ut*)

Tänkte inte tillägga så mycket mer, (ska nämligen äta kvällsmat och duscha, därefter sova) förutom att läckerbiten Kajan får posera med en hultan-langos några minuter innan Velvet Revolver entrade hawaiiscenen. Det var sommar, hultan, mängder av skönt people och MUSIK!

Vi vill onekligen tillbaka båda två.

kajsa

Fönsteruppdatering

Jag kan med glädje meddela att lampskärmen nu är på plats, efter många om och men. Ett glas vatten till min lilla krukväxt också, tyckte han såg lite törstig ut. (Gul, slokande blad och bladfällning är väl ett tecken på att något är fel..har jag för mig.)
Måste säga att det känns sjukt bra faktiskt, ett litet steg för mänskligheten, men ett stort (nåja, vi behöver ju inte överdriva..större!) steg för mig. Första gången ever som jag faktiskt vattnar en blomma UTAN att någon har bett mig om det typ 50 gånger. Men så fick ju Herr 'Liten-ful-90-talsblomma-i-Bellas-fönster' också stå ut med en hel del torka..

Imorgon ska jag skriva ett djuuupt självporträtt om mig själv, som läxa från textkommunikationen. Jag är inte dummare än att jag förstår att detta kan sluta precis hur som helst.

Läggdags nu, Sweet Dreams!


Allting har en förklaring, men korven den har två

Ibland vill jag bara vara en reeeka, kunna glida fram i vattnet utan att simma på stenar. (Simmar reeekor framåt eller bakåt? Det kanske är krabbor som simmar bakåt? Hur som helst så skulle jag helt klart kunna tänka mig att vara en krabba också)

Den här låten ger mig reeek-feelings. Alltså, den får mig att bli glad när saker och ting känns jobbigt. Inte för att jag mår särskilt dåligt på något sätt, men jag känner för att piggas upp. Idag sportar jag Marvin Gaye, choklad och grönt te. And it really works! *viftar på reeekstjärten*


John Blund, are you ready?

Nu måste jag komma in i bra sovvanor igen. Halv tolv är en så totalt olämplig tid för att gå och lägga sig, speciellt om man inte får sovmorgon på sammanlagt en månad. (Hej hej, det är synd om mig...) Jag har svarta lakan, så himla fränt liksom. Ja!

NU tar jag steget. Med det långa benet framför det andra (Jippie, jag är asymmetrisk! Det är jag, Howlin' Pelle och Mäts!) tänker jag inom högst en halvminut befinna mig på översta trappsteget, iklädd mitt mönstrade nattlinne från Björn Borg. Så nu skriver jag alltså i hundraåttio knyck och försöker samtidigt stava någorlunda rätt...Well, min simultanförmåga verkar visst funka även på måndagar...

Med hopp om att ni inte försover er imorgon..
HEMSKT MYCKET GODNATT!

thea
En hemskt glad voffsing! (med gräs under nosen)



Are you with me?

Puuh! Jag är helt totalt slut efter första 'riktiga' skoldagen på över två månader. Inledde morgonen snyggt med en försovning på 40 minuter, vilket resulterade i att jag slängde på mig första bästa jeans som jag rotade fram i garderoben, och hällde i mig två muggar jordgubbsfil. Sminkning skedde inne på skoltoan (jag har nästan gjort det till en tradition, ett sätt att spara tid på skulle man väl kunna säga...även om jag försöker undvika det)

Nu ska jag lägga mig på soffan med en stoooor kopp grönt te och kolla på den nya Beckfilmen 'Den svaga länken'.
På återseende fellaas!


Wardrobe-torka!

Sitter och laddar inför släktpartaj. Min numera stooora kusse Malin fyllde 20 igår (En viktig detalj: Jag har namnsdag när hon fyller år, hennes lillebror har namnsdag när jag fyller och hon har namnsdag dagen innan jag fyller år.. liksom, VAD ÄR ODDSEN?) och vi ska dit och käka. Och prata. Men mest käka.

Något säger mig att jag kanske borde gå och typ göra mig iordning. Jag kan väl åtminstone lägga fram ett par dugliga kläder? (Min syster som numera lever livet som student nere i Växjö har ockuperat duschen för tillfället, så det är bara att uthärda hennes schamponering...)

Men nu är mitt klädproblem ett faktum: Jag har brist på precis allt. Eller nej, inte ridstrumpor och stora 'idrotts-och sov'-t-shirts, det har jag i överflöd. Skulle förmodligen kunna bygga en stor borg av alla knälånga t-shirts, och sedan lägga ridstrumpor runt som en oerhört smal vallgrav. (Jag erkänner redan nu att det kan ha varit min absolut sämsta jämförelse hittills.. men man kan ju inte lyckas jämt, right?)

Jag ska alltså ta mig samman och skriva en inköpslista, måste bara tänka ut vad jag mera exakt kan tänkas behöva. Vad behöver man egentligen? Bortsett från rutiga knästrumpor och XXL-tröjor med urtvättat 'funktionär'-tryck?


VM-tider och barnvaktstips.

Det har varit en blåsig saturdaaay. (Förövrigt har jag namnsdag nu igen, och det är inget jag bara säger för att få uppmärksamhet om ni tror det..*ler lite nervöst*) 

Inledde lite lätt med ett jobbpass (där kaffet helt klart var höjdpunkten, nu KRÄVER jag att pappa bär in espressomaskinen vi har i garaget!) därefter hem till the house igen, där jag rätt snart infann mig i tevesoffan, tillsammans med rostat bröd, te och friidrotts-VM på teven. Pappa envisades med att klippa gräset, så jag sprang ut med skyltar för att uppdatera han om Carros kulresultat (Jag svär, jag HAR inget liv!) KUL liksom! När vi ändå är inne på ämnet så kan jag väl säga jag nästan hade glömt bort hur underbart friidrott verkligen ääär! Liksom, hur i hela friden kunde jag sluta?!

Allting har ju dock ett slut, även sjukamp.. iallafall efter första dagen. Efter 200 metersloppet så begav jag mig upp mot rummet, städade och rensade min garderob (Kan förövrigt konstatera att jag kommer sluta som den där kvinnan på Lyxfällan som inte hade slängt något på 16 år... herreguuud! Det känns så sjukt omoraliskt att bara slänga kläder... liksom, vem vet när jag behöver min 'två-storlekar-för-liten-men-ack-så-fina'-tigertröja? nej men DEN kan jag ju inte slänga...)

Därefter somnade jag på sängen, trött som en knubbsäl, och vaknade av det konstiga scenariot att jag låg och tänkte på Kiefer Sutherland. Och då har jag aldrig sett ett helt avsnitt av 24.

Hur som helst, nu har jag kommit hem ifrån en halv kväll som medbarnvakt till två gulliga killar. Förövrigt första gången jag sitter barnvakt, därav min oerfarenhet ..ja, ni förstår snart varför.

(Vi sitter framför teven och jag zappar igenom kanalerna, och säger till den äldste killen att det är speedway på svt24, eftersom han är helt galen i motorsport..)
- Kolla här då Johan, SPEEDWAY!
- Jag vill kolla på speedwaaay!
- Nejmen.. assåå... det är säkert slut nu! Vi kollar på Shrek istället..okej?
- NEJ SPEEDWAY!
- Nej! Vi kollar på Shrek nu! Vi har redan bestämt det..

Slutsats: Om du redan bestämt dig för att stirra på ett grönt träsktroll i 2 timmar, så försök undvika att visa motorsport för fyraåringar som tycker att gröna killar med trumpetsvampar till öron är överskattade. Bara ett tips liksom.

Det var det det. Nu ska jag sova, can hardly wait!


Digital kalender - med rätt att döda (..eller jaaa.. nästan)

Mission complete! Matteprovet är numera historia. Resultatet vill jag inte ens tänka på, men jag kan nog preliminärt betrakta mig själv som en vinnare (Är ju som jag redan tjatat om, väääldigt sugen på den där concealern..är rädd för att jag kommer köpa den hur det än gick på provet...bara tanken bevisar ju vilken leeehuuuuseer jag egentligen är! *tar det berömda Bart-greppet på mig själv*)

Idag har jag mest bara ätit på Sibylla, bråkat med en liten digital kalender (med brännsår, läskiga spökvibbar och obehagskänslor som följd, när det lilla aset började pipa fram 'Für Elise'....HJÄLP!) ridit i ett Irlandsliknande klimat (med luftfuktighet som i amazonas) med Jennifer och slappat inför skolstarten, som förövrigt sker imorgon klockan 08;30.

Sen måste jag sluta med mina långa paranteser. Eller nej, det måste jag förresten inte. Det är bara det att utan dem så vore mina blogginlägg typ 2 rader långa. Waaay to kort alltså. Bit er i kinden och stå uuuut!

Skönhetsömnen påbörjades 22:35, Sleeeep good! (Nej jag skojade bara, skulle bara retas lite med min gamla engelskalärare ;D Sleeep WELL!).

It's a long way to the top (if you wanna rock'n roll)

En liten peppningslåt bara, nu är det mindre än tolv timmar kvar..
Rock on!


Let's make a deaaal.

Imorgon gäller det.
Pa-daaaam! The big day of logics. Nu skojar jag inte.

Jag kommer klara det. Jag kommer gå in i B11 som lugnet själv (tänk Roger Pontare fast utan fjädrar!) sätta mig vid min bänk, ta tre (det här med perfektion är viktigt, ENDAST TRE! annars kommer allt gå och helsike) väldigt djupa andetag, ta fram mina... ehm... två pennor förhoppningsvis fullproppade med stift av rätt storlek. (Påminnelse till mig själv; LINJAL, MINIRÄKNARE, SUDD, VATTEN. Pfft, har man guldfisksminne så gäller det att skriva påminnelser överallt..ska sätta en lapp på dörren också)

Sen ska jag skriva vänsterhanden av mig. Jag räknar med blyertssvärta över hela vänster underarm. (Mina vänsterhänta medmänniskor knows that I'm talking about ;D)

Som en liten belöning till mig själv när jag har klarat provet, så ska jag beställa Touche Eclat Radiant Touch No 01 (concealern från YSL) från
beautyplanet.se. (Där kostar den nämligen 'bara' 250;-)

Nu ska jag käka lite, sedan åka till stallet. Ciaaao!


En halvspontan roadtrip

Idag har jag och Kajsa varit oförskämt spontana. Vi bestämde igår (ooja, lite planerande men heeey - spontanitet kommer inte över en natt!) att vi skulle ta en runda till Västervik, gå på stan och sånt stuff. Huuuuur mysigt som helst, och jag skojar inte! Vi diskuterade ilandsproblem över en chicken gourmét, åt gooooudis och fikade ute på båtbryggan och provade 'bandage-runt-halsen'-sjalar på H&M i några timmar.

Någon timme senare satt vi och följde en fotbollsmatch med ett slående intresse. (Vi vek ihop matchbladen till två strutar och sjöng 'heeey macarena', måste varit därför vi kunde härda ut så länge..) Hur vi hamnade där? Spontanitet, dear friends.


Vagabond? Yeah baby!

96981-72

Sedäääär, precis vad jag kan tänka mig att ramla omkring i framåt hösten! (Den klacken i kombination med kullerstensgator kan inte blir annat än snubblande, huhuuu) Just denna modell 'Volat' finns i lila och rött också, hur snyggt som helst!  Eftersom jag alltid har varit lite för nyfiken för mitt eget bästa (ask my mum..), så kommer här en fråga till er bloggläsare - Vad har ni tänkt er för skor till hösten? Tell me aaaaall about it!

Nu ska jag hugga in på syrrans mat, rock on!

Ratta in P1 imorgon, klockan 13:05!

pelle

Jaao precis - YOU HEARD ME! Imorgon ska vår allas maaasta' Howlin' Pelle Almqvist utforma sitt eget sommarprogram i radion. Det finns inte en endaste anledning att missa det, trust me! (Om ni mot förmodan skulle ha annat för er just då, så går det hela i repris klockan 22:15)

Såhär säger the man himself om sitt radioprogram, saxat från
sr:s hemsida:
'Min mun är ofta smartare än min hjärna. Jag brukar mest sätta igång den och bara lyssna. Ibland håller jag med. Oftast inte. Musiken blir lite Louis Armstrong och lite the Saints'

Kika in på hivesmusic.com också, huuur snyggt som helst!


Ich bin müde.

lackat
Inhandlat lite nagellack idag ;D

Jag ser...tvåååå dataskärmar. Jag seeer...tre datormusar... jag ser... inget tangentbord... (Ögonlocken åkte igen precis när jag skulle kolla neråt) Jag seeer..... näe nu blundar jag. (Shit, jag trodde inte jag kunde skriva och blunda samtidigt.. se där! Ännu en oanad talang ;D)

Ungefär här blire handduksinkastning ikväll.
Godnatt!

En ponnykorg i flätad björk, tack!

Jodå, sommarlovsskolan rullar vidare. Idag var det dock lite segare än igår, men jag fattar fortfarande. (Det är ett bra tecken) Det är nästan, näääästan att jag tycker det är lite kul. För att inte tala om hur duktig man känner sig som går i skolan när man egentligen ska vara hemma och softa. Så länge det inte blir 25 grader varmt och strålande sol vill säga. Nejmen det här kommer att lööusa saaaj, som timbuktu skulle ha sagt. Intensivt ihopbitande i 7 dagar till och sen är matten för evigt på sommarbete för mina hjärnhalvor. (särskilt den vänstra)

Trevlig dag iövrigt! Helt klart godkänt väder, med lunch på Nisses och lite shoppning. Storhandlade och köpte lite hårspännen och blyertsstift, därefter slog jag till och köpte en väska från friis&co för 200;-..efter en del övervägande kan jag lugnt säga. Nu är jag huuuuur nöjd som helst, den är fin som stryk, stor och rymlig och kostade 600;- från början, så på så sätt tjänade jag ju faktiskt in ett par cheap monday jeans! (eeeh jaaa, det är precis SÅ jag tänker! ^^)

Nu ikväll har jag ridit ut med Jennifer och Martina, härligt väder och Paddelörat och jag var i fin form! (förutom då hans bångstyriga små ben ställde sig över en liten björk, och jag tvingades kasta mig av i panik och trassla ut honom igen..jesus, med lite otur hade han kunnat förvandlats till en sån där flätad korg i det ögonblicket!)

Nästa stopp - sängen!
Tuddiluuu!


96981-69
The Strayboys gör galet fina kläder för boys, exempelvis denna cardigan för 995 pix.
Bilden är lånad ifrån
tjallamalla.com


du-duuuuuum!

Nej, idag blev det inget bloggande. Eran skribent har nämligen huvudet fullt av ekvationssystem. Linjära modeller har vi också gått igenom, nu kan jag inte tänka på något annat. (Eller jo, det kan jag väl, men då finns det risk för att jag har totalt hjärnsläpp imorgon när vi ska gå igenom olikheter)
Fan, jag låter så seriös! How did that happend?

Så har jag magknip också, dags att vika in hovarna för ikväll.

with love (and some spänking)
Bella


I will be chasing the starlight...

Ohoooj! Har precis avverkat en underbar helg med härliga människor, som bland annat har innehållit filmkväll, (Jag och Jennifer såg 'The Anchorman' och missbrukade min ej färdigrörda dipp, fast det var givetvis gott ändå) och en väldigt spontan lördag då jag (efter ungefär 10 raggarvarv i stan sjungandes på nedanstående låt) stupade i sängen runt fyratiden.  

Idag har jag varit originell och varit på fussball med Jossa och Kajan. (Bara det faktum att VI TRE av alla människor FRIVILLIGT har varit på ett sånt arrangemang, tyder på att något är fel..) Någon (alternativt Gud?) ville inte ha oss där. Han hällde vatten på oss (vi lurade honom och snodde ett gb glass parasoll där vi stod och försökte se någolunda diskreta ut, vilket givetvis misslyckades) han tog våra platser på läktaren (vi är smarta och flyttar på några järnkorgar med skräp och sätter oss på första plakett)..ja, ni förstår säkert.

Nu ska jag kasta in handduken för ikväll. (Jag gissar på att mannen i silverskägget där uppe har haft ett finger med i spelet även när det gäller mitt IG i matte, för imorgon ska jag påbörja min efterlängtade extrakurs i matte B..*ler tappert*)
Guten Abend!


Heey, listen to this! Hur fin som helst!

Det ska vara KYCKLINGSALLAD.

maaaout

Titta extreeeemt noga på den här bilden. (När du tror att du har tittat klart, så ska du typ tokstirra på den i 10 sekunder extra, bara för att vara på den säkra sidan)

Detta är nämligen den ultimata måltiden. Lätt att göra, himmelskt gott, täcker hela kostcirkeln (här är jag dock lite osäker, men jag om någon borde faktiskt kunna det här, med både en farmor OCH en mormor i mattantsbranschen...) det är helt enkelt bara att slänga ner lite paprika, majs, gurka, kycklingbitar (men givetvis, vi måste ju ha KÖTT!) bönor, sallad, ananas, fetaost, soltrokade tomater, pasta... vad som helst, bara det är någolunda ätbart. Sen lite vitlöksdressing på och voilá - you got THE FOOD!

Tänkte förresten att eventuella framtida barn skulle kunna födas upp på ovanstående mat. Det skulle väl inte vara så krångligt? Som hundmat typ, man häller pastasallad i stora 30 kilos-påsar, fryser in och sen är det bara att plocka fram en säck varje kvartal typ.
HA, där sa jag något!

Nu ska jag äta. Pannkakor kanske? Jag har precis lärt mig göra pannkakor. Jag älskar pannkakssmet. Det finns dock ett dilemma; när jag väl är klar med den första pannkakan så är jag redan helt sjukt trött på pannkakor, eftersom jag äter massa smet också. (Eller dricker rättare sagt, det är rätt rinnande..)

Någon som vet hur man slänger upp dom i luften förresten? Teach me!

EXTRA NEWS!

jao

Jag tänkte precis logga ut. Efter en evening med pizza, massa Göteborg, massa Stones, och en hel mörk chokladkaka.
Skulle skicka en tandborsts-pose till Micke, och då får jag se det. Själva der untergang! JAG HAR SJÄRTHAKA! Inte fullt utvecklad, men en antydan till! Lite mera bearnaise-sås på pizzan tack, och om cirka tio år kommer man inte veta i vilken ände man ska prata med mig... Holy creamfilled cadaver!

Fast liksom hey - hur många kan sitta på hakan egentligen? Jag tror jag har ett partytrick på gång...

Nu var denna kväll till ända. (Hä-hä-hä) Jag ska jobba imorgon, mums! Naaaaight!

Give it to me!

Oheeeej! Ännu en helg i mitt liv uppbokad - but heeey, Iike it!
Den 8-9 september dundrar jag och mina ständiga följeslagare FAMILJEN iväg mot Götet (igeen, det är ju förtusan den enda staden förutom Vimmerby som jag besöker! ;D) och infinner oss på en av läktarna tillhörande Ullevi, och följer Finnkampen med stoooor spänning! Jag skulle ju helt klart ha föredragit att sitta liiite längre ner (det blir ju sååå mycket bättre bilder då ^^) men pappsen var envis och hävdade att det säkerligen skulle börja regna (Vad får han att tro att det ska REGNA liksom? Det är ju rena torkan :O) så vi fick snällt ta det han bestämde - sittplatser under tak snett ovanför höjdhoppet.
Något säger mig att jag trots allt kommer tacka honom, tids nog.

Sammanfattningsvis så får vi väl alla hålla tummarna för följande saker:
-Att det kommer pyttepyttelite regn, annars kommer jag ångra att vi hamnade under tak
-Att vi inte hamnar mitt i finnklacken som år 2005 (okej fine, vi hamnade inte mitt i, men vi blev omringade av ett stoort finskt sällskap som inte verkade ta den här landskampen på samma lätt sätt som vi..hehe..)
- Att jag och syrran kan låta bli att kasta vindruvor på varandra, även om det kommer vara väääldigt frestande efter gårdagen incident.

Nu ska jag äta kycklingsallad. Det bästa sedan senhösten 1756.


image66
från senaste finnkampsbesöket, 2005 ^^

Nu är det KRIG!

Jag borde vara glad, för den här dagen har varit outstanding från första början. Vackert weather, jobbet gick som på räls, solen var soooolig (gjorde mig dock inte brun, utan mörkgul.. och jag ser ut som en kissfläck, yeah!)och jag trampade INTE på den stora bruna skogsnigeln (ehm.. eller var det en mördarsnigel?) som låg i gräset precis där jag skulle sätta min högra fot. Puuh, jag hann parera!

Men runt 17:00 hände något. Min två år och två månader yngre syster, som lystrar till smeknamnet Becca kom insläntrandes genom vår massiva ytterdörr. (Tvådörrars, så vi kan nääästan köra in en smartcar in i hallen - det ni!)
Hon hade sovit borta, och hennes väska var helt överfylld. Jag (som ju är storasyster och faktiskt har en relativ koll över min syrra - vilket hon i sin tur inte har så stor koll på, men sssch!) förstod ganska snart att hon förmooodligen hade 'lånat' lite grejer från mig, för att fylla upp väskan liksom. (Det har hänt en sisådär femtio gånger tidigare i världshistorien) Givetvis blir jag inte förvånad när jag hittar min svarta ballongklänning från H&M bland hennes väska. Men sedan börjar det gå utför. Min randiga klänning från skolavslutningen, min nya svarta tunika från gina, mitt vita linne med tryck ifrån H&M... huuuuuur hamnade dom i hennes packning?

Aarg som ett bi rusar jag upp till hennes rum, och försöker dra fram en förklaring ur denna människas kropp. Mission failed. Hon hävdar att hon inte alls har tagit något, trots att jag har hela famnen full med 'stöldgods'.
Alright, jag må vara osmart när det gäller matte, siffror och sånt stuff men när folk förmedlar osanningar rakt framför facet, dåååå är hjärnan med!

Sen går jag ut med hunden. Tar mina ballerinaskor med klack och trampar ilsket sönder varenda körsbärskärna som ligger på asfalten. Visst borde man ha hänglås på sin wardrobe?