Ett 'låtsas-tabberas', huh?

Det var låtsas-tabberas in town nu i helgen. Jag antar att alla under 15 som var ute hade en joyful evening, likaså alla som tog sig in på krogen. Men för oss mitt-imellan-people (läs mig, Kajsa, och Jossa) så hände det inte speciellt mycket. Det mest oförklariga skulle isåfall vara när en 60-plussare tog sig friheten att gå fram och stöta på oss lite.. Vid klockan ett var jag typ en nedfryst version av mig själv, och då fick pappa komma och hämta mig ^^
Så ja, roligare utekvällar har det definitivt funnits! Hoppas månaderna går fort fram till 11 december bara ;D

Lördagen tillbringades i Kajans residence, och med en jordgubbstårta, lantchips och tsatsikidipp så var vi i gott (get it?) sällskap!

Nu blire jobb imorgon, ska bara jobba i två timmar så det blir inte speciellt ansträngande ^^

Nighty!


Just throw it on me!

Gaaaw, this rocks! Varsågoda - The Hives och Timbaland i sann Sin City-anda!


Re-he-heeelleeey?

Jag vet inte riktigt vad som hänt - helst plötsligt har jag börjat att gå och lägga mig i tid! I'm soo proud, daaamn! Sova ÄR faktiskt bland det skönaste som finns. Och jag jobbar denna vecka också, så det är bara att pallra sig i säng liksom, även om det finns femtio andra saker som känns mer tilltalande.

Eller nej förresten. Inte ikväll. Ikväll finns det absolut ingen anledning till att INTE krypa ner under täcket i tid. Jag har ätit tårta nästan hela eftermiddagen (Firat farfar som fyller år och jag som har namnsdag, wohoo!) och nu är jag trött..
God Natt!


Spindelmordsförbud, alright?

Nu har det varit outstanding väder i typ 1½ dag. (Om man jämför med alla småländska översvämningar så..) Detta in sin tur leder till att jag försöker vistas ute i solen så mycket som möjligt (Jag är fortfarande ett vanillaface jämfört med syrran.. och NEJ! Det behövs inget bildbevis!) och då kaaaan bloggen blir lite lidande.. som nu exempelvis.

Idag skulle vi egentligen ha kört hö, men vädergudarna hade tydligen bestämt att det räckte med ett lass.. sen fick vi rädda det sista halvfyllda lasset också, typical. Jag som hade kört mental träning hela morgonen och var huuuur pepp som helst på att få mitt skinn sönderstucket av vassa höstrån.. vi tänker dock inte ge upp! Det kom typ mindre än 1 mm regn (säger mig inte ett piss... en millimeter borde ju egentligen, rent logiskt tänkt, vara typ en vattendroppe? Whatever..) så vi ska antagligen försöka få in resten av höet imorgon. (Kom igen, ni behöver väl inte döda varje spindel ni ser? Vi säger såhär - inga spindelmord före 18:00 imorgon! DEAL!)

En liten peppning till Kajsa också, BLI FRISK DIN FUCKAA!
Jag ståååår inte uuuuuuut med att du ska kurera dig hela sommarlovet ^^

Nu ska jag sova, det är jobb imorgon också, sweeet dreams! (Ingen associerar till Mansson hoppas jag? ^^)
Ciaaaao!

Efter att jag skrev detta så stupade jag i säng.

Okeeej, listen up! Jag har typ hittat ett väääldigt fiffigt sätt att spara in typ 5 minuter på morgonen, utan att stressa ihjäl sig! Det är oerhört enkelt! Det enda som behövs är följande:
- en drickbar mugg
- en mun (med tillhörande matstrupe och de där andra.. kanalerna..)
- fil, yoghurt eller annat trögflytande (Fil är att föredra, det glider ner quite easy)

Det hela är väldigt enkelt! Du häller upp fil i muggen, dricker, häller upp mer, dricker.. Frukosttfilen kommer ta 30 sekunder i fortsättningen, MAX! ;D Kom ihåg vem som tipsade dig, yeaaay!

Förresten är jag vääääldigt seg idag. Jag kan hardly hålla ögonlocken öppna.. tacka vet jag tandpetare! ^^ Sen måste jag få tag i något smarthead som kan förklara matten för mig.. (tajmade in mitt första IG lagom till skolavslutningen, oerhört klumpigt..men så är jag inte en sämre loser än att jag tänker läsa upp mitt beyg, så det så!) jag måste börja plugga så in i vassen nu.. *tittar på mot horisonten med en drömsk, fast ändå bestämd blick*

Sov jättegott!


Sommarlov i all ära, meeen...

..det tenderar till att bli en aning långtråkigt imellanåt. Jag är väl inte ensam om att tycka det, right? Tydligen är det ganska vanligt förekommande hos de allra flesta.. Man får liksom slå ihjäl en hel del tid genom att dyka ner i en spännande bok, kolla på en urintressant film, städa garderoben. (det vill säga vika ihop tröjorna lite extra fint, men det känns ganska meningslöst det också. Organiserat kaos ska det vara!)

Efter x antal dagar av 'never-ending'-days så uppstår något som kan liknas vid ett vaakum. Helt plötsligt kommer fantasin igång. (Eller jaa, lite sneddriven är den kanske..) Det är då man blir sådär överaktiv. Man går och lånar påsvis med böcker (alternativt köper, om man inte sparar varenda krona till en bärbar dator som undertecknad ;D), man städar sitt rum frivilligt, möblerar om, ringer runt till alla bortresta, sjuka, eller hard work-work-jobbande homies, diskar, går med hunden och (jaao, allt förändras faktiskt inte ;D) latar sig framför amerikanska komediserier. Man blir helt enkelt den där människan som man aldrig trodde man skulle bli. Hemmafrus-varianten alltså.

Vilken tur att man har ett sommarjobb iallafall. (Även om jag slutar tidigt, damn it!) Och en häst. Och en dator som hakar upp sig hela tiden. (Det blir lite mer sport om man måste starta om skiten hela tiden..huhu..)

Jag vill ha en deal med Gud.
Antingen ger du Svenska folket sol sommarlovet ut, eller så ser du till att tiden fram till skolstarten går förbannat fort.  (Det kan väl inte bara vara jag som längtar efter fasta rutiner, kompisar och de otroooligt uppskattade helgerna?)

Well, det viktigaste är väl ändå att verkligen, verkligen njuta? Även om det är überlångtråkigt med hällande ösregn och uteblivna stranddagar..

Nu ska jag gå och göra något hjärnstimulerande.. typ käka glass ^^


vuvven
Min vovve är sjuuukt sugen på some Cornetto jordgubb verkar det som..

A wonderful evening..

Wuhuu, jag blir så galet lycklig av det fina vädret! Det gäller att passa på att njuta så mycket som möjligt. Imorgon är det tydligen 'risk för åskskurar' och det låter ju knappast så övertygande för en dag på stranden efter jobbet..

Well well well, nu blire en stillsam uteritt i det fina vädret i sällskap med ägaren av århundradets mjukaste mule - Willee! Tänkte ta med mig kameran också.

I'm off!

Stranden nästa!

Sådär ja, nu är första arbetsdagen avklarad för denna vecka, härligt härligt! Med tanke på det alldeles underbara vädret ute också, jeeesus vad efterlängtat med soooool!

Nu blire stranden nästa, ska bli skönt med ett dopp och läsa en bra bok ^^

Ciaaao!

Nytt från Odd Molly den 23 Juli!

oddmolly
Odd Molly är ett svenskt märke som grundades av Per Holknekt och Karin Jimfelt-Ghatan år 2002. Det är kläder skapade för kvinnor som vågar vara sig själva - en riktigt bra koncept om jag får säga det själv! Snaaart snaaaart så är det dags för höstkollektionen att släppas, och på designsverige.se släpps de nya kläderna (som sägs vara heeelt fantastiska) Måndagen den 23 juli, kl. 12.00. Helt klart värt en titt!

Loord, sluta hamra på mitt hjärnkontor!

Jag tror man kan dela in Sveriges befolkning i två olika grupper. De friskhuvade och de sjukhuvade.

Friskhuvade är de människor som aaaaldrig har ont i huvudet. De skulle i princip kunna få en stoor rostig spik genom hjärnbalken, och ändå skulle inte ett ordet 'huvudvärk' förekomma i deras verbala katalog. Jag kan nästan se det framför mig! En äldre dam som råkar gå under en byggnadsställning vid fel tidpunkt, och blir tillsagd av personer hon möter på gatan att hon har ett 'litet sår' och att hon kanske borde samla upp hjärncellerna hon lämnar efter sig på trottoaren..
'Vasaaadu, har jag en järnbalk genom huvudet? Ojdå, så tokigt det kan bli!' *friskhuvefnitter*

De sjukhuvade är de som knappt orkar tänka på grund av de eviga hammarslagen. Eller, tänker kanske de gör, men det enda dom kommer fram till är 'du-duuunk du-duuunk boink'. (Tänk när dom ska skriva inköpslistor! Fatta vad mycket papper det går åt! Fast, dom kanske har någon anställd som skriver inköpslistor åt dom..)

Jag har alltid tillhört den översta gruppen. Friskhuvet Bella alltså. Nu har jag dock haft riktigt ont i skallen i typ tre dagar, är jag på väg att bli sjukhuvad nu? Eller är detta bara intervallträning för the brain? Aaaw stackarn, han kanske bara gör situps där uppe nu..

Nu ska jag smälla i mig en behövlig dos panodil och genomlida natten.. Natttiii!

martinakoden
Huvudvärk eller inte, Martina Haag är skönast! LÄS LÄS LÄS!


The naked light

window

Jag
'Mamma, tror du att det finns någon möjlighet för min lampa att få en lampskärm på sig?'
Mamma 'Kanske det'
Jag 'För jag skulle gärna vilja ha en, det ser så.. bart ut liksom'
Mamma 'Mmm..'
Jag 'Men vaddå, har vi verkligen INGEN jag kan ta?'
Mamma 'Jag vet inte..'

Seriously. Ska det behöva se ut sådär? Jag börjar ju garva varje gång jag ska kolla vilket väder det är ute ^^ Nu har det stått så i flera dagar iallafall.. vi får väl se om grannarna följer efter trendsettern i kvarteret ;D

Nu måste jag sova. Snart kommer jag få ett intressant samtal från Finland, och nu har jag utlovat att låta som en knarkare när jag svarar, så jag måste liksom slagga ihop så jag uppfyller förväntningarna. Good Night!

Lite frånvarande..

Efter närmare studier av mig själv så kan jag rapportera följande upptäckt:
Något händer med mig när jag läser. Framför allt spännande böcker. Kriminalromaner brukar alltid gå hem. Jag kan knappt lägga ifrån mig boken förrän jag vet exakt hur den slutar. (Detta har också medfört att jag, ett antal gånger, inte kunnat bärja mig från att läsa sistasidan trots att jag knappt hunnit halvvägs i boken... det förstör ju själva bokupplevelsen lite, men what the hell..)

Jag är inne i just en sådan period nu. Den där 'jag-läser-nonstop-hela-tiden-och-äter-bara-när-jag-måste'-perioden. Shit, jag hade nästan glömt bort hur underbart det kan vara att totalt låta sig svepas med av en bok. Är man en drömmare så är man. Just nu befinner jag mig mitt i en mordutredning, 'tvättstugemordet' någonstans i Sverige. Flickan med majblommorna heter boken, skriven av Karin Wahlberg. Och denna majblommeförsäljande flicka är nu spårlöst försvunnen. Mmmhm! Ska bara käka lite pommes och korv med pappsen och sen tänker jag ta reda på vad som egentligen hände. Sherlock, here I come!


The Hangmattsyndrome

Semester. På svenska alltså. (Semester på engelskan är ju typ tvärtom, alltså termin. Om jag inte minns helt fel så är vacation semester på engelska. Så det gäller att vara tydlig med vilket semester we discuss, liksom)

Okej nu till dit jag ville komma - semester (den svenska betydelsen fortfarande, fellas!) är för mig förknippat med softning till max.  Hängmattesyndromet. Synd att jag inte äger någon hängmatta dock. (Det egentliga problemet ligger väl antagligen i att vi inte har två träd som står så pass nära varandra som två hängmatteträd borde, om ni förstår vad jag menar. Ja, detta faktum har jag ältat ända sedan mitten av fyran)

Hängmatteträd, våningsäng och flaggstång förresten. Det var de tre sakerna som präglade mitt liv de första tio åren. The Things. De magiska tre grejerna som skulle göra mig till världens lyckligaste. Alright, en ponny också, fast den önsketanken kom nog någon gång runt 1998, när man började få in vanan att bläddra i Hästfynd och drömma sig bort. Bittra tider, jag fick inte något av detta. (Joo, en ponny förstås, men den var liksom inte inräknad i de Tre Tingen)

Så om nu någon framtida presentköpare av något slag (Det är ju ändå 4 månader kvar...) skulle råka läsa detta - tomtenisse, mamma, mormor, någon kusin eller dylikt - HÄNGMATTA TACK! Och två japanska miniträd att fästa den i.  Mihi! (Flaggstången kan vi hoppa över. Våningsängen tar vi next year)

Nu har jag suttit med en spänningsroman i knät hela kvällen, dags att tänka på slutriffet. Over n' out!

ida
Genomsöta islänningen Ida i hagen idag :)

Är magen glad så är människan glad!

En bra start på dagen - en kopp te, en tallrik fil, två rostade mackor med lönnebergaskinka på och smält smör. KVINNA vad det är gott!

Nu är jag likt Atom-Myran redo att ta den här dagen till betydligt högre nivåer än väntat. Jag tror jag ska börja med att gå och borsta tänderna. Sen blire att hoppa i en lämplig 'borsta-hästen-och-ge-honom-äppelcidervinäger-och-mat'-outfit.

Nähääj, I'm off!
Bella is bringing you some loooove fellas! ♥ 

Huhuuuu!

That's enough! Nu har datorn jävlats med mig ungefär 5 gånger bara idag. Jag kan nästan höra försvarstalet där inne, i den förbannade hårddisken.
'Jaaa men alltså du har ju överbelastat mig för länge sen, och förresten tycker jag det är rentav jobbigt att visa bilder på webbläsaren stup i kvarten, så du får helt enkelt klara dig utan dom. Du kan ju läsa texten, helloo Einstein?'

Nej, det är inte okej! Jag känner mig alldeles förlamad! Alltid när jag ska in och kommentera på era bloggar, så försvinner bilderna på internet! Detta leder då till att jag inte kan se koden som man behöver skriva i för att få iväg kommentaren, och det i sin tur gör att jag måste starta om hela skit'n.

Mina tankar är redan hos min framtida egna dator. AW! Om jag kunde så skulle jag börja dejta den redan nu. Fast jag får snällt vänta till i Augusti då jag fått ihop mera pengar. Konstigt nog är päronen väldigt angelägna om att jag ska ha en egen liten computaa' att bära omkring på. 'Bidrag till egen dator, bara för att du är så duktig' heter det tydligen. Tack tack mamma och pappa! Ingen aning om vad det är jag är så duktig på, men man säger ju inte nej till lite sponsring direkt ^^,

Idag Willebulle haft en kiropraktor hos sig som klämde på han lite här och där. Han hade ont i huvudet, alltså nackvärk, och obalans i njurarna. Nu ska han kureras i en månad ungefär, bara lätt ridning med andra ord. Två dygn totalvila också, får han. Jag får väl passa på att rida Flisa eller något, världens goaste nordsvensk!

En trevlig familjemiddag hann vi också med. Syrran är hemkommen från Spanien och får med sin burning body mig att framstå som ett vanilla face. (Eeeh, troligtvis är detta mitt sanna jag egentligen, jag vägrar bara inse faktum liksom) Och jag har kommit fram till att jag kommer sakna henne. For real liksom. Min lilla lilla lilla (181 cm långa) syster ska flytta till en främmande stad. Det som oroar mig mest är vem som ska fylla hennes vardag med det som jag alltid har givit henne - ironiska kommentarer. Jag får helt enkelt hoppas att någon nere i Växjö tar tag i min gamla uppgift. Tänk lite
Orville och lite Farbror Barbro!

Öhm, jag länkar igen! Just love it ;D

Godnatt!

Det fanns ingen passande rubrik, dude.

Holy cooow! Idag har jag gjort mer än på hela sommarlovet sammanlagt.
- Jag har jobbat. (Lyckades göra mig förstådd hos ett finskt barn och ett danskt barn samtidigt. DET NI!)
- Jag har sett ett lamm gå en brutal död till mötes (Han stångades med ett annat lamm så att han bröt nacken..hemskt!)
- Jag har longerat Wille (Och inspekterat den stoora swimmingpool  som gud har gett Wille i present. Han var jättestolt.) Och ja, det var en översvämning i hästhagen jag pratade om.
- Jag putsade min älskade sadel. (Och det mindre älskade tränset)

Till sist - det största och mest magnifika med denna måndag.. jag var ute och sprang! På riktigt! Heja mig! Jag funderar faktiskt starkt att börja med friidrotten igen. A little more action var det...

Sovtime!

Mooovienight!

movie

Lördag igen. Och det gör inte ett dugg att tiden går fort. Jag vill ha 29 JULI. GE MIG 29 JULI!

Jag har förövat mig själv helgen nu, genom att jobba både idag och i morgon. Idag hade jag äran att få rensa ut en gammal verkstad på (snarare en liten bod, men överfylld av gammal bråte!) gården, vi höll på i typ en timme och det var knappt så att den lilla boden var framkomlig ens efter den stunden ^^.

Ikväll har jag mest bara lyssnat på Muse - Supermassive Black Hole, ätit popcorn och kollat på film (Det blev efter lite om och men You, me and Dupree. Livet med beslutsångest är inte lätt!) med Mats. Mamma har förresten försökt göra mitt rum lite mysigare genom att lägga in två vita, väldigt fula trasmattor + ställa en grön krukväst i fönstret.. retro! Jag känner mig fången i 1993 typ.

Av någon konstig anledning känner jag mig oerhört okreativ. Nu blire sängen, så jag orkar jobba imorgon också ;D Godnatt!

Men om jag ber riktigt snällt då?

Gwwwwh. Jag blir störtsur på mig själv som bloggar dåligt. Anyhow - som vissa av er redan vet så ska jag köpa en egen dator i slutet av sommaren. (I'm sooo excited!) Eftersom jag inte kan någonting om prestanda och sån där skit så skulle jag väldigt gärna vilja att någon vänlig själ förklarade lite för mig ^^ Vad krävs? Kan man får en bra, bärbar dator mellan 6-7000? Vart hittar man den?

Som sagt, hjälp!
Jag känner mig väldigt lobotomerad inom området, som ni kanske listat ut.

A little less conversation - a little more action

Se där! Ni skådar mitt nyblivna motto. A little less conversation - a little more action. Det är ungefär på det här sättet jag har tänkt att leva mitt liv från och med nu. Mer verkstad och mindre snack. For example - mina sömnvanor. Istället för att gnälla över att jag jämt är trött så tänkte jag faktiskt vara lite originell och gå och lägga mig i tid. Så nu tänkte jag leva upp till mitt motto, även om jag gärna hade suttit här och bloggat vidare.

Naaaaajt!


Who did the respirator-ljud?

Äntligen hemma från vår the weekend i sällskap med lisebergskaninerna. Efter en busstur på drygt fyra timmar är benen lite bryléaktiga, men det duger iallafall. Mitt helt klart största dilemma är förresten numera officiellt: vem fasen var det som lät hela bussresan? Nu pratar jag verkligen lät-lät. Ljudade. Det lät som snarkningar från någon inkopplad i respirator. Hela bussresan gick alltså (för min del) ut på att gissa vem som andades så jävla pipigt. Sedan slog tanken mig, att det kunde vara bussen som på något konstigt höger ägnade sig åt människoflås. Synd bara att gåtan aldrig löstes, jag går fortfarande och funderar på vem/vad det var som.. ehm.. sov-andades.

En hel del shoppning har det blivit, inklusive två lisebergsbesök, så allt gick enligt planerna. Nu är jag dock för trött för att utveckla allt ytterligare, och dessutom är det jobb imorgon. Nu ska jag packa upp och sedan ska jag och vovven gå upp och sova ;D

Hoppas ni alla haft en trevlig helg förresten!
Nighty!