Like paketsnören.

Varför känns det alltid som om en del av mig försvinner när jag klipper håret? När man ser längderna falla liksom. Herregud, så farligt är det faktiskt inte! Jag fick en rätt rejäl uppklippning framtill med flikig, längre lugg och så topparna på längderna. Erkänner här och nu att det inte var en dag förtidigt att få tillbaka lite volym i håret.. Jag gick in med platt och elektriskt hår och traskade ut med världens afro ;D
' Ju större desto bättre, som min frisör sa' Gaah, låt mig få vänja mig vid tanken först. tillsvidare kör jag på  med ickelockar. Ska färga håret imorgon också.

Imorgon ska jag intervjua, för första gången 'på riktigt'. Frågorna är klara, nu gäller det bara att hålla sig frisk tills imorgon så är jag (nästan) säker på att det kommer gå.

Tillvidare är jag allmänt förvirrad och shoppingsugen. (Och vänsterhänt. And I'm proud of it!
Lägg 13 Augusti på minnet!

Natti natti, duuudes.


Konsten att slarva bort ett lov.

Tisdag. Yes, det tog inte ens sju minuter innan lovet var över. Okej, min inre klocka kanske är lite felställd, men det känns onekligen som om allt bara försvann. Lovet? Komsi komsi!

För att sammanfatta det hela, så var det mys heeela veckan som gällde. Det vill säga, sovmornar till halv ett, shopping i växjö, mormorpåhälsningar och sett Mando Diao live på metro tillsammans med mina underbara, fenomenala, ytterst älskvärda och sjukt grymma vänner. Jag kan inte riktigt beskriva.

Nej, det är impossible. These guys are amazing!

Jag hade för övrigt tänkt samla ihop till en armé utrustade med hårfönar, och få bort snön nu.. HALLÅ, DET ÄR MARS?!

rock on!

Ser du något tåg Karin? INTE JAG HELLER!

Yes, utan större sömnsvårigheter lämnade jag in filmanalysen i tid. Jag blir nästan lite impressed över mig själv! Det var iallafall sista gången jag gör ett panikarbete dagen innan inlämning, det ska gudarna veta.

Nu är Frida antagligen på plats bland palmer och vita stränder.. ooh! (förhoppningsvis något litet hav som hon kan svalka sig i också) Hoppas hon inte träffar någon brutal havsorm eller något bra, det vore ju... hemskt! Saknar dig som tusan frejdan! <3

Dåså, en liten ynklig skolvecka kvar och sedan, amigos! Då blire åka av! Vad sägs om Mando Diao, långa uteritter, filmkvällar och shopping?

god natt fellas ;D

 bella


'Screw yeeu!'

Dåså, äntligen var det sagt. Den frasen har varit i mitt huvud runt 200 gånger senaste veckan..och sagts kanske 50 gånger. Det passar liksom till allt! Lite lagom engelsk accent åsså utdragna e-n, så är den repliken lika säker som spiken i kistan.

Nu ska jag avnjuta helgen och känna samhörigheten... med min ännu oskriva FILMANALYS! Detta åbäke ska min lärare ha inlämnat på tisdag. Tack Bellis för att du är så oerhört prioriterad och organiserad! *tar det berömda bart-greppet på mig själv*

screeew yeeeeu!