Svart, lång kofta, numera i min garderob!

Yesbox, var och köpte en kofta i modell längre idag. Den var svart, i ullblandning (70% ull och 30% akryl) köpt på JC och varm och skön att ha nu när vinterkylan tränger sig på...ugh! Känns skönt att äntligen kunna pricka av en sån kofta från min egna inköpslista.

Blir lite totaluppfräschning nu, ska efter många om och men klippa mig och färga håret nu på måndag. Jag längtaaar! Har inte riktigt bestämt hur jag ska klippa mig ännu, men det blir iallafall slingning av min utväxt ( sedan slutet av JUNI, herregud.. det är som tur är inte så långt från min vanliga hårfärg, med andra ord: det låter värre än vad det ser ut (; )

Well, har just druckit upp en stor härlig mugg (min med en flörtig Nalle Puh på, finaste!) med världens godaste gröna te i! Nu ska jag ge mig ut i kylan och försökta leta reda på min bushäst, för idag blire dressyr!

ciaaao!

Denna dag är grym och bör hyllas.

Hurraa, hurra hurra, hurraaa!

Här följer vissa motiveringar!
 - Ingen filmkunskap, vilket betyder MER TID på filmrecension 3 & filmmanuset.
 - Endast två veckor kvar tills denna bloggs ägare blir stor och fyller....tadaaaa, 17 år.
 - Kul dag i skolan, med mycket skratt och mycket kakor & bullar ^^,
 
+ en hel del annat! (;

jag kommer inte kunna sova nu, kommer dock göra ett ihärdigt försök att få kroppen i vilotillstånd.
ciaaaao !



Tjallamalla, riktigt kul att kolla in!

96981-26

Det finns alltid en hel hög av fina plagg som man lätt skulle tacka ja till, inne på tjallamalla. Visserligen har jag aldrig besökt affären irl i sthlm, men internetshoppen är bra, riktigt bra! Kolla in danstövlarna under skor, hur snygga är inte de? (: Kläderna känns lite annorlunda, men samtidigt snygga och går att matcha med nästan allt. En hel drös med snygga klänningar hittar man under scene by tjallamalla, de svarta är hur fina som helst!

En sak är säker - nästa stockholmsbesök är det JAG som kliver in på tjallamalla! (:

Hittade förresten en bild på mina 'konstiga' skor..

mina skor
och tadaaa, här är dom! (den) Jag har likadana fast helsvarta, alltså inget guldinslag. Är helt förälskad i dessa! De är lite fulsnygga på något sätt, och lite rockiga. jättesnyggt tillsammans med stuprörsjeans!
Oow, vill ha flera skor. Just nu har jag bara de här som jag använder varje dag typ, ett par svarta mockastövlar (även de ifrån vagabond) och ett par rutiga vans.

Vad har ni för skor?

Helledigt idag, me like!

På grund av vår gymnasiemässa igår, så var det inte en enda elev (eller jaa, nästan...) som behövde pinna iväg till skolan idag. Känns väldigt lyxigt att vara ledig en fredag faktiskt! For upp med ett ryck i morse innan jag kom på att jag hade sovmorgon..haha! För övrigt shoppade jag en saltsten idag, det ni!

Dagens ja - leedigt!
Dagens nej - stallkatten åt upp en råtta mitt framför ögonen på mig
Dagens sanning - jag glömmer visst fortfarande att hålla reda på saker. Glömde busskortet på bussen!
Dagens i-landsproblem  - Jag skulle dra upp dragkedjan på jacken och råkade klämma fast läppen!
Dagens outfit - cheap monday jeans och vit tröja med rocktryck, jc

Nu blir det sova ! ciaao ♥


Jag testar nya designen!

Hoho, ska bara kolla om det blir bra (:

Blå marsipantårta och gymnasiemässa

tårta

Okej, this is it: jag älskar verkligen tårta. Vilken ofantlig tur att Frejdan fyllde 17 år just idag då, när jag är som mest på tårthumör.
Efter två bitar försvann dock den där drivkraften att slänga in maten i munnen i hög fart, så vi gav bort tårtan till Maggan i cafeterian istället. Yaay, hon blev säkert jätteglad över en halv blå tårta. Någon annan som blev jätteglad, var Frejdan. Med ett illtjut och ett stort kramkalas överöstes vi av lovord om hur bra dvd-boxen med Desperate Housewives skulle vara, och att hon skulle vara sysselsatt medatt kika på den i veckor framöver.

Mässan då?
-Jotack, den rullade på bra. Vi sprang och delade ut tidningar till alla (även de som redan hade tidningar, som ett bidrag till en liten kvällsbrasa liksom) Lite tröttsamt att sitta och bara stirra ut i tomma intet bara, vilket bidrog till segheten.

Stallet imorgon, värsta härligt! INGEN SKOLA liksom, yeaaah!

ciaaaao!

Dressyrlektion!

Mycket häst det blir denna helg, faktist! Red i en timme i förmiddags, tagit in hästarna ikväll, ta ut hästar tidigt i morgonbitti, och sedan lite dressyrträning imorgon förmiddag. DRESSYRLEKTION, för tusan! Det var typ, megalänge sedan! Vilken snäll mamma jag har, som betalar den åt mig! *tacksam* Ska diska hela veckan ;-) hehe.

Förövrigt, en okej lördag. Bara nu på slutet som den blev väldigt tråkig. Jag, mamma, pappa och vovven hyrde Wallander- Jokern och kollade på, trevligt som alltid. Sedan har jag städat mitt rum, pluggat lite, suttit här och knåpat ihop ett kollage som tog typ en timme (se nedan) Ska bli underbart att sova!

God Afton, & Adieu!

Höstoutfit, vad tycker ni?

96981-22

Är inte så bra på detta ännu, haha. Vad tycks?

Fredagskväll

Nu har jag äntligen varit och köpt de där strumpbyxorna som jag var och kollade in! Det blev ett par stickade i ull, något sticksiga men det får man väl ta antar jag, snygga är dom iallafall! (De är mörkgrå till färgen och ribbstickade) Kommer kännas ovant då jag inte är 'strumpbyxetypen', men det blir säkert jättebra, hehe. Fick förresten lite julkläder presenterade i en katalog ifrån H&M idag, hittade en massa fint där! Bland annat ett fint halsband med lååång guldkedja och berlock (gaaah, jag älskar det fortfarande), fast bäst vore förstås en kashmeretröja, en grå sådan. Skulle heller inte ha något emot om någon gav mig en kofta i viskosblandning, eller en svart polotröja. HEJA BASPLAGGEN!

Dagens sanning: Plötsligt känns marshmallows inte lika tilltalande längre...
Dagens sanning2 : Howlin' Pelle, jag börjar får abstinens. SLÄPP NYA PLATTAN SNART!

96981-19





Jag hatar rubriker.

Imorgon, IMORGON mina vänner, så är fredagen här. Har absolut ingen aning om hur den ska spenderas, förhoppningsvis på bästa tänkbara sätt med myskväll framför teven och någon bra rulle. Har en epilog i svenskan som ska vara inne på måndag, och den tänkte jag sätta mig med imorgon. För skojs skull liksom, haha.

Dagen har rullat på bra i övrigt, filosofiprovet gick antagligen bättre än jag trodde! Längtar redan till webbdesignen imorgon, vi ska göra en sida åt ett företag som vi själva kommer på.. tänkte välja typ ett stall eller ridläger, haha :-D Willebulle var förresten underbart gosig idag, men hann tyvärr inte rida alls.. gaaah! MER TID TACK! Så DET ska jag ialla fall göra i helgen.. rida alltså!

Nu ska jag landa med huvudet före i mina kära kudde, dooh! skulle inte suttit uppe till två inatt igen om jag så fick 10 000 ;-! (eller.. det tål att tänkas på..) Sova så in i vassen nu. Adieu!




    

Nya shortsen!

byxor

Jepp, här är dom. THE SHORTS. Köpta på en VILA affär för 250;-. Jag gillar dem skarpt! Ska bara hitta snygga strumpbyxor till, och hängslen. Sedan kommer de inte ligga och damma, det kan jag lova ^^,

Nu har jag pluggat på filosofin, gick väl sådär.  Får titta på det mer imorgon på håltimmen. Teét var iallafall väldigt gott!

Sängen kallar, och jag är supertrött.. ciaaao!

Med täppt näsa och läxorna på hög..

..så tar jag mig an denna vedervärdiga onsdag. Jag hatar det här mörka, blaskiga, deprimerande vädret! November & måndagar kan gå och gömma sig någonstans, tycker jag! Sitter hemma idag, i myskläder och dricker te. Försöker underhålla mig själv på bästa sätt helt enkelt. Skulle egentligen slängt in lite pics på mina skor, och mina nya shorts, men då kamerabatteriet är urladdat så får det vänta.

Ska till stallet senare också, och mocka. Tror inte det blir någon ridning, men vi får se. Det vore ju attans om pälsen växte ut på honom nu, innan jag hinner rida så mycket som jag vill ^^,

Längtar efter mina underbara loffisar i skolan, haha. Går inte en dag utan att man saknar er, och vår brutala humor ;-) Nu ska jag ladda upp med filosofiplugg. EXTREMT KUL.

hejs! <3


Haft en underbar helg!

Hjälp, har inte bloggat på hela helgen! Haft fullt upp med andra ord, och jag lovar att komplettera det jag missat nu under denna vecka. Fredagen och halva lördagen spenderades hos min mormor, vilket var väldigt uppskattat och så fick jag dessutom med mig ett par snygga shorts (rutiga, från vila..kommer kort!) hem. Igår träffade jag kompisar och kom inte hem förrän tolv ungefär, och vi hade supertrevligt! Idag, en helt vanlig söndag, så har det inte hänt så överdrivet mycket.. min häst har dock blivit klippt nu,och dessutom är mitt rum nystädat.. weeei!


Nu kallar sängen! Natti!


I väntan på bussen..

Hoppas ni har det trevligt där hemma allihopa. Här sitter jag, på media och väntar på att min buss ska anlända. Vi har just haft fotolektion där min grupp sammanställde ett kollage över shoppingen i min stad. (Dessvärre blev det inte så många bilder, då kameran segade..usch!) Ha, vilken shopping liksom? Vi har inte ens H&M -.-

Fick skolfoton idag med, lite försenat.. nu ska jag rusa!


ciaao

Fortfarande måndag..

does it never end? Jag kan inte hjälpa det, måndagar är inte min grej bara. Nesch, om man typ kunde byta ut alla måndagar mot två fredagar eller så? Någon som är på? haha.

Jag känner mig allmänt seg och trött idag, dags att tänka på refrängen tror jag. En sovmorgon säger jag absolut inte nej till, så jag kan sova till kvart över sju imorgon om jag vill, wihoo :D (Vill och vill, jag BORDE)
Fortfarande väldigt tomt utan min gubbe här, kan knappt bärja mig tills vi träffas nästa gång!

Annars är jag mest i behov av en ny slingning och klippning. Hade tänkt boka tid hos en frisörelev som klipper och behandlar för halva priset, eftersom jag bara ska toppklippa mig och sånt där. Då sparar man ju några slantar också ;-)

God Natt!

Första skoldagen efter lovet!

Heey, tillbaka i skolan nu då. De blev en heldag med medialektioner, inte helt fel faktiskt.
Sedan fick vi lära oss Adobe Indesign CS2, weeei!

Dagens outfit blev följande,
Svarta stuprörsbyxor, jc
Randigt ribbat linne,h&m
Cardigan, vero moda
Halsband, Friis & co
Spetiga skor utan klack, vagabond

Nu blire mocka i stallet, hej sålänge :-)

kläder

Puuh, klar med filmrecensionen på CLICK

Yepp, äntligen är den klar. Har tagit mig en hel söndagskväll för tusan! Nu är det bara att hålla tummarna för att min lärare tycker bättre om denna än om min förra recension, på Ice Age 2... haha! I en timme trodde jag förresten att vi inte hade någon skola imorgon, på grund av att en tjej tyckte sig höra vår ena medialärare säga det.. Tyvärr var det ju inte så -.- Men, ovetskapen var kul så länge den varade ;-)

Känns himla tomt utan min lilla pojkvän här.. min säng känns plötsligt.. väldigt stor! Inget som pressar in en i väggen här inte, snörvel. Nu har vi varit tillsammans i över ett år. ETT ÅR! Det är bra länge det, jag osm inte haft ett förhållande innan. Det har sina turer, men för det mesta funkar det bra mellan oss :-) Jag vet att han brukar läsa bloggen ibland (mest för att göra mig glad, men ändå, hehe) så här kommer en hälsning till honom: Jag älskar dig gubben! och tack för de fina presenterna, för fikat, för ALLT! Du är
underbar!
Jag fick ju en parfym förstår ni, Laura Biagiotti's Aqua di Roma. Luktar underbart! Tack tack TAAACK!

Vad använder ni för parfym? (inte för att speciellt många läser, men om någon känner sig manad så får ni gärna skriva, blir glad för allt!)

Nehepp, sovdags! Ciaaao
parfym

Slappoutfiten för onsdag..

Med snöstormen tjutande runt husknutarna blev det mest gosiga kläder idag, är ju rätt bekväm av mig..

◊ gröna velourbyxor, jc
◊ vinrött brottarlinne, jc
◊ blå v-ringad stickad tröja, gina tricot

Har förövrigt sytt in mina fornarinajeans idag! Överträffar mig själv ibland faktiskt, blev väldigt stiligt. Numera är jag ägare av ett par nya stuprör, istället för 70-talsvibbarna som jag kände innan jag sydde om de mellanblå jeansen. Och här kommer bekännelsen, tillika dagens sanning: Stuprör är beroendeframkallande.