'I want that one'

yeah

Länge leve brittisk humor! Little Britain måste vara det bästa som hänt svt på miljoners åratal, kolla in
här för mer information. Grymt kul!

Vaddå fuck it?

Haha, Frida din gamle skojare! Alltid är det något! (Rubriken är alltså Fridas svar på frågan om hon är med i facket för er som inte var med vid tillfället)

Dagen har bjudit på en hel del, minst sagt! Om man skulle räkna samman dagens bortgjorda scener så skulle vi komma upp i ett ovanligt högt tal är jag rädd, och så roligt ska vi väl inte ha det.. en sak är säker: att dansa frankensteindansen officiellt (speciellt inför chockade cubus-anställda) är nästan lika brutalt som det låter  ;D

Ge mig lördag! Jag och mina älsklingar ska rocka loss till Melody Club på metropol (och jag ska inviga min nya randiga tubtopp hoho)

massa kärlek! bellis

Helgo fredag!

Jahopp, då var alltså första sponsorraggningen avklarad, känns väldigt skönt! Det var inte på långa vägar så jobbigt som jag trodde. Eftersom jag egentligen aldrig missar ett tillfälle att fira, så var förstås jag och Kajsa snabba med att köpa semlor inne på Konsum. Dessa små försvarslösa bakverk gjorde oss mäktigt mätta (eeh, för en sekund eller så...) Däefter blev det café cup cake på kvällen, gott och trevligt där också.

Dagens YES: vår idé når oanade höjder
Dagens sanning: Kajsa har en del likheter med Rikard Wolff. indeed!

And the rest, is silence.


Well I never pray, but tonight I'm on my knees yeah

Onsdagsnätter, vad vore jag utan dom? Förutom att jag antagligen skulle se världen i ett lite mera utvilat tillstånd, men vad tusan! Har förresten ingen aning om vart min smått orealistiska kärlek/hat till speciella veckodagar kommer ifrån. Jag är inte den typen. Jag tar dagen som den kommer. Eller?

Den här dagen medförde en segdragen förkylning, och imorgon blir jag hemma, igen. Har dessutom skolarbete upp till öronen så någon vidare fritid lär det knappast bli. (inget Borat heller, fick nog av han i måndags ;D)

Vid närmare eftertanke så var jag visst inte så sugen på att blogga heller, haha. Man är inte särskilt kreativ med täppt näsa? Nej, för tillfället vill jag följande: ha te och rostade mackor och se på p3-guldgalan med trevligt sällskap...

Skinkmackor förresten. lönnebergaskinka, tunna skivor. (så dom nääästan går sönder) Efter att ha lyssnat på den underbart magiska låten Bittersweet Symphony, så går jag nu med bestämda steg upp och sover.

eran Bellis

Confession

Hjälp! Jag är bloggägare och jag kan inte länka. Jag vill kunna länka, därför ska det här inlägget endast handla om att försöka länka till en sida, på ett snyggt sätt. Så, varför inte besöka yttermera en stund?

Get the inspiration, dudes.


Det blåser, typ.

Jättemassa blåst ute, men fortfarande ingen snö. Nytt år har det hunnit bli också, och därtill nya möjligheter, nya krafttag och yes - nu har har mörkret äntligen dragit sig undan för att lämna plats åt lite ljusare eftermiddagar, vilket iallafall inte jag tackar nej till.

Dagen till ära sitter jag här och oroar mig för den stackars hästpållen, som står därute i hagen och flåsar av skräck och som jag inte har någon möjlighet att ta mig till, utan att riskera både mitt, mammas och bilens liv. Hela stora vägen är tydligen avstängd på grund av alla dumma träd som 'råkat' fälla sig mitt i vägbanan. SMART. Så, istället har jag städat ur garderoben och lagt undan kläder som jag VET att jag antagligen aldrig kommer använda. Dessa ska sedan med lite tur bli sålda, eller hur som helst bortskänkta. Någon som vill ha mina gamla jeans?

adieu for now!