Brutaaaalisar, kom tillbaaaaka!

För övrigt har jag inte en aning om hur jag har lyckats överleva den här veckan, utan vare sig Kajan eller Elina. Frida och jag har gjort skolan osäker på egen hand, men det blir liksom inte.. samma..effekt?

Behöver jag ens nämna att det blir stoooor samling på måndag? ♥

Here we go again!

Sitter här och trycker (men verkligen, can't stop eating) i mig mörk choklad ifrån Marabou och njuter av att ha helg... haha! En annan har ledigt ifrån skolan imorgon på grund av  träningslägret. Vi sticker tio, jag är hur laddad som helst! Jag har kommit underfund med att jag saknar friidrotten rätt rejält, iallafall gemenskapen på lägren. Jag är verkligen jätteglad att jag fick chansen att följa med den här gången också!

Fast att ligga och stirra i vattenytan efter Haglunds linser är kanske lite 'last year'? ;D
- Oh titta, jag tror jag såg något! Dääär!
- Nääe.. det var bara ytspänningen..

Idag blire Willebulle+mig+Martina+Flisa!

Ciaaao!

På riktigt-lycklig?

96981-34

Är det den milda marsluften som får känslorna att skena? Om jag hade haft ett svar på frågan varför, så hade jag antagligen skrivit det ungefär här.

Men fuck, det är helt tomt.

Jag är helt sjuuuuuuukt lycklig och glad och lycklig och glad femtio gånger om. Det förbryllar mig! Jag skojar inte. Jag är så lycklig att jag bara vill skrika rätt ut. Springa allt vad jag har rätt ut i skogen och rulla mig i en riktigt lerig vattenpöl. Krama någon riktigt jävla hårt och aldrig släppa.  (okej, jag kan göra undantag.. om ni ber riktigt snällt.)

Jag sitter bara och ler här. Det spritter i kroppen. Jag får rysningar av att bara finnas till. Jag har nästan hjärtklappning och jag vet inte varför. Snälla, låt det aldrig sluta.

Det våras!

Vårtecknen börjar hopa sig nu. Ljusare kvällar, inga täcken på hästarna i stallet och det GÅR faktiskt att bli lite varm (och solbränd) av solen också.

Sen finns det ju andra vårtecken också, såsom överhettad buss (Jag skojar inte, höll bokstavligt talat på att stryka med in the heat of 78:an i eftermiddags, tur att mitt psyke är lika starkt som hos den sibiriska tigern.). Vårkänslor. Sommarklädes- och bikinipanik. Sommarjobbshysteri och Reseplaneringskaos. Fast ärligt talat så gillar jag the hole shit. Oftast är det i början av våren som man njuter mest, och verkligen känner skillnaden.

Min helg var förövrigt suveränt kul! Fredagen tillbringades i Hultsfred hos Saris med Mäts. Meningen var väl egentligen att vi skulle kolla på film, men det blev mest lite tevetittande, grötätning och promenad av det hela. En del confessions också - både 'Hej-utan-ögonbrynsmannen' och sjuk dragning till kyrkbyggnader (och ett odrägligt dåligt lokalsinne..) ;D
På lördagen var det THE Kims place som gällde, med mig, Käjän och Haglund. (och THE kim förstås) Lika trevligt det, även om det verkade vara beslutsångestens kväll imellanåt. Saw 3 är däremot inget för ickebrutalisar!

I helgen är det full rulle mot huvudstaden som gäller! Ska på träningsläger med heeeela gänget!

Rock on bastards!Verkligheten är oftast den bästa satiren...

...och tjuvlyssnat.se har oftast de klockrenaste texterna ;D Vi lider med dig, chaffis!

Teasedag..?

Yeah, idag var det bandsläpp. Jag diggar rockpartys idé med att släppa de bästa sist - THE HIVES! (Och nej, jag har fortfarande inte gett upp tanken på att ännu en gång få uppleva känslan av att se dem live på hawaiiscenen.. ;D) fast, okej då.. Franz Ferdinand, The Killers, eller Artic Monkeys går ganska bra det också.

Mitt rum är läskigt kalt nu. Jag skrapade till och med bort målarfärgen, ska man det? Det typ.. ekar. Synd att jag nu, tolv år efter kommer på den smarta idén att jag skulle ha ritat hemliga koder på väggarna innan vi tapetserade ^^, Fatta vilka arkeologfynd jag skulle ha gjort! Jag ska konservera den idén till blivande barn och barnbarn. Ja, ni kan få låna. Nej, jag är inte ironisk.

Konsten att ha sex med ett äpple - det gäller att få äpplet att njuta också!

Idag blev det dressyr med älsklingsmulen, det var underbart! Sen skulle jag, min syster och mamma ta in 8 busiga hästar i stallet.. resultatet blev ett sladdspår och lukten av bränd fjording i stallgången, hehe.

God Natt fuckeeeers! ;D

wille


Inte mig emot att fynda lite..

ink?

Efter en ganska lång shoppningtorka lyckades jag i veckan bryta mig loss ur mina 'spara-teorier' och passade på att fynda en mascara från Maxfaxtor (Morelashes, kör stenhårt på den numera. Varför ändra på ett vinnande koncept?) för 59;- Holy Lord! Samma mascara kostade 130 ;- inne på konsum. Jag är stolt så jag spricker, första gången jag gör ett kap typ ;D Visst ja, köpte ett läppbalsam också, se bilden.. smakar sjukt gott! Frambuesa.. hallon, eller hur? 49;- eller något sånt..

Uppmärksam som jag är (ask my homies..) så fick jag syn på att Isadoras Mineralsmink anlänt till the town. Det kunde inte blivit mer passande! Pax för kompaktpudret! Hoppas det finns i min hudton bara.. I'm yellow, and I'm proud of it!

Morrn!

Jag trodde inte det var sant. Nej, jag trodde att Mr Fortunate eller vad han nu heter, skulle kontakta mig snart.
Visserligen hade jag fel. The bell is back. Jag tappade busskortet på väg till skolan. Mitt högra lår kommer inom en snar framtid att kunna skryta med ett stort och präktigt blåmärke. (Stort ja! Jag kan knappt gå normalt.. charmig häst man har ;D)

Annars är allt så underbart det bara kan bli. Jag börjar till och med få in rutin i bloggningen!


Let me entertain yeeeeu...

Det är tidig söndagmorgon, och ditt enda alternativ tycks vara att krypa ner i sängen. Förhoppningsvis somnar du innan du hunnit säga 'flufftäcke'. Du ligger där, nästan helt stilla i nästan tolv timmar (eftersom du är medveten om att dina söndagar är till för att sovas bort) till synes oberörd. Vad som egentligen pågår i ditt huvud, och vad dina sinnen får uppleva, är det bara du som vet. Kanske är du en drömmare, som får uppleva överdådiga äventyr nätterna igenom, eller en filosof, som vaknar med huvudet fullt av frågor. Kanske är drömmarna ett sätt för dig att uppleva saker i fantasins värld, även om dessa saker ibland kan klassas som rent osammanhängande och wierda grejer.

Jag skulle bara kolla er. Här kommer min lista på saker du kan göra när sängen känns som ett alternativt alternativ:

°
Hitta gamla klassiker som 'Runaway' med Del Shannon, Judas Priest hit 'Living after Midnight' eller 'Sexbomb' med tjuren från Wales himself - Tom Jones. Detta hittar du enklast på youtube, och sångtexter är lätta att söka efter på google. Skruva därefter upp volymen rätt högt för att störa eventuella syskon, och (håll i dig) sjung med så falskt det bara går, gärna lite falskare. Det får gärna låta som om du är seriös, bara det skär sig.

° Ställ svåra frågor till dina MSN-kontakter, gärna chefsredaktörer.  Försök att bli så djup du bara kan och ställ frågor som tar en livstid att ge svar på. Därefter besvarar du själv dina egna frågor och ler oavbrutet i minst fem minuter eftersom du är så stolt över dig själv.

° Försök hitta svaret på varför du alltid är så kreativ efter klockan ett. Det är frustrerande! Speciellt när man vet att sängen står och ja...ser inbjudande ut (Detta trots att du har rivit bort tapeter så att ditt rum liknar Pete Dohertys lya.

Brutalt värre. Godnatt!

er oändliga belliiiiis

Våren dallrar i luften.

Man måste våga skrapa i havsbottnen med baddräkten, innan man hundsimmar  (observera simsättet!) sig upp till ytan igen.

Nu kan det bara bli bättre! Heja mitt tankesätt.

Nu funkar bloggen som den ska igen, vilket känns b-b-beautyful.

grrr, matteprooov!

Det enda som verkligen tynger ner mig denna vecka. Jepp, du läste rätt. Matte är min akilleshäl, min högerhand, iallafall inte mitt kall i livet. Fast å andra sidan, hur farligt kan det egentligen bli? Det gäller ett prov! Bara att göra det bästa av situationen, det som inte dödar det härdar.
 
Ikväll blire massa plugg igen, intervjugrejset och spanskan. Förhoppningsvis hinner jag och wille med ett dressyrpass i paddocken också.

Over and out!