Men gå och LÄGG MIG nu!

Maha, vad sysslar jag med egentligen? Jag klipper jeansshorts. Liksom, nu. Jag ska duscha, packa klart, städa iordning och sova. Istället sitter jag och klipper i mina gamla levi's. Tankar som 'hur långa resp. korta ska jag ha dom för att framhäva min såkallade figur på bästa sätt?' och 'sitter dom bra om jag kavlar upp dom lite i nedre kanten?' far genom huvudet.

Ibland känner jag bara för ett allvarligt snack med mig själv. Jag tror jag skulle ställa mig själv i ett litet, trångt hörn (hehe, där känner jag mig säkert hotad..) ta det berömda bart-greppet på mig själv tills läpparna får en fruktig syrénton och skrika in med en stooor megafon i örat:
Hey! Jag ska upp typ HALV SJU imorgon, jag borde SOVA! 'jag kanske borde fundera över att helt enkelt skita i att klippa jeansshorts, när jag vet att jag borde sova och bara göra det enkelt för mig och ta ett par ANDRA shorts?

Jag skulle helt klart bli skraj. Ett bart-grepp är alltid ett bart-grepp. (Ni vet, när Homer tar och lyfter stackars lilla Bart och knycklar ihop hans struphuvud med sin starka knoge? Just like that!)

Jesus! Jag tror jag ska anmäla mina jag och mig själv till en snabbkurs i självkontroll. Imorgon blire iallafall Göteborg, vare sig jag är utvilad eller inte.

Ha en bra helg allesammans! Jag ska ta tag i arbetet att svara på kommentarer när jag kommer hem på söndag, promise. Vänligen lyssna nu sönder den
här. Den är typ flera år gammal men fantastiskt jättebra. Tjuhuu!
Adieeeu!


Göteborg on friday!

Just nu kan jag inte fokusera på så mycket annat än fredag. Klockan åtta på fredagsmorgonen åker nämligen jag, mamma & pappa och Martina västerut, i riktning mot Götet. Det blir en weekend i storstaden, med viktiga besök på vägen dit, bland annat  Lager157 (och jag räknar med fynd, så jag hoppas verkligen jag hittar ngt!) och Hööks. (två hästgalningar som jag och Martina kan helt enkelt inte undvika att fynda lite när Hööks har sommarrea ;D Jag behöver dessutom ett par nya ridbrallor!)

Givetvis blir det också att beträda Lisebergsmarken. Skam vore väl annars, right? Annars kommer helgen (som ni säkerligen redan förstått) mest att gå ut på shoppning. Det känns helt underbart, nu var det evigheter sen jag shoppade loss! (Om jag nu någonsin gjort det, haha ;D)

Mest av allt längtar jag efter TopShop, gahaaaw. Någon mer dunderbra butik som vi måste checka? ^^

Nu blire sängen! Gosh, tidigare än vanligt! Nighty!


Nu är det klippt igen.


image57
Morden i Midsomer - sommarens tevehöjdpunkt ^^

Yes! Mitt hår är kortare än på suuuuperlänge, men det känns ändå jättebra. Wuhuu! Lite spretigt nertill, och så inhandlade jag dessutom en molding paste (eller något sånt... vaxliknande grejs)

Ikväll har jag kollat på Morden i midsomer (förstås!) och suttit vid datorn. Waaaay to long, men man får passa på när man är ledig och kan sova hur länge man vill ;D

Jag känner mig jättedum som bloggar så lite.. sry folks! Kan nästan lova mer inlägg imorgon, känner mig taggad till max!

Sov gott!


Förkyld... men jaaa är int' bitter!

Hej.
Idag känns mitt huvud som en varmluftsballong. Och någon skulle behöva släppa ut lite.. gas. Fast jag går all the way och snyter mig var femte minut istället, det funkar faktiskt också.

Dagen har varit full med aktiviteter. Om man dessutom har i åtanke att mitt hjärnkontor i dagarna fungerar som en släkting till Hindenburgaren, så har jag faktiskt hunnit med följande:
- städat rummet
- hjälpt pappa att spika upp lister
- flyttat in sängen
- ridit två hästar

Jag känner mig duktig. Fast helst borde jag nog undantrycka dessa känslor, för egentligen har jag inte gjort någonting. Allt och inget ungefär, men är det sommarlov så är det!

Och nuuuu.... inviger jag snart min säng! Gooood Niighty!


Den som väntar på något gott..

Yehaa, imorgon får jag äntligen inviga den nya sängen, the 120-centimetarn, som stått i garaget i en sisådär två månader. Detta på grund av att mitt rum tagit en jäkla tid, men lever man i en busy familj så gör man, då får allt ta lite tid ^^ The rooom är med andra ord inflyttningsklart imorgon, bara lite uppspikning av lister och städning av golvet som behövs göras. Ska bli underbart att få inreda ett helt nytt place som bara är mitt mitt mitt!

Jag erkänner - jag låter helt manisk över att få göra om mitt rum. Men grejen är att jag väntat på det så himla länge, och inredning är så grymt kul att jag nästan darrar av förväntan ^^ Självklart kommer det slängas upp lite pix när allt är på plats! Jag är så sjukt sugen på att köpa två-tre förstoringar på The Hives från
rockfoto.nu, rama in och sätta upp på väggen. Det vore typ briljant och nästan förbjudet snyggt. Ska bara hitta något sätt att finansiera the fotos först, haha...

Förresten är det så typiskt mig att brusa upp för en sån liten sak som att ha målat om rummet. Greeat Bella, nu har du satt the limit's sky high ;D (Det kommer säkert inte bli hälften så nice som jag inbillar mig, men sak samma)

Underbar ridtur idag också! Var ute med Therésé och hästarna skötte sig bra, förutom när Wille blev livrädd för en liten pojke som backade ner med plasttraktor för en brant backe i full fart precis bakom husknuten.. nåväl, inte så konstigt att han reagerade kanske ^^ Förresten fick jag ryckmani dagen till ära, och ordnade en väldigt somrig, chic frilla till min söta ponny ;D Nu efteråt kan jag tycka att jag kanske tog lite föööör mycket av manen, men det växer ju som ogräs ändå ^^

Ikväll har jag inte hunnit med mycket mera än målat naglarna (läs målat naglarna, tagit bort och gjort om, målat naglarna, tagit bort och gjort om, och målat naglarna...) i den ljusrosa nyansen glacier från mavala, käkat kvällsmat startat om datorn typ fem gånger (tacka guuuud för att jag har lyckats lägga undan pengar till en egen, bärbar dator!) och druckit te.. hehe.

Nu är det godnatt!
Bugar och bockar för alla trevliga kommentarer jag får! :D

wileee
min bulle! oj vad han ser busig ut ^^


Uteritten hägrar!

Nehej, här kan man inte sitta och uggla längre. Nu ska jag göra lite nytta! Längtar efter att komma ut på en skogstur med min hästbuse Wille, så hade jag tänkt smörja lite också...

Mot stallet!

Nähää, om man skulle ta och..


..tänka på slutriffet då! (Eftersom refrängen är typ höjdpunkten i låten, så introducerar jag härmed ett nytt uttryck, varsågoda, people!)

Dagen har inte bjudit på några större överraskningar direkt. Jag har mest roat mig med att läsa, dricka te, och kolla på teve.  'När Lucy Sullivan skulle gifta sig' av Marian Keyes är typ überintressant, kul och deprimerande på samma gång. Mest kul dock. Hittade dessutom  en hel after eight förpackning inne på syrrans rum, kvar sen i julas! Herregud, hur kan man spara något sånt? ^^

Nu strejkar halsen totalt. Inklusive ögonlocken. Natt!

96981-55

God...morgon?

Woops. Jag tror bestämt att jag just anlade en liten sovmorgon denna ovanligt sega lördag. Jag sov till typ fyra. På dagen. Eller, förlåt, eftermiddagen. Det var obehagligt, för lakanen korvade sig runt benen, täcket blev för varmt, och hela kroppen kändes segt och täppt och.. utmattad. Ändå låg jag kvar, och njöt. Det är ytterst få saker som slår att få sova hur länge man vill. Nu har jag dessutom ledigt i en weeek, men att sova bort flera dagar, det har jag ingen större lust med.

Gårdagen var jättemysig! Jag anlände till Jennifer runt kvart i sju, efter att ha promenerat i hällande ösregn de lååååånga 250 metrarna från mitt hus till hennes (Jo, men det kändes faktiskt längre..hehe) Sen dök folket upp och vi lyckades med att få allas stekar genomgrillade, men mindre bra gick det med bedriften att ta slut på all potatissallad som hade inhandlats.

Förresten, det är väl konstigt att man typ alltid lyckas köpa för mycket potatissallad? El Potatoessallate.
Måste vara den mest överskattade kalla maträtten som finns. Det är visserligen gott, men helt omöjligt att få ner mer i magen om man är mätt ^^

Nåväl, efter den njutbara måltiden (som så gott som alla associerade till motorsågsmassaken vi såg kvällen innan, samt några mindre trevliga historier om lik.. ja, man blev inte så jättemegahungrig..) så var det glass som gällde. Sen mängder av gratis naturgodis från Hultan, chips, godis och prat.  Kvällen avrundades med att se The 40 year-old-virgin. And after that drog vi. (Läs Stefan, Mats och jag, dom andra gick hem tidigare) Regnet regnade fortfarande.

Gårdagens outfit:
Vitt ribbat linne, Indiska
Vit tunika med virkad ovandel, Vero Moda
Grå leggings, Gina tricot
Bronsfärgade flätade ballerinaskor, Vagabond

till detta min vattentäta stora jacka från 8848 altitude och väskan i ljus skinnimitation från H&M.

Nu blire en kopp te och en varm dusch, ciaaao!

Ett litet bloggtips bara..

Fatale.se - känns namnet igen? Sidan är en så kallad systersajt till min stora favoritsida tjuvlyssnat.se. Det är helt enkelt fyra sjukt duktiga och snygga tjejer som gått samman och skapat en gemensam blogg - alltid med mode som den röda tråden. Bra texter, roliga tips, snygga bilder och mängder med mode - kika in du också!

Nu blire en vaaaaarm dusch för min del. Har suttit och druckit té (läs ätit hjärtan), glass med jordgubbar och samtidigt kollat på Hives-konserten som hittas på dvdn Tussels in Brussels (som jag förövrigt aldrig kommer tröttna på - PELLE FOR PRESIDENT!) och sen ska jag kila över till Jennifer där det blir grillning och film.

Adios!


Don't hate on me

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, det har varit mycket annat nu ett tag och jag har inte riktigt orkat med att hänga på blogg.se (Shit, jag har för en gångs skull haft för lite fritid, eller något ^^)

För att ni inte ska bli ledsna i ögat, (Vilket omedelbart gav mig intressanta bilder av en samling
cykloper med krokodiltårar, hmm..) så postar jag en bild på min nya förälskelse - bokstavligt talat. Detta är, mina vänner, inget annat än kärleksté. Det är typ megagott. Jag antar att detta té fått namnet efter de ätbara (men JAAA, klart att jag har testat!) hjärttformade, strösselliknande innehållet. Grejen är att de var så goda att jag 'råkade' utplåna alla.. ehm.. strösselliknande, hjärtformade ingredienserna. Kort och gott - jag har käkat upp en tredjedel av dem. And I'm addicted! Nästan lika gott som ostbågar.


Idag är det midsommarafton. Det blir en smarrig barbequemiddag med familjen (och där ingår även syrran som åker till spain imorgon, KVINNA vad avis jag blir!) och därefter ännu mera god mat tillsammans med mina underbara friends. Har jobbat hela veckan, och det ska bli såå sköööönt med sovmorgon imorgon, you can't imagine. Sen är det jobb på söndag och därefter en heeel vecka ledigt!

Simma lugnt! (och snåla inte på SILLEN ffs!)


Go Hultan!

Festival. Har det satt sig så har det, nu kan jag inte tänka på något annat. Har hämtat ut armbandet och checkat in de överfyllda campingområderna, som kryllar av sköna, glada, konstiga, trevliga och eeh.. lustiga människor. Det blir nog helt suveränt det där, perfa läge borta på ängen och förhoppningsvis trevliga grannar!

Nu återstår bara beslutet om man ska sova över där eller inte. Hmm.. Med tanke på att vi ändå tänkt vara där i princip framåt till fyra-fem på morgonen så känns den egna sängen (eller syrrans, som är på FIG-läger.. NEJ rummet är inte klart än ^^) vääääldigt lockande.

Mitt armband är Neongult. Neongrönt. Reflexfärg. Självlysande. Kort sagt är det ett sånt där 'Hej-jag-har-fött-barn-och-har-kvar-lappen-runt-armen-så-alla-vet-vilken-unge-som-är-min'- band som lyser upp lite. Fatta vad hett ;D
Fast, det är ändå status att vara funkis. Jag behöver ju exempelvis inte betala en enda spänn för att komma in och jag får en snygg babyblå funkis-t-shirt med den pimpade texten 'funktionär' på ryggen.
Guuud vad retro.

Nu ska jag sova, jobba imorgon igen!
Nighty!


Bara för att jag älskar sommaren.

hjärta
Kajsa hjärtar solen och sommaren, weeei!

Vilken underbar dag! Ledig från sommarjobbet, försoven och en aning överhettad så tar jag bussen in till Vimmerby för att träffa Kajsa, vi gick en sväng på stan och jag köpte mig ett fint linne som var virkat upptill (eller om det var en kort klänning, lite svårt att avgöra) och därefter drog vi hem och fixade matsäck till stranden.
Vattnet var sjukt svalkande, mackorna härligt jättegoda och solen varm och skön.

På torsdag drar festivalen igång, behöver jag ens nämna att det ska bli helt amazing? ;D
Nu orkar jag inget annat än att duscha och sedan sova, jobb imorgon. Natti!

Turn on the air condition?

Puuh, jag fattar inte hur jag ska kunna sova inatt. Det är sjukt hett. Kläderna klibbar. Myggorna tycks helt plötsligt bedrivit inavel eftersom dom befinner sig precis överallt, och lämnar små kliande röda kullar efter sig, speciellt på mina fötter.

Dagen har tillbringats som en strandad säl på stranden,
fixade också premiärdoppet idag, weei! Jag hade nästan glömt hur underbart härlig en varm sommardag kan vara. Lyckades också med bedriften att sätta bikinin typ upponer, fråga mig inte hur. Det känns iallafall lagom kul att veta att man numera har ett vitt avtryck av en felvänd bikini på huden ;D

Gårdagen var jättetrevlig! Massor av tårta och god mat, och trevliga människor på kvällen/natten. Jag och Kajsa gjorde stan osäker framåt småtimmarna, hoppas ni kände er fruktade ;D Jag skulle inte ha något emot att låta tiden gå en aning fortare ;D Nästa år är det VÅR TUR!

Nu väntar sängen, jobb imorgon! Natti natti!

Solning pågår!

Firar första sommarlovsdagen på ett alldeles förträffligt sätt; genom att ligga och njuta av solen ute på gräsmattan, dricka isvatten och läsa. Plöjde precis igenom ikea-katalogen, nu är det dags för inredningsmagasinet Drömhem & trädgård. Ikväll är det studentfirande som gäller, kusinen sparkas ut idag vid halv fyra tiden. Ikväll blir det förhoppningsvis en sväng i stan med the hoomies!

Nähä, nu ska jag kila ut i solen igen. Simma lugnt!

Måste bara..

shorts

...visa lite snygga shorts!  Finns inget härligare sommarplagg än just korta shorts! Jag gillar Urban Outfitters, och undrar om det finns någon som har koll på vart man kan hitta affären i Sthlm?

Den blomstertid nu koooommer..

S-O-M-M-A-R-L-O-V!
Yeah baby, det känns såååå rätt!
Kyrkan gick fort, prästen var skön och önskade oss en trevlig sommar med mycket 'chill' och sen kastade vi i oss en flundra med mycket pommes och remuladsås nere på Monte Carlo.
Själv lyckades jag med bedriften att få sån skorskav att jag var tvungen att gå barfota på stan typ hela eftermiddagen.
Passade på att notera att Cubus har ett varmt och behagligt golv ;D Nu har jag typ blåsor efter allt kullerstens-grus-varuhus-gående.

Väl hemma sminkade jag av mig och dränkte mig i sololja, och la mig i solen. Efter ett tag kunde jag knappt andas uppe på altanen, så jag förflyttade mig ner till gräset istället. Efter lite tacos så drog jag iväg till stallet, och begav mig ut i skogen på  Wille. Första sommarlovsturen!

Nu ska jag sova, skriver mer imorgon ^^
Natt!


dagens outfit!

I feeeeeel good!

Kan knappast tro det. Imorgon vid elvatiden så börjar mitt sommarlov. Jag må vara nostalgisk, men jag riktigt känna hur fjärilarna (eller möjligtvis den där flugan som flög in i mitt högeröra igår när jag och Martina var ute och red..hmpf..) dansar i magen. Kanske har dom bara fått ett epilepsianfall, men bra känns det iallafall.

Jag ska be dessa vingbeklädda varelser fortsätta dansa. För den här sommaren, kommer bli den bästa ever.

Dags för skönhetssömnen, för imorgon är det kyrkan iklädd min nya randiga klänning + leggings och middag med medianerna på Monte Carlo. Läääängtar!

Och till mina fantastiska vänner - you rock my world!


Nya solisar & sommaaaarlovskänslor

Vilket otroooligt väder idag! Himmelsblått utan ett endaste moln i sikte (eh, jaa, nästan..), käkat två glassar, gått i linne och jeansshorts hela dagen, checkat utsparken där BF tog hem segern (Fast nästa år är det garanterat medias tur ;D)

Dessutom har jag köpt nya solisar inne på jc, 200 spänn gick det på, typ pilotglasögon fast lte större bågar, heeeelt perfa!  En t-shirt fick också följa med hem. Fick med en sån där Nivea dagcreme med lätt toning också, som fanns kvar sen veckorevyn hade sin utdelning. Dessutom en specialutgåva av Modette, trevlig läsning!

Nu är det ledigt imorgon, och nu ska jag snart in till stallet för en kvälluteritt med Martina, och sen ska jag vara kvar i stan och sova över hos henne. Hade gärna grillat med friendsen idag också, men ibland måste man välja...fast på fredag blire utgång!

Hoppas Peter har det bra på Gotland, är hur avis som helst!

Ciaaaao!


glasses


Skolan nästa!

Jepp, nu sticker jag till bussen.. iklädd avklippta levi'sjeans, tunt ribbstickat linne gånger två och flätade bronsballerinas från vagabond. orkar inte sminka mig idag, det är ju sommar ute!

Ha en bra dag, så hörs vi senare!

Aj!

Grr, min nacke hurtar. Detta leder till att jag på egen hand försöker massera mig själv, vrida huvudet åt alla möjliga håll för att liksom, på något sätt lindra det onda. Synd bara att det inte fungerar. Jag ser mest bara geekig ut som sitter och stretchar huvudet. (Ja, för det är det jag gör. Jag har alltså inte tappat något på golvet som jag letar efter eller liknande, även om det är lätt att tro när det handlar om mig ;D)

Förresten är jag glad! Jag har 800 spänn i hästutgifter denna månad,  och det är tidigt på månaden (4:e juni för den ouppmärksamme) och alla utgifter är betalda. Jag har hela studiebidraget kvar + någon hundring extra. Haaaaaallleluuuuja! Funderar på att slänga iväg en beställning på något fint på
zoovillage.com, kanske denna?

Bussen väntar. Mitt eländiga webbdesignsarbete ska bli klart ikväll också, plus att hästen ska ridas.
Ciao!


Ge mig sommarkläder!

image48

Jag skulle exempelvis inte ha något emot att få något av ovanstående kläninngar!
Alla plagg hittar du på
tjallamallas webbshop, klicka in där och njuuuut!

Nu ska jag gå på skolmöte i aulan och därefter luncha, ha det fint!


Highway mot sommarlovet!

tidning
inhandlade en hairstyle-tidning idag, mycket trevlig läsning!


Så var det bara 3 dagar kvar av detta läsår, vilket veeeeerkligen känns fantastiskt! Massor med vänner som tar studenten, och sen är det bara ett ynka år tills man själv står där, och sen... jaa.. sen.. vet jag inte.

'Hej, det är jag som är beslutsångest-bella. Livet handlar om vilka val då gör så välj med omsorg. Det gäller allt ifrån gymnasieinriktning, till vilken ridväg du ska välja, vilken chipssort du ska pröva, eller hur många lager nagellack du ska ta.. ska du toppa med ett topplack eller inte? Ska du måla om tumnageln eller är det okej om det är lite bortskavt i ena hörnet?'

Okej, det känns som att det är dags för läggdags nu. Rummet är snart klart, bättre sent än aldrig ;D

God Natt!


Update: Klänningar!

Joo, jag VET att jag skulle lägga mig, men först ska jag bara slänga upp en bild på min syrras nyligen inköpta klänningar, båda från ginatricot. Jag brukar aldrig vara speciellt avundsjuk på hennes klädköp men nu vet jag ICKE om jag just spräckte den myten.. den ljusa är helt underbar! Guldklänningen är tänkt att ha över ngt linne eller liknande, lite förklädesmodell på (Jag 'råkade' prova dem också, förresten...;D)


Häääästfredag ^^

Så fan-tastiskt! Sommaren fortsätter att dallra likt en stor brylépudding över hela tillvaron, trots en lite regnig (men icke att förglömma - GRÖN) fredag.

Weei, jag kunde inte låta bli att smita ut med hästen i skogen idag efter skolan. Lika underbart det, det gick riktigt bra idag! Sitter fortfarande och ler över det passet, dressyrträning i skogen á la Bell. Inget märkvärdigt med det egentligen, men bra mycket roligare än att sitta och traggla på ridbanan, speciellt när det regnar. And Wille - jag vet ju att du kan, bara du vill.

Nu har jag just slutfört geografi-landstudien över Kroatien. Känner mig oerhört stolt att jag lyckades skicka iväg det lilla arbetet på tre sidor bara 3½ dagar för sent ^^

Nu ska jag duscha och därefter krypa i säng - imorgon är det jobb som gäller! Kommer sakna dig P!

Godnatt fellas!

Jag vill hem...

..och sova vidaaaaare! Det finns typ hur många anledningar som helst till det alternativet:
Jag sov typ 4-5 timmar inatt.
Jag är tröttast i universium och hann inte äta frukost, vilket också gör mig till den mest utsvultna i-landsmänniskan denna fredag.
Jag har geografiarbetet att göra klart ikväll. eftersom jag inte hann klart det igår.
Jag ska jobba i helgen, och bör alltså får sova ut innan.
Jag har inga viktiga lektioner idag, det är bara avslutningar i alla kurser typ.

Vad är det då som håller kvar mig i skolan? Enkel anledning!  Det blir hamburgare till lunch. Och med tanke på den uteblivna frullen så är jag sjuuuukt hungrig!

Hur har eran morgon varit?