Soffinhandling imorgon!

Äntligen är det dags att köpa in lite nya grejer till rummet! Kan inte direkt påstå att möbleringen är speciellt snygg just nu (en säng i ena hörnet, nattduksbord, en stor orange pilatesboll, en trasig teve och en stooor megastol från typ 1800-talet..med trasig stoppning! Snyggt!) men det ska vi snart ändra på.
Imorgon blir det nämligen Ikeabesök!

Bland annat så ska jag välja ut en soffa att ha i rummet. Ha! Vilken tur att man inte lider av beslutsångest eller så heller ^^

Fast det blir först om tio timmar.. nu ska jag nämligen sova.
Godnatt!


I'm moving in the right direction!

Huh, nu börjar allvaret springa ikapp mig.
Jag har en hel drös med läxor, inlämningar, tal som ska skrivas (jag blir helt vimmelkantig bara jag tänker på det, så nu måste jag hämta ett glas vatten) Så råkar jag ju faktiskt ha en fritid också, med hästar som ska ridas (ja, han är lite personlighetskluven Wille, så jag skriver så) hunden som ska ha motion, vänner att umgås med, ett stort rum som ska städas...
Så nu har jag bestämt mig. På riktigt alltså, nu ska jag ta tag i allt det här. Det låter ju helt sinnessjukt tråkigt, men det är det enda rätta. (Självkontroll yo!)

Det började bra iallafall. Rensade ur mitt lilla smyckesskrin. Bestämde mig för att slänga några gamla halsband som jag inte ens klarar av att titta på längre, så fula är dom.
Jag har visst alltid varit bra på att prioritera rätt saker.


Halleluja!

Tre saker som kommer att göra morgondagens rookiebesök till en walk to remember:

- Mina tänkta rookieskor ligger hemma hos min syster i Växjö. (Och HUR har dom kunnat hamna däääär?)
- Jag har sömnbrist sedan tre veckor tillbaka. (Detta inlägg kan ju bara understryka att jag lär ha det ett tag till framöver)
- Jag kommer behöva missbruka lila ögonskugga  all night long. (Råkade nämligen gå in i dörrlisten igår natt.. missade helt enkelt dörrhålet, så köttet nedanför ögonbrynet painar när man trycker på det.. råkade dessutom göra om samma procedur på skoltoan igår... hey, vad är oddsen? ^^)
- Jag gissar på att min höft är halvägs ur led eller något.. hela jag är typ sne! (Kan vara för att jag råkade ramla av Willebulle igår.. eller jag ramlade inte.. jag saxade av honom och landade stående ^^)

Rent teoretiskt så kan det alltså hända att jag kommer ragla omkring där inne likt en åttiotalssminkad, sne zombie i gröna (och tre storlekar förstora) tretornstövlar. R-r-r-reeetro!

Nu ska jag brutalt störta ner i min säng , och sova som en gris. (Och ja Pelle, du får gärna väcka mig imorgon också)

Guunatt!


Och det är vid såna här tillfällen jag tror på Gud, trots allt.

Det är helt sjuuukt vilken bra timing allt har ibland. Ännu sjukare är att det drabbas just mig! (Jag är ju inte direkt känd för att ha Mr Fortunate i hälarna om man nu uttrycker sig så..*harkel*)

Here's the deal:
Pellsan & co kommer spelar i Stockholm den 4 december.
Som av en HÄNDELSE så råkar alltså jag+ resten av media befinna oss i Stockholm på studieresa just vid denna tidpunkt.

Och det bästa med den här är att jag inte skojar.


Tack för att du förgyller söndagarna i våra liv, BJÖRN!

Alltså..kan man något annat än älska den här mannen?
Jag finner inga ord. (Och då har jag ändå ett rätt kreativt ordförråd)


Mitt bidrag till denna söndag? Här.

Åh vilken mysig latsöndag det har varit då. Kan ni gissa vad jag har gjort? (Det hör man näästan på namnet, men vi kan ha en liten tävling ändå)
Inga bidrag? Okej, jag säger.
Latat mig.

Jag sov som en gris till klockan ett, därefter kom jag på att jag kanske borde gå upp så att inte min mat- och sovklocka blir alldeles fel i flera år framöver.
Så jag gick upp, åt en enastående god frulle (naaaaaat, både teét och de rostade mackorna hann kallna..) och påbörjade dagens bamseprojekt: Operation 'skriva klart bokrecensionen'.

Kan alltså med viss stolthet (och en viss darr på rösten) meddela att bokrecensionen nu är preliminärt done.
Ska fila lite på den imorgon också. Rätt ska vara rätt. Jag ska fortsätta leverera (eftersom svenska - tro det eller ej - är ett av mina ess i rockärmen) och Monkan ska bli så otrooligt imponerad.

Det blir hon nog. Blir hon det inte så får jag väl dra ett skämt eller något. Säga 'ååh vad häftigt..' om häftapparaten eller något annat ytterst passande skämt till en svenskalärare. (Jamen sedär, läsa av människor kan jag tydligen också!)

Nu skriver jag julkrönika till nya skoltidningen. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om det...mer än att det kan bli ganska intressant.. jag menar, jag är ju så otroooligt inne på julen nu också? I mitten av oktober? Yeah baby!

96981-91
En lagom emotionell höstbild  som får spegla min söndag ^^

Blanda inte in mig i vårt förhållande!

Jag ska få en ny dator. Och som ni redan vet, så är jag och den nuvarande datorn i mitt liv (alltså, den här supergamla grådaskiga luserrrrn från -97) en aning förbannade på varandra.

Ja, man skulle kunna säga att vårt förhållande är en aning infekterat.

När jag börjar vänstra med den nya i mitt liv är ännu inte klarlagt, förhoppningsvis är den  fantastiske Mr Bärbare (oh vad hett...) hemma redan till nästa helg.

Vi kanske också bör notera att jag inte har en aning om varken modell, prestanda eller utseende på the new one.. en blinddate alltså!

fåret
Oj vad jag kommer sakna det lilla punkarfåret på den här datorn!
(här rockar hon loss till Try it again med Hives)

En bulle är alltid en bulle

Idag drog jag och Jennifer till stallet direkt efter skolan, mysigt värre! Alltid lika kul att rida ut med någon som man verkligen känt heeeeela livet (Kanske därför man alltid har så mycket att prata om?) Tyvärr blev det inte en direkt livlig diskussion idag på ridturen. Först gick Jennifer och Flisa i rask takt.. efter kom jag och Willebulle masande genom blåbärsriset.. både han och jag var nära på att somna (skulle tippa på att jag gjorde hat trick i gäspningar, om det nu på något sätt ger er en klar uppfattning..)

Sen tog Jennifer och Flisa en liten spurt på slutet, hade tänkt att Wille behövde träna på att trava i normal hästtakt men NEHEEEJ! Så fort han ser att Flisan försvinner bakom kröken i ett fartmoln så börjar han bete sig som en upphetsad kanin och bokstavligen hoppar fram! Helt okontrollerat försöker han på något sätt överstiga gravitiationskraften, och jag kan inte förstå hur en häst kan vara så..taktlös? Herre min skapare, här har man försökt i fyra år att få den där sataaaans korven att röra sig som en häst och inte som en brunstig krabba med ledinflammation..

Konstigt nog är det ändå den här hästen jag vill ha.
Den osmidigaste och envisaste ponnyn i världen.
Den som knockade mig så hårt att jag fick en tandfraktur, och en missfärgad framtand i resten av mitt liv.
Den som gör att jag envisas med att förfrysa alla möjliga kroppsdelar i ett kallt stall under vinterhalvåret.

wulle
Älskling mitt i en hötugga ^^

Det enda som fattas nu är Sen kväll med Luuk.

Det är fredag.. freeeeedaaag! Har precis druckit upp en väldigt professionell latte som jag faktiskt lyckades åstadkomma on my own, efter en riktig mysig tacokäkning med pappa och min lilla lilla syster Pecca (som faktiskt inte är ett dugg liten egentligen, jag måste bara skriva så för att uthärda att hon faktiskt vuxit om mig..)

Pecca har fått bruna ögon helt plötsligt förresten. Är hon fortfarande släkt med mig nu? Jag vill ju helst inte vara själv i släkten att få dras med uttrycket 'den diskvattenblåögde'. Nästan lite upproriskt att bara byta sida sådär..eller hur! Nu kan ingen klandra oss för att vara tvillingar iallafall, muahaha!

Nu väntar disken, åh vad spännande!


Bella - er flotte på livets flod

Jag är glaaaad! Fastnade framför spegeln igår precis innan jag skulle gå och lägga mig (jepp, en halvtimme försent som vanligt, men det är den där idiotiska väckarklockans fel..doh! Klockbatterier, vem tusan vill lägga pengar på sånt?) och upptäckte till min stora glädje att el bakdel of mine är här för att stanna.

Det känns som en seger.
 Äntligen två skinkor som nääästan går att ställa saker på (om man inkluderar min otroooliga svank jag kan få till) och att fylla ut jeansen med!

Hemligheten? I guess that mediastolarna har dragit sitt strå till stacken. Stackars skinkor domnar bort all the time.. (Fast nu la jag beslag på boss-stolen, den med armstöd och klädd sitsyta- HA!) kanske är det då de växer?  (Läs sväller, lite marshmallows över det hela!) Efter snart två år på dessa stolar så börjar jag alltså ääntligen fylla ut levi's jeansen, kanoon! 

Till alla plattskinkade nior som läser detta: Sök till Media! Ni kommer icke ångra er!

Nu ska jag äta pizza.

Jag löste just ett problem. (Cred!)

Tro det eller ej, men ibland kan även personer som jag tänka på världsproblem och hur de egentligen ska lösas. Eller ja, problem eller problem, jag brukar liksom på något sätt göra något idag, som gör världen till en bättre plats imorgon.
Det kan exempelvis vara att smörja sadeln, (Den blir ju så häärligt ren och glänsande då, and we like it!) men ibland även tyngre grejer som att duscha kvällen innan skolan, istället för att stressa halvt ihjäl mig på morgonen.

Ne-eej, ibland inser även jag att lösa världsproblem kan bli en något för stor uppgift för en Bella som jag. Man får helt enkelt ta tag i ett mindre problem..vad sägs om 'Rädda världens ögonbryn?' Jag är nästan säker på att jorden skulle bli en mer harmonisk plats om alla tämjde de små håren ovanför ögonhålorna. Mina eyebrowns har aldrig varit såhär medgörliga som nu..

Ospretiga ögonbryn= Gladare människor= Mitt i allt glädjerus kanske någon 'råkar' komma på en totalamazing pryl som löser Palestinakonflikten. Eller Växthuseffekten. Eller båda.

Kom igen people! För världen! För Sverige - i tiden! (Det är billigt också, 39;50 ;- på
H&M)

96981-90

I woke up this morrrrning..

Dagens sanning: jag behöver ett nytt klockbatteri. Eller nej, jag KRÄVER ett nytt klockbatteri. Jag vägrar, väääägrar att bli upplurad ur sängen klockan tjugo över sex flera gånger!

Det hela började egentligen igår natt. Min väckarklocka blev helt tossig (Haha, det är första gången jag överhuvudtaget tänker detta ord! Skulle bara testa en gång..) och ringde i en kvart ungefär, mitt i natten. Det konstiga var att jag inte vaknade, (Jag har nog tinnitus ändå..) utan istället fick pappa komma in och stänga av den, märkbart irriterad över att hans dotter inte märker att det tjuter som ett bilalarm 50 cm från örat..

I morse var den lika screwed up igen. Väckte mig vid tvåtiden, vilket resulterade i att jag tände lampan och blev lite halvt borta, för att sedan somna igen. Sen gick jag upp klockan sex (Eftersom jag hade fått för mig att den gick en timme före) för att några minuter senare upptäcka att klockan i köket bara vara tjugo över sex.

Tack ändå väckarklockan, tack ändå. Det här måste vara ett tecken..

Snyggpellsan has done it again!

Kunde inte låta bli, så här får ni två kanonspår från nya plattan! ^^


You dress up for Armageddon, I dress up for summer



Try it again (strange video, men whatevaa!)

The black and white album

96981-88

Seså, masa er iväg till skivaffärerna nu!
The new stuff is out! (Klicka på länken så går det även utmärkt att beställa från cdon.com) Fjorton purfärska,  och enligt uppgifter alldeles fantastiska låtar finns att avnjuta, tydligen med en del r'n'b inslag- we like it! (Läs recensionen av skivan i DN här, samt Expressens här) Ska beställa så fort the father har anlänt innanför dörren! (Se där, en annan nackdel med att fylla arton sent..kan någon överhuvudtaget kommer på några fördelar med att fylla år i DECEMBER? Ne-eej, trodde väl det!)

Iiih, dagens bästa helt klart! Vem vinner fighten förresten, Kent eller Hives?

Tisdagar i alla ära, men...

Kamomillte...och recensionsskrivning. Vet vi vilket precisionsarbete detta är? Att först tänka ut hur många klunkar man ska ta, och sedan varsamt ställa ner koppen utan att spilla alltför mycket te genom det väääldigt konstiga dataskrivbordet  med små små hål i, där det alltid ramlar ner diverse smulor. (Det roliga i kråksången är att det heter Christer.. det konstiga dataskrivbordet alltså..haha!)

Imellanåt skriver jag också. Det blir ungefär en mening var femte minut, vilket nu har resulterat i drygt en A4-sida. Stolthet och Fördom är det jag recenserar, av Jane Austen (allmänt kallad 'Osten', ända tills jag upptäckte att det faktiskt uttalades så..hmm..) om jag fortsätter i den här takten så kommer jag förhoppningsvis kunna lämna in den i slutet av nästa vecka...ungefär en månad försent. Doh!

Min mat och sovklocka står på sov nu.. how typical! jag som ville sitta uppe och göra svenska hela natten..uups! ;)

Godnatt people!

Jag kanske ska bli kock ändå..

Sedär! För en gångs skull lyckas jag, (JAG! Incredible!) att laga ett helt dugligt mål mat utan att
1. Bränna maten så att det enda som återstår är några förkolnade bitar
2.Vara så korkad att jag helt enkelt äter upp maten innan den är klar i förebyggande syfte, så att den inte blir bränd några minuter senare. (Har ni smakat rå fiskpinne så vet ni hur äckligt det actually kan vara...)

Jag gjorde alltså Icas 'Pommes Strips' i ugnen, och de blev helt ätbara. (Förresten heter det frites och inget annat )

Nu ska jag tygla mig till att dra på mig passande stallklädsel, och nej - idag blire ingen ridtur. Jag tar det easy och går all in på mockning och longering istället. Fast det är ju nästan lika mysigt det ^^

Puss!


Hej mästerfotografen!

Ibland blir jag proud över mig själv och mina alster. Jaa-aa, ibland alltså.
Som nu exempelvis. Jag har precis skrivit klart en liten biografi om Anton 'Jag-tar-hypade-bilder-på kändisar-som-Bella-sedan-ska inspireras-av' Corbijn nu på el fotografo lectiono. (Cred! Jag kan min spanska minsann ;D)

Jag hade ingen aning om vem denne holländske världsberömda fotograf  var, men nuuuu vet jag! Jag sparar all information i mitt hjärnkontor (som för övrigt startade upp efter helgen utan större problem) för eventuell jeopardymedverkan och korsordslösning i framtiden. Bland annat så har fotat skivomslaget till Killers Sam's town och mängder och åter mängder material till U2 och Depeche Mode.

Endast lite petitesser kvar nu. (Läs; hitta en frivillig look-alike till Bono som är beredd på att ge sig ut i öknen stylad som mexican tillsammans med mig?! Nej, jag ser inte detta som en omöjlighet!)

bono
Bono goes mexicano! Foto av
Anton Corbijn

Outstanding..

Nej för bövelen, nu snurrar det innanför pannbenet på både Kajsa och mig. V har precis blivit klara med ett alldeles outstanding kommunikationsprojekt (Huuh, det lät vuxet!) Dags att insupa ett stycke hösteftermiddag? Ja tack!
Har jag sagt att jag älskar hösten förresten? Jomen det gör jag! Och på tal om outstanding, nu har Kajsa gjort en outstanding fläta på mig också, uuh! (Det är inte så lätt att blogga när en kvinna hänger i håret, men jag försöker...)

Au revoir!


Parlamentet strikes again!

Wuhuu, nu är äntligen Parlamentet tillbaka på fyran igen! För några söndagar sedan dök en ny stjärna upp, Björn Gustafsson. Han tillsammans med Johan Glans var en oerhört lyckad kombination, om jag får säga det själv! Se det själva i klippet nedan, and enjoy! ^^


Bellas brain - out of function

Hey p-p-p-people!
Det är något speciellt med fredagsnätter. Det är nu hjärnan sakta men säkert börjar stängas av för helgen. Sektion för sektion, och snart är det släckt och utdraget (kontakterna alltså..från väggen eller vad man ska säga..okej stryk den) i varenda liten hjärncell. Nattsvart.

'Kommer tillbaka på måndag'
står det på lappen som hänger på örsnibben. (om man händelsevis tänker sig att det är utgången ur hjärnan..vilket jag nu tänkte ^^)
Kan hända att det står ett journummer också. Om det skulle bli totalpanik och man måste öppna hjärnkontoret trots att det är helg, men såna hemskheter får man ju inte hoppas på.

Nu ska jag följa min lilla inbygga att-göra lista för de närmaste 15 minuterna. Det här är vad som ska hinnas med:
- Masa mig bort till teverummet iklädd  pappas urtvättade oversize boomerang-morgonrock (jag vet..it rocks!) och stänga av teven, även om jag egentligen inte orkar.
- Föna håret så jag kan se lite anständig ut på morgondagens Linköpingstripp med the duudes
- Kasta mig i sängen och somna.

Nu börjar dom släcka ner tankefunktionerna där uppe känner jag, mot teverummet! 'maaas maaaas' (<-ljudet av trötta, inåttrampande Bellafötter i sann pinguanda, på väg emot teverummet)  

Sov gott!

Praaaaa gjååårt!

Och idag anlände den eftertraktade skolkatalogen. *Pam-pi-di-daaaam* Jaa, jag tyckte också det var jättekul, ända tills jag fick syn på mig själv, hånleendes nästan längst upp i högra hörnet.  Sen tänkte jag högt för mig själv 'Quaa-sii-moodo'.

Ja-aa. Där står alltså jag (det ser inte ut som jag, men jag har precis insett att dom INTE har klippt in någon annan den här gången heller) och ser fånig ut och tycks ha en puckel på ryggen, tack vare mina felskapta skulderblad.. roligt!

Jo, jag blev lite sur.
Men det är ändå en bedrift att kunna glida (jag gled inte, jag KRÖP!)  igenom en hel skolgång utan att någonsin lyckas med skolkorten, och den bedriften är jag relativt stolt över.
Och om nu någon frågar efter Ringaren i Nôtré Dame så vet ni vem ni ska kontakta ;D

Nu ska jag sova i protest.


It's a sign baby!

Ibland känner jag att en högre makt vill mig något. Trots att jag egentligen är en ganska logisk person (alla rynkar på pannan och skakar våldsamt på huvudet, men jag fortsätter ändå) så kan jag ibland känna att 'NEJ, det här ÄR på något sätt inte bara slumpen...det är ett tecken!

Det finns många tecken på när dessa tecken försöker säga mig något. (Nu blev alla svenskalärare glada, den mest invecklade meningen denna vecka!) Exempelvis den gången då jag fick för mig att jag hade tinnitus, efter att ha sett en film om den sjukdomen på musiken i åttan.
Herregud, jag blev som uppslukad! Intalade mig själv att jag hörde ett knaster i öronen för jämnan och på något konstigt vänster så fick jag för mig att det här knastret försökte säga mig något, något som skulle kunna vägleda mig på något sätt..

Det hela slutade med att mamma fick ta med mig på ett hörseltest på sjukhuset där de övertygade mig att jag hörde precis normalt och att jag inte hade ett spår av tinnitus, men att de kunde fixa så att jag kunde få prata med en psykolog om det var så att jag fortsatte höra röster i huvudet..

Nu är det så att jag har haft två återkommande grejer hela helgen, som jag har börjat tro försöker säga mig något..avocado och renault. Jag har nästan ätit en avocado, hört tre skämt om avocado, och läst om avocado.. på 72 timmar! Liksom, VAD ÄR ODDSEN? Just bilmärket renault har också varit mystiskt återkommande.. creepy!

Om det finns en högre makt så är jag nästan totalsäker på att den försöker säga mig något extravagant intressant. Om avocados, om någon i en bil. Det är sååå spännande ^^ 

Walk this waay!

Godkväll people!
Om ni ursäktar mig så måste jag faktiskt gå och sova. Och ja, för en gångs skull så måste jag. Verkligen. SOVA! Jag är trött som en gnu, och det har varit full fart hela helgen, hittills.

I fredags var det stallet med Jennifer direkt efter skolan som gällde, sedan hem och käka och duscha, för att sedan åka in till stan och se på film (..teknisk som jag är så fick jag inte München-filmens undertexter att fungera, och sen somnade jag nästan av ren utmattning..tills jag kom på att själva bildformatet var inställd på zoom - dååå föll poletten ner!) och lägga mig tidigt i lägenheten..fast så blev det inte riktigt. Jag drack te, kollade på hives-konsert och käkade dillchips med some fellas istället..till halv fem. Sedan orkade ingen gå hem, så vi sov i fyra timmar. (Det förklarar mitt zombie-liknande tillstånd..jag borde verkligen sova nu ^^)

Förresten så har min pålle en nästintill klinisk ren box nu, efter allt städande idag. Sen dammsög jag upp lite spindlar i taket också, om det blir regn imorgon så vet ni vem som ligger bakom det med andra ord ;D
Godnatt!


Ny design

Det är inte vidare lätt att leva med beslutsångest. (Lägg där till hypokondri, dåligt samvete och teberoende, så förstår ni nog vilka problem jag faktiskt tvingas leva med...) Det är nog lite därför som jag har ändrat om lite här på bloggen, det ser säkert inte klokt ut.

En vacker dag (dvs, när jag lär mig handskas med photoshop utan att allt försvinner pga. sega datorer) så ska jag ge min lilla blogg en outstanding design. Tills dess får vi alla härda ut.

Nu ska jag dunsta, till stallet. Good bye!

I'm on my way!

Jaha, här sitter jag. Ögonen tycks snart ramla ut ur sina hålor, skinkorna har jag inte haft någon känsel i sedan tiotiden i morse, och så är jag helt sjuktsugen på...saffransdeg. (Det kom väldigt plötsligt ska ni veta, typ två sekunder innan jag skulle skriva det..spontant va? *jättestolt*)

Nej, det är inte synd om mig. Ne-heeej jag klagar inte. Jag bara sitter här. På en halv skinka (det sticker lite i den, jag tror det betyder att man fortfarande har lite känsel kvar...), blinkar lite förstrött med mina diskvattenblå, fast ändå rätt intensiva ögon. ( Vad jag har hört dårå.. lite ekorraktiga liksom! Men nu känns de lite extra intensiva efter den här långa 'stirra-på-en-skärm-orgien ^^) och sjunker ner på den hårda trästolen så att jag istället sitter på ryggen. (DET är det inte alla som kan, HA!) En hel mediadag är jobbigare än somliga tror faktiskt. Vilken tur att jag har psyke som en snöleopard då! ;D

Ikväll blire sjuuukt mycket mys hemma i soffan,  det kommer lite people och så blire torsdagsmovie (Vår nya tradition, I like it!) i sann brutalitetsanda. Wuhuuu! Hoppas på en skräckis såklart, vi får se vad Mäts the moviemaaasta får med sig ;D

Nu ska jag catcha bussen, see ya later!

96981-85

My maan has spoook'n!

Först var jag lite skeptisk. Sedan blev jag förvånad..men nu är jag helt övertygad. Little Britain är något av det bästa som visats i teve överhuvudtaget! It's a matter of fact, och om ni inte tror mig så är det bara att kolla in filmen nedanför, med Vicky Pollard i centrum. Hahaha!


Don't blame your daughter..

Min käre far fyllde 50 för några veckor sedan. För en gångs skull köpte jag något han verkligen, verkligen hade önskat sig, (och nu pratar jag inte om porslinshundar för 5 kronor styck - noway!) något som jag dessutom är sjuukt stolt över att jag köpte, nämligen första säsongen av Sopranos på dvd. (Listen to this!)

Han har varit helt apatisk den senaste veckan, på ett bra sätt alltså! Om man nu kan vara det.. (Jag skojar inte, han har praktiskt taget levt inne i teverummet!) Och så idag råkade han visst kolla klart på sista avsnittet. Nu är han tydligen helt beroende och måste ha andra säsongen till varje pris, och det fort som satan! Det här kan alltså vara början på en total ekonomisk kris, snart vill han säkert börja klä sig som Tony också!

På något strange sätt så känner jag mig en aning skyldig till det här...konstigt nog ;D Nu är alltså boxen till fri beskådan för allmänheten, (läs mig) och om någon vill hänga på någon kväll och dra igenom några avsnitt och dricka lite kärlekste (alternativt kamomillte, men där går gränsen!) med mig så är det bara att informera mig om det ^^

Nu ska det sovas! Godnatt!

96981-84

So what you waiting for?

Sådär ja! Lite burrig är jag som vanligt på eftermiddagarna, men det får lindras med te och täta besök till badrummet, så att jag får uppleva golvvärmen. (Seriöst, det funkar! Om inte fotsulorna fryser, så fryser inte jag ^^ Dessutom finns det inget läskigare än när fötterna åker utanför täcket... så nu vet ni det också ;D)

Jennifer kommer hit och sedan blire en härlig ridtur i skogen på ponnymularna. Nu har jag fått upp kondisen på Wille lite också så nu kommer det äntligen bli åka av i skogarna! Wuhuuu! :D

Har förresten varit otroligt duktig och röjt upp en aning i min garderob och i rummet också. (Eller rättare sagt tagit hand om alla mina kläder som på något konstigt sätt hade hamnat nere vid fotändan av sängen...har ingen aning om varför ;D) Jag hade helt klart käkat två chokladrutor för den bedriften alltså.


Musikvideon till nya monsterhiten från LE HIVES! ^^ Pelle är lika outstanding som vanligt..kan man vänta sig något annat?

Stallet nästa, herrå!

Tell me aaaall about it!

Hoppas jag inte skrämde iväg er alldeles med mitt megaseriösa inlägg sent igår kväll. Om det mot förmodan fortfarande finns några där ute, som läser mina virriga tankar, åsikter och upptåg..TELL ME! Vilka är ni? Varför läser ni? Vad tycker ni om bloggen, vad kan bli bättre?
Säg säg säg! Även ni utan egna bloggar thanks! ^^

Nu ska jag jaga ikapp bussen, solooong!


Action vare'

Thank LORD att årets mest händelselösa weekend äntligen är över.
Ladies and gentlemen - nu kan det bara bli bättre! Redan nu så har jag typ 50 planer för veckan (inte för att jag kommer hinna med allt, men man kan ju alltid försöka?) och tiden känns så oerhört mycket värdefullare om man gör något vettigt av den! (dvs inte bara sitta i soffan och käka choklad och ha ångest över håret..som förövrigt jag numera är ganska nöjd med. GANSKA.)

Nu är det faktiskt så att enligt mig så börjar den officiella hösten den första oktober. (Som av en händelse råkar vara just..idag!) Hösten blir, precis som allt annat här i livet, preciiis vad man gör den till. Detta innebär ungefär att om man bestämmer sig för att få till den mest actionfyllda och mysigaste hösten ever, så kan man inte bara sitta och vänta på att något ska hända. (Tro mig, jag har testat ;D) Likaså det här med att ta sig an nya utmaningar med rätt inställning. Hur kul tror du det blir om du redan innan bestämt dig för att det kommer bli urtråkigt? Förmodligen utråkigt.

Men om man istället börjar att se på saker i vardagen som man i vanliga fall tar för givet, med nya ögon? Istället för att alltid stenglo på den där sura tanten som jämt blänger tillbaka..varför inte bara le en gång? Kanske tänka på vad hennes dagliga promenad egentligen betyder för dig? Eller, det där ljudet av väckarklockan som tickar innan man ska somna..det burrande ljudet från kylskåpet.. eller en sån enkel sak som hur maten smakar.. att verkligen leva som om varje dag vore den sista.

Nu låter jag som Di leva här, men struntsamma. Kanske har ni fattat min point, kanske inte. Jag har ju förstås bara mitt eget glamourösa liv att jämföra med. Och jag tänker göra det absolut bästa av situationen! ;D

Pussar och godnatt!
eran tillgivne (vet egentligen inte vad det betyder, men det låter artigt som tusan, visst? :D)
Bella