Väsktider!


Det är helt klart  väsktider nu! Dags att inhandla en ny väska med andra ord.. vill ha en stooor ifrån Friis & Company, och fick just bekräftat att det finns en återförsäljare i min lilla stad...wohoo, härligt :-D En brun ska de vara  för min del, här kommer lite sjyssta modeller!

Blev helt kär i den största väskan! Från Friis & coFin!
Ännu en..


Halsont..

Hej!
Vad underbart med lång sovmorgon idag! Jag som i vanliga fall inte kan njuta av sovmornar (eftersom jag åker buss till skolan) sov så länge som till halv nio i morse. Härligt! Ute med hunden och gick en sväng och sådär, sedan dags för en rejäl frukost (kändes väldigt lyxigt med helgfrukost i början av veckan ;-) Sedan lite datorsittande och därefter blev det lite bråttom eftersom jag hade tänkt göra hårinpackning och allt. Men jag hann iallafall med det jag skulle, rummet städar jag lite senare hade jag tänkt..

Ont i halsen och hosta har jag fått dessutom. Himla typiskt, det är en hosta som sitter längre ner i halsen så halstablett gör varken från eller till. För säkerhets skull gick jag och en kompis till Konsum och köpte Red Energi-tabletter ifrån Vicks...de var...INTE så goda ^^, uscha!

Hej sålänge!

Finfin, finns på TopShop!

Finfin, finns på TopShop!


Skolan igång igen!

Jahopp, då har den dragit igång igen då, SKOLHELVETET.. hehe ;-) Nej då, inte mig emot. Det kan vara skönt att komma in i den gamla vanorna igen, men den känslan håller nog i sig i högst 1 månad till, jag tror knappast jag kommer att sitta och tycka att det är "skönt att komma in i gamla vanor" när det är dags för vintertid, då det blir mörkt redan vid fyra-halv fem tiden... ååååh, var jag tvungen att påminna mig? ^^, hehe!

Nu ska jag duscha och sedan sova.. eller vänta, jag kanske duschar imorgon bitti..

God Natt!

Woho, första inlägget!

Hej hej, och välkommen till min blogg.
Ska nu efter lite betänketid börja blogga hade jag tänkt, med allt vad det innebär.. vi får se hur det går! Man ska ju inte se negativt på något man inte provat, right? Om inte annat så är det bra skrivträning :-) Jag kommer skriva om allt mellan himmel och jord som intresserar mig, shopping, hästar, vänner, sport osv. Sen är det upp till dig om du vill läsa ;-)

Med förhoppningar om att jag kommer hålla bloggandet igång,

Bella