OLW-reklamerna

Hahaha! Vad tycker ni om OLW-reklamerna som visas på tv stup i kvarten?
Själv finner jag dem väldigt underhållande. (Märk här hur vuxen och förnuftig jag lät!)
Ser ni vad otroligt kort den andra hästen är förresten? Haha!

 


Moy Bien!

Kvällens applåd går förstås till España, som fixade ett EM-guld kvällen till ära.
Happ, vad ska man nu dregla över?  Efter att ha sett dundersnygga spanjormålisen Casillas regelbundet i en månad så känns det som jag måste rikta in mig på någon annan hypersnygging som är i ropet. Obama kanske?

He-he. Sov sådär gudomligt nu!

Det mest osmickrande kortet ever på Mr Casillas
(undra varför jag la upp det här?)


Back in town!

Tjenare! 
Jag är tillbaka i den lilla (men rätt livliga, iallafall på sommaren) staden igen, efter en mycket (betona det ordet!) lyckad helg i Göteborg. Jag skojar inte, den staden är amaaaazing! Mat har avnjutits, åkattraktioner har avverkats och plånboken har blivit något tunnare. Inga chockartade reainköp dock (som uppblåsbara sjölejon eller kycklingdräkter) men däremot skor, jeans, toppar, ridbyxor, en nosgrimma till hovdjuret och ett solpuder.

Nu blire scones med syrran framför le grand finale av EM-fotbollen. Go Spain!


Hello Västkusten!

Haj allesammans!
Idag är det ingen vanlig dag. Bella med tillhörande familj (nåväl, lite mer uppsplittrade än vanligt kanske, men vi är ju fortfarande homies med varandra liksom!) sticker på en liten minivacation i Göteborg i några dagar. Underbart! Halva uppsättningen Eriksson's sitter i detta nu och puttrar i toyotan i riktning mot bästkusten, min syster lovade att höra av sig när de hade entrat stadsområdet. 

Anledningen till att pappa och Becca är (a.k.a sportnördarna) sticker en dag tidigare än de mer shoppinginriktade människorna (mamma och jag) har nog mestadels att göra med att Becca ska tävla på Ullevi i morrn, och pappa ska på studiebesök hos GAIS. (Haha, studiebesök! Hur gulligt låter det inte?)

Nåväl, planen är väl den att mamma och jag sticker till mormor framåt sjutiden. Där väntar troligvis typ en sjurättersmiddag (det är ungefär så det känns efter att ha tryckt i sig allt gott..) och sen tänkte jag stänga mina blå innan tolv tonight. För imorrn blire inte shopping, det blir SHOPPING. Givetvis en helkväll på Liseberg med syrran också, som sig bör!  (Vissa kommer ju in gratis ;D)

Jag ska rusa in på
monki, you bet!
Ha det gött i helgen nu, det ska jag ha!

Monki har massa snyggt, tjuhu! (från monkigirl.se)


I know, it's only rock'n roll (but I like it)

Nu har jag både tryckt i mig en potatissallad med too much lök i och galet goda kycklingbitar.
Klockan tickar iväg i en faslig fart, och jag ska trampa iväg till det lilla hovdjuret jag äger. Tydligen hade mamma hittat svart-grå cheap mondays till mig på Lager 157 i Västervik, ska bli quite exciting och se hur de sitter på min kropp senare tonight.
Nope, I'm off.

See ya folks!


The United States & blogs

Guten Tag! (Tyskinfluerat ja!)
Såg ni semifinalen igår? Tyskarna vs. Turkiet. Tyvärr vann inte Turkiet (Vilket vi hoppades innerligt på), men det var supertrevligt att träffas hemma hos Antonia ändå. Fotboll var knappast huvuddiskussionen denna kväll, hell no! Det pratades glatt om både det ena och det andra, bloggar och The United States var förmodligen de två största talken denna afton. Jag är så glad för Ante, som ska au paira utanför San Fransisco i ett år. Det kommer bli great tjejen!

Har ni tänkt på hur jäkla mäktiga bloggar egentligen är?
Kanske inte just min då, men om man syftar på min namne som numera driver Sveriges överlägset största blogg? Säga vad man vill om Blondinbella, men imponerande är det faktiskt! Hur hon orkar med all kritik, det höga tempot och liknande.

Nu ska jag susa iväg till Kajs som mår lite pyton. Jag tänkte ge henne en tidning och talka about livet i största allmänhet. Friends äre bästa som finns, never forget that!
Massor av kramar!

En rubrik vare häääär

Jag hade tänkt skriva lite vad jag har sysselsatt med mig denna onsdag till ära, men seriously! Jag har faktiskt inte gjort ett piss. Ätit en mycket sen (men mycket god, inte att förglömma!) frulle, tagit på mig rollen som dr love och försökt förklara lite. (men det lyckades inte, så den karriären ska läggas på is från och med nu)

Men jag har hört att det här med att inte göra ett skit, gör underverk för kreativiteten. Och det är ju precis det jag gör. Öppnar upp mitt mind för att finna ny inspiration!
Det låter bra iallafall!


Nästa anhalt: Ungkarlslyan

Fytusan vad det fläktar ute! Eller blåser heter det förresten, fläktar är nog mer i positiv bemärkelse. Håret är lockigt och står åt alla håll. (Jag kände att det var viktigt att få med ja..)

Nu ska jag cykla till Mäts, som flyttat in i nya lägenheten nu. Jag fick äta upp mig lite innan, Mats har bara makaroner, mackor och havregryn hemma.
Man får ju inte ha alltför höga förväntningar på killar.


You've got mail

Som jag nämnde lite smått i förra inlägget, så har nästan hela dagen ägnats åt ett evigt mejlande. Tur för mig att jag finner den sysselsättningen rätt trevlig. Hur som helst så börjar resultatet av mitt mejlskickande komma, och det är faktiskt ännu trevligare.

Okej, jag erkänner väl att mitt mejl som jag skickade iväg var ganska väl genomtänkt (It was, och jag läste igenom det fyra gånger innan jag sände iväg det, det ni!) men att folk var så oerhört trevliga runtom på landets tidnings (och web) redaktioner hade jag ingen aning om! Jag har fått massor av användbara tips på bara några timmar, tänkte dela med mig av lite tips senare om det finns intresse för det.

Finns det fler people där ute med skribentdrömmar?! Let me hear ya!

Cirkeln är bruten

Hola amigos!
Jag var idag uppe vid den respekterade tiden 08:40. 08:40 är bra mycket bättre än 13:20, så mycket kan vi ju iallafall konstatera! Nu har jag dessvärre drabbats av både dubbelseende och muskler som känns helt orkeslösa, men det tillhör väl. Förresten är det inget kul att käka frukost utan smaksinne.

Nehej, nu ska jag fortsätta med mitt mejlande som påbörjades igår. Hittills har jag fått svar från redaktionen på tidningen Glamour, och det känns faktiskt riktigt kul att de tog sig tid att svara på mina questions.

Dags för mer te!

'Early' in bed

En gång för alla - ikväll ska jag lägga mig i tid. Alltså, for real. I typ fem dagar i rad så har jag som tidigast hamnat i säng kvart över ett. Det är illa, iallafall för en person som mig. (som officiellt faktiskt gillar att njuta av mornarna)
Förresten så har jag faktiskt upplevt solnedgången tre gånger i mitt liv.

Så, nu tänker jag sova. Imorgon vid åtta ska jag upp, kosta vad det kosta vill.


God himself cannot sink this ship

När man är hemma och sjuk och har huvudet fullt av snor, så kommer man alltid fram till många bra saker. Iallafall i kombination med SATC-tittande, jordgubbar och dåligt väder.

Ärligt talat bloggen, jag är rätt grym.
Ni är också grymma! (Herregud ja, ni har bra smak när det gäller bloggar iallafall ;D)

Ska vi grymma människor skåla över en kopp latte utan skummad mjölk? Då gör vi så!
Cheeers!


Ombyggnation pågår!

Jomenvisst äre så! Eran ärade skribent har återigen försökt sig på konststycket att fixa en någorlunda design. Som ni ser så är det inte den vackraste bloggen i mannaminne som era sinnen för tillfället upplever - men hey, jag ska försöka rätta till det så gott det går!


Montag

Det är med en viss sorg i röstläget som jag måste konstatera att förkylningen fortfarande har mitt immunförsvar i ett järngrepp. Skillnaden från igår är att jag inte ska låta den begränsa mig. Nej, faktiskt inte ett dugg!

Dessvärre går inte mitt nya mission 'att ställa tillbaks dygnsrytmen' speciellt bra. Idag vaknade jag tjugo över ett. Men vad tusan! Tjugo över ett är bra mycket bättre än tjugo i två.


Världens förkylning.

Åh, jädrars. Århundradets förkylningsparty har dragit igång på ett högst opassande ställe; min kropp. Jag känner inte för att snyta min var femte minut. Och jag känner absolut inte för att börja missbruka halstabletter (de är så ruskigt äckliga!)
Men har jag något val? Hell no!

Det värsta är ändå hostan. Jag låter ungefär som en 60-årig tant med rökhosta, och det känns terrible wrong, eftersom jag:
1. Aldrig någonsin rökt, och aldrig tänker göra det heller
2 Inte ens fyllt nitton ännu

Nu ska jag ut med hunden.


Gotta get some action now!

Naj, action är det inte tal om i mitt rum här för tillfället. Jag är fortfarande väldigt seg (slår ni upp seg i en bildordbok så borde det praktiskt taget vara en bild på mig där), känner mig lite off sådär.

Eftersom man ska försöka se det bästa i saker och ting (Så är det ju faktiskt!) så är det ibland lite gött att ha ont i halsen har jag räknat ut. Jag menar, finns det något bättre tillfälle än att proppa i sig te och glass?!

Så det är precis vad jag hade tänkt göra nu, med färska jordgubbar och massa chokladsås.
Yeaah!


Sex and the city- the movie


bild lånad från
mtv.com

Jag hittade värsta intervjun med  Sara Jessica Parker här, gissa vem som är obeskrivligt sugen på att se filmen?! Hoho rätt gissat - jag hade inte bangat kan jag avslöja! Från att ha varit en 'Ha, vaddå sex and the city, vem är Mr Big?!'-person, så är jag numera lite mer insatt (tacka SATC-maratonet för det!)

Har ni tänkt se denna oerhört omskrivna film?

Hur stor del av Sveriges befolkning är bakfulla idag?

Jepp, det var min första fråga till pappa imorse. Han visste inte, eller ja..han var inte så ivrig på att svara heller direkt, djupt införsjunken i sportbilagan som han var.

Jag är det inte iallafall, men en hell of a huvudvärk och århundradets hosta har jag dragit på mig iallafall. Crap liksom.
Inrullad likt en rulltårta i täcket, orkade jag med nöd och näppe släpa mig ner till köket, där jordgubbar och mjölk, mängders med te och massa apelsinklyftor stod på menyn. Det kittlade dödskönt i kistan.

Annars hade jag jättemysigt igår, mina friends är de bästa!

Sen att jag verkligen INTE kan grilla (lyckades med bedriften att grilla mina skinkstekar i två sekunder på egen hand, när en slinker ner mellan gallret och bekvämt lägger sig till rätta över den glödande kolen...fast vi lyckades fiska upp den sen ändå, tack Emma for din insats där! ;D) är en heeeelt annan historia..

Ha! Nu blir det en skållhet showa'!

En midsommarnattsdröm

För tillfället äre uppehåll på strilet (ursäkta ordvalet, haha!) här i trakterna. Jag har tagit det rätt easy efter midsommarmaten, blev formligen proppmätt, speciellt av le meatballs. (my favourite you know!)
Nu har jag fixat mig lite också, snart är tjejerna här för upphämtning så jag måste kila och prepara jag och mina skinkstekar (dom i kylen alltså ;D) för avfärd.

Have a good evening!

Håkan får sjunga i sommarnatten, givetvis!


Om jag skulle åka utomlands i detta tillstånd, så skulle jag åka till Hungary

Hey little world!
Idag är det midsommarafton, förväntningarnas kväll alltså. Men det gör inte så mycket, jag ska till Frida och grilla med tjejerna och vi kommer ha der lika grymt kul som alltid! Jag ska välja ut en riiiiktig köttig köttbit att grilla också, vet redan nu exakt hur jag ska ha den! (På gränsen till bränd, torr men ändå lite lätt saftig inuti, MUMS!)

Om ni undrar över min detaljrika redogörelse över den perfekta köttbiten, så kan det bero på stt klockan är halv ett och jag har ännu inte orkat ta mig upp ur sängen. Helt utsvulten ligger jag alltså som i en igloo under täcket. (en smidig sak med laptops är att man kan blogga preciiis vart som helst, men det visste ni väl redan)

Nu blir det en bastant frulle kan jag tala om!
Vad ska ni hitta på idag?

Överlyckliga!

Såhär glada var Kajsa och jag några minuter över fyra fredagen den trettonde.
Ni vill förstås veta varför?!
Shame on my laptop, nu tar visst batteriet slut.

Sov gaaaaaalet gott så rätar jag ut frågetecken imorgon istället!En ledtråd; tänk på bilden!

SMÖRGÅSTÅRTA!

Hoh! Do I have to tell you more?!
Jag är väl egentligen inte den som slänger i mig smörgåstårta i vanliga fall, men nu var jag så jäkla hungrig så det var ord och inga visor, eller vad man nu kan tänkas säga ;D

Jag firar förresten Vimmerbys förstaplats i tabellen för tillfället också, det känns gött! Matchen slutade 3-1. Är pappa glad så blir jag automatisk glad, that's it! (Believe it or not, jag börjar nästan förstå lite spelregler nu också ^^)

Nu ska den sista tårtbiten slurpas ner i tarmkanalerna!


Yeah maybe black is white, and maybe white is black too

Jäkla betweenväder! Antingen kan vi väl ha det skållhett eller värsta tropiska regnet? I en dag alltså, det blir så mycket mysigare att komma in då liksom! Nu när det är kvavt ute känner jag mig lite lätt klimateriesvettig, speciellt efter cykelrushen till stallet...

Fytusan vilka skinkmuskler jag kommer ha när sommaren är slut!
Nu blire nämligen en sväng till, fotbollsåskådning (och givetvis godisätning ;D)


Tygskor and Alabama

Nu har jag dunkat Sweet Home Alabama for a while, och motivationen steg i takt med the drums kan jag säga! (Inte för att den på något sätt var låg innan, men nuuuu - overloaded!) Fyrrummaren är iallafall ytterst lite renare än tidigare (om man bortser från mitt rum, där man inte ens kan gå in utan att bli fälld av ett klädesplagg)

Fyfasen vad jag vill ha ett par vita, låga tygskor förresten! (Eller blåa. Kanske till och med svarta.)
Dessa går jättejättejättebra. *Gör de största hundvalpsögonen ever*skor från
zoovillage.com

Nu ska jag göra roliga saker

Ni vet dom där ytterst nödvändiga grejerna som att diska och dammsuga? Jawohl, mitt nästa mission i livets stora äventyr blir att cleana mammas apartment. Iallafall lite, man måste ju ha kul samtidigt!
Att städa till tonerna av sin favoritmusik gör det hela fem gånger roligare!
Vad gör ni just (exaaaaakt!) i detta nu?!Vad rödklöver har med städning att göra vet jag inte...

Men...vi har ju Ikea iallafall.

Z(l)atan också! Foto: Rickard Kihlström.
Fotograf: Rickard Kihlström (foto lånat från
resume.se)

*Pinsam tystnad*...Okej.
Måhända att vårt land kanske inte är så jäkla bra i fotboll som vi tycks tro.
Måhända att vi kanske har lite för höga tankar om Lagerbäck and da team imellanåt.
MEN (med risk för att låta som en efterklok moraltant, men den smällen får jag ta) LIFE GOES ON!

Visst är det sant att man ska gå all-in på saker, men att totalt hänga upp hela sin existens (nåja, nu kanske jag råkade överskriva 'överdrivsskalan' en aning igen) på ett jäkla fotbolls-EM känns lite...liteeee...lite svajigt?!

Vi har ju fortfarande Ikea, knäckebröd och The Hives liksom.

In med bollen i måål!

Nu får vi faktiskt skärpa oss people! Nu heja vi fram snyggingarna i fotbollslandslaget, alright?! Det ska iallafall jag och Kajsa göra nu, sticker till hennes lånade place såhär i halvtid. (Jag har bara näääästan somnat i den underbara soffan!)
(Jag hoppas hon har popcorn.)

Workat!

Wow! Jag kom hemcyklandes från jobbet för ungefär en timme sen, helt färdig i kroppen. Idag ringde de från ALV (eftersom jag mycket hängivet meddelat att jag gärna hoppar in om någon är sjuk) medans jag fortfarande låg och snarkade i sängen.

Lite lätt stressad och förvirrad hoppade jag upp och slurpade i mig en någolunda frulle (eftersom jag numera ALLTID dricker fil ur en galet stor mugg istället, det är så jäkla smidigt!) och kastade iväg mig på cykeln. Därefter workade jag i en godisaffär i en sisådär 7 timmar, första gången ever på A-pass. And hey, jag klarade det!

Dagens mest oväntade gäst var förresten Skuttan, en brun vädurskanin som några besökare hade med sig i koppel. Vad är nästa grej? Ta med sig guldfiskarna till stranden?


Jag ger er min tisdagskväll

Kvällen har ägnats åt en grymt god laxmiddag. Om heaven vore en fisk, så skulle det definitivt vara en lax. Lax är tydligen helt outstanding att grilla också, typ slår hotdogs med hästlängder!

Sedan fixade jag finishen på jordgubbstårtan också. Efter typ tio minuters vispande (jag fick ärligt talat visparm av den ansträngningen, men mamma vägrade låta mig trycka på turboknappen, så hon får skylla sig själv) hivade vi äntligen på jordgubbarna på toppen. Sen åt jag, massooor.
Jordgubbstårta är nog det bästa som finns.


Jag vann...igen!

Asså wuu-huuu-huuu vilket flow vi har girrrrls!
Inte nog med 'I-believe-in-miracles'-grejen som hände i helgen, (som jag snarast möjligt ska informera er om, luuuugn bara luuugn!), nu har jag gått och placerat mig i ÄNNU en tävling! Kolla vilken fin bok jag fick liksom, det står massa, massa klimatsmarta tips, perfekt till en liten människa med superman-ambitioner som jag!
Fasen asså, snart går jag och vinner en vecka i Miami!

Sen har världens bästa Anz klarat körkortet också, MASSA GRATTIS!Yeeeehaaa!

Tjeeeeenare!
Hoppas ni är glada idag, trots åskmolnen.
Jag sov som en gris inatt, ända tills Mr Åskar väckte mig vid sisådär halv elvatiden. Det var förresten ganska mysigt måste jag erkänna, vem vill inte ha lite strömavbrott imellanåt?

Idag har jag flyttat hage på Wullebulle. Han liknar mer en valross än en ponny at the moment, men gaaad liksom! Man har helt enkelt rätt till att äta upp sig under semestern! Har världens ridsug, så imorrn (om Mr Åskar håller sig undan, jag vill ju  inte bli burned liksom!) så blire other bunes! (Hoppas man kan formulera sig så, om inte; ett nytt uttryck, tadaaa!)

Vad gör ni en dag som denna, folket?


Fyfaaaan vad vi är braaa!

Här kommer lite pics från le student 2008, en av de absolut härligaste dagarna ever!
Dagen började med champagnefrulle i en lite lätt blåsig park runt åttakvisten. Alla var så otroligt fina! När vi sedan skålade för oss, livet och framtiden i  champagnen med jordgubbarna i (det är tydligen tradition, jag fattar inte riktigt hooken med en flytande jordgubbe egentligen) så började det mer och mer gå upp för mig att 'THIS IS IT BELLA, det är nu det börjar! ' Vi åt en helt amaaazing exotisk bricka också sådär i halvtid, herrejävlar vad hungrig jag var!

Efter skriksjungande runt hela stan, tårar i mängder när fina Ella sjöng Gabriellas sång (fin titel där förresten ;D) och så mycket lyckönskningar som vi bara orkade med, så var det alltså dags. THE utspark!

Ögonblicket innan vi stod där på trappan kommer jag ihåg så tydligt. Hur hela klassen för sista gången var samlad, hur vi peppade varandra och hur alla skrek av glädje redan innan..Om bara några minuter skulle vi ju vara alldeles fria!

Sen släpptes vi ut. Alla skriker, världens folkmassa står och väntar på oss, vi avfyrade vår studentsång (som förövrigt ägde, bara så ni vet!) och jag springer fram och kramar den första jag kan hitta - MÄTS! Sedan får jag syn på syrran, och strax efter det blev en smilande studentbella tagen på kort av tidningen.

Wow people! Det är NU det börjar!
Buddies!

teee

Jag sitter och dricker te.
Visst blev ni förvånade nu? 'Bella dricker te, nähä?!'
Då kan jag med en mäkta stolthet i rösten berätta att det är inget vanligt te jag halsar för tillfället.
Oooooh nej! Här snackar vi rött african rooibos, baby! 
Ett te som är som gjort för att drickas på kvällen, eftersom det inte innehåller koffein. Dessutom är det typ skitbra mot allt, åldrande, magont och sånt där.

Mer rooibos till folket!

The Bell is back..

...starkare, gladare och definitivt lyckligare.
Hultsfred tvåtusenåtta går till historien som den grymmaste festivalen EVER!

Jag är alldeles för trött för att redogöra detaljerna, men det kommer, jag lovar på min högra handflata!
(och handflator är ju en grymt viktig kroppsdel också)

ÄNTLIGEN!!!

Jag har nog aldrig varit lyckligare. Nej, det har jag nog faktiskt aldrig varit.
Aldrig tidigare har jag tagit studenten, för att sedan två dagar senare gå på The Hives, LIVE!

Det är helt sjuuuuukt vad bra det känns! 21:00 vid Hawaiiscenen, people!
Det är då världens bästa liveband kliver upp på scenen.


Wohoooo!

Hohoho. Jag hoppas alla som var ute igår hade the time of their lives!
Tydligen var ju delar av Simple Plan på Harrys i Vimmerby igår och festade.
WOW. (Det enda tråkiga är att jag vet typ en låt som Simple Plan har gjort, synd liksom!)

Min legitimation hade gått ut så jag fick snällt promenera hem igen, men det gjorde faktiskt ingenting alls.
Väl hemma så tryckte jag i mig hemmagjord pizza och gick och la mig. När sms-trafiken hade lugnat sig lite så somnade jag som en liten tomtenisse dagen efter julafton. Yeah!

Nu ska jag snart avverka första dagen på Hultan. See ya there!


Amaaaaazing!

JAG HAR TAGIT STUDENTEN!
(det var ju för väl, jag lovar er att det känns alldeles galet sjukt när man är mitt inne i alltihop!)

En liten utvärdering såhär i andra halvlek;
-Jag är så jäkla fri som man bara kan bli!
- Min klänning gick sönder, så Kajsa lagade den lite provosoriskt med en hårnål (som höll ungefär i två timmar)
- Jag har lyckats tappa bort slutbetyget (behöver jag ens säga att det är typiskt mig?! ;D)
- Min släkt är incredible, hade precis det trevligaste släktkalaset EVER!

Förresten är jag också helt slut i både kropp och hjärnbalk, men herregud liksom!
Sova kan jag göra i nästa liv!


Le Grand Finale

Nu är en överlycklig Bella på plats i skolans lokaler, för sista gången! Runt kvart i fyra sparkas vi medianer ut. Det känns heeeeeelt crazy, som overkligt med samtidigt så galet bra (Words can't explain, trust me!)

Ha det helt amaaaazing, FÖR DET SKA VI HA!
See ya people!

Dagens sanning!

I'm getting older.
Om 24 timmar har jag tagit studenten.
It's a matter of fact och jag längtar, för tillfället, alldeles galet tills det att vi blir hejlöst utsparkade.
Jag kommer därför inte vara sådär jätteaktiv på bloggen under morgondagen (GUESS WHY?!), förhoppningsvis hinner jag med en snabb uppdatering om inte champagnen slått ut hjärnkontoret totalt.

Ikväll blire förresten att hämta ut hultan-banden och se på Sverige-Grekland på campingen, WOHOOO!


Skoingång!

Nu har jag börjat mitt mission med att gå in studentskorna. Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv, jag lyckades faktiskt att inte trampa snett en enda gång. (Att det  faktiskt bara är två centimetersklack hör inte till saken)

Nu slirar snart Ante in på gatan här, måste slänga mig nerför trappan. Ha det gött!


Cheeers!

Har precis pressat in en salsablandning och pastaskruvar i kakhålet - outstanding gott! You should try it!
Nu ska jag och vovven bege oss hem till huset, Thea älskar att åka buss så det blir nog inga problem ;D

Ikväll ska vi klä studentflaket, wohooo!


Zelmani, taget av Anton Corbijn. Älskar bilden!

Underskattade saker!

- Plocka blommor. Fyfasiken vad kul det är! Med rätt sällskap och när ormarna håller sig på avstånd alltså.
- Äta varma kanelbullar i soffan en sommarkväll och kolla på djupa kärleksfilmer.
- Dricka tekopp efter tekopp, och bara njuta av allt.
-  Röda solnedgångar fyra dagar innan studenten.
- Få varm hästluft blåst på sina bara fötter.

Hejhå! Nu ska vi cykla iväg igen. Jag tror vi cyklat tre mil denna vecka, om inte mer.


Varma blåbär och vaniljglass, yeah!Kolla vad jag precis tryckte i mig efter maten. Ser det inte skapligt delichious ut? Om ni undrar var det är för brun topping på så äre bara min specialkrydda ni skymtar - kakao!  Denna smått utsökta efterrätt är jättelätt att efterapa, ni gör bara såhär:

- Ställ fram den vaniljglassen i god tid innan så den blir alldeles krääämig, som mjukglass ungefär!
- Micra blåbären så det ser ut som det rinner blod ifrån dom (låter väldigt brutalt, men det är bara blåbärssaft. Jag lovar!)
- Häll blåbärsblodet lite snirkligt över glassen. (Tänk lite estetiskt liksom, ni kommer säkert på ett fint mönster)
- Ös på de varma blåbären hejvilt! (MYCKET ska det vara!)
- Lägg en skiva ananas lite asymmetriskt vid sidan av
- Avsluta din efterrättsorgie med att strö kakao över ditt konstverk.

Så, ready to eat!

Nu ska jag bada..

...och det är väl lika bra det, med 30-gradig värme blir det inga bra blogginlägg kan jag lova er.
Ut i solen nu!


En lördag i juni

Gaad! Jag håller ärligt talat på att falla in i något slags dvala-liknande tillstånd.
Det är lite påfrestande att leva livet faktiskt!

Efter ett intensivt solbadande (och givetvis vanligt badade) i Nossen (känns som vi börjar kunna stället nu, jag tror det är femte gången denna veckan som jag och Kajsa trampar iväg i riktning mot den pölen) så var det bara en snabb rusch hem och slänga i sig lite kött. (I mitt fall blev det en riktig grottmänniskolunch; köttfärs, bacon och soltorkade tomater)

Sen stack vi till fotbollsplanen och checkade när svettiga boys spelade fotboll. Förresten var det inte bara därför vi var där. Naj! Vi fyllde även våra magsäckar med pepsi, festis, korv, glass och godis i mängder som skulle fått vilken tandläkare som helst att bli mörkrädd. Tydligen hade vårt godisintag en viss inverkan på matchen, det blev nämligen 2-1 till Vimmerby (som vi såklart håller stenhårt på, tänk ams pensionsreklam och ni hajar genast hooken!)

Den här bilden har väl inte sådär jättemycket med fotboll att göra, men det är laganda till max iallafall!

Le fotograf professional; Emma! wow ;D

Gomorron gomorron!

Haj folket!
Hoppas ni är pigga och fräscha dagen till ära! Själv tänkte jag piggna till i de skvalpande vågorna (där överdrev jag lite, vågarna i Nossen är typ...3 cm höga, men you get the point haa?) så nu äre bara att invänta Kaj och Golden Princess (Kajsa vackra fullblod till cykel)

Sverige var förresten det varmaste landet i Europa igår. EUROPA liksom!


I'm so damn happy! (Mystiskt avslut, guuut!)


Rock on!

Innan jag stupar i säng förresten! Johnossi folks!
Dessa ska vi givetvis se på festivalen!


Natt-äggstra!

Nu är det nog ohyggligt många som sitter där hemma, (eller vad ni nu sitter, ni kanske står upp till och med?!)  fundersamt kliar sig i hårbotten och inte alls förstår vad Bella kan ha för viktigt att säga klockan 2 på natten.

Det undrar jag faktiskt också?!
  Jag tappade fem ägg i golvet när jag (klipsk som jag är) skulle öppna kylen och få ner lite mjölk i natt-teét.(Det viktigaste te-målet på hela dagen förresten! Det är vid denna tidpunkt man summerar dagen och grundlägger nästa för bövelen!) och det var väl egentligen där glödlampan i skallen tändes att jag kan blogga lite när jag ändå är igång liksom..

Kvällen har förövrigt varit så jäkla underbar - som vanligt, får man väl nästan säga! Träffat underbart goa människor, hoppas vi träffas mer under sommaren!

Nu ska jag sova så jäkla hårt. Adios!


Funkar le blogg idag då?

Hmmm...let's find it out shall we?
Jag trooooor nog allt ska vara iordning nu. Blogg.se har ju flyttat bloggar så det står härliga till inatt!
Nu ska jag pressa i mig lite fuud här igen. Ikväll ska jag på premiärfest på ALV, tänkte käka upp mig så jag inte blir hungrig ikväll sen (Vilket jag alltid blir ändå, men drömma kan man ju liksom?)

Gårddagen var förresten amaaaazing! Det tog sig på slutet kan man ju säga! Halva klassen låg på Antonias studsmatta och sjöng 'Nu kan du få mig så lätt' och kollade på norrskenet (det VAR fasen ett norrsken! alternativt en gudafjärt, men det känns ju inte riktigt lika lockande) Sen dansade vi loss (boksavligt talat, jag höll på att få en uppstoppad örn över mig!) i juninatten.
I pretty much love it all.Balkonger liksom?!

Herrejesus ja. Vår skola ska byggas om under hösten. 110 miljoner ska det tydligen läggas. Det kommer bli så jäkla fint att man vill gå kvar. Dom ska liksom fixa en ljus entréhall med högt i tak, en träningsbutik för handelprogrammet, media ska vi nya, fina ljusa lokaler, och ett nytt gym ska tydligen anläggas också.

Det sjukaste är ändå balkongerna.
På våning två ska det alltså vara som balkonger med broar över entrehallen (Tänk ikanohuset and you get it!)

Jag tror jag ska utbilda mig till lärare, så jag får uppleva arkitekturen i några år.

Dagens nödvändiga tips!

Hemskt mycket hej!
Jag sitter och hinkar limevatten för tillfället. Lime är en sjujävla frukt ska jag säga er!
Den är inte bara frukktansvärt god att käka, man kan OCKSÅ dricka saften, pressa i det i diverse drycker, ha det som efterrätt..och ha det i håret! Hur många frukter kan man det med liksom? (Brukar du gå runt med banan i skallen kanske? NOWAY!)
Ett litet tips  om hur ni inte ska göra bara:
Försök undvik att hälla limesaft i håret på badstranden, och sedan doppa huvudet i vattnet.
Detta ödesdigra misstag kostade mig synen, iallafall i några minuter. 
Jag blundade så hårt jag kunde, vinglade omkring på stranden och till min stora lycka kom Kajsa och befriade mig från smärtorna, genom att spruta vatten i ögonen på mig.

Don't try that at home, kids!


Bella Notte! (mucho passande ska jag säga er!)

Jag sitter under mitt fluffiga täcke och dricker te.
Ska säga er det att det var en jäkla tur att gud gav mig utstående öron, annars hade leendet gått runt hela skallen.

Ikväll har jag ätit Sweden-tårta med mina underbara och vackra vänner utanför Konsum.
Det är jättekul med alla som kör förbi fem gånger under loppet av tio minuter. Keep doin' that duuudes! Jag menar, det är ju billigt med bensin, och jorden håller ju inte alls på att gå under, nejnej!

Nähä nu ska jag sova, ATT jag ska! Puss!


Detta är slutet på en resa, och början på en ny.

En vecka kvar innan sturren sitter som en visdomstand i livets tandrad.
Yeah baby!

Nu återstår inte mycket mer än att plugga in studentsången, (det BLIR havet är djupt, fatta vilket inflytande jag har!) fixa kofta till studenten (Jag vill ha en dagmarkofta för 2000 spänn. Någon som vill finansiera?) och jobba på brännan.
Djupbrun lär jag väl inte fixa, men mörkt kissgul kanske?


Lookin' here baby! (You're coming my way)

GOMORRON GOMORRON! (tänk er Veiron i ottan på denna, hähä)
Jag har precis fixat två efterhängsa svenskarester (wu-hu-huuu vad bra jag är!)
och nu ska vi snart trycka i oss en efterlängtad lunch.. idag blir det tydligen 'färgstark wok'.
Det lät ju...spännande.

På tal om färgstark..idag bär jag ett ärtgrönt linne och klarblåa shorts.
Galet vackert ska jag säga er! Det ser så omatchat ut så det svider i ögonen.

Kolla det den här klädseln då?! från tjallamalla.com, that's some good shit!


Tänk er denna, en djuuupbrun bränna och ett par sjyssta pilotbrillor då..shieet!

LIVEKONSERT!

The Hives

Åhååå, det här får ni inte missa,
livekonsert med Le Hives från New York
Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi får se dem på Hultan people!

Jag vet i fasen om jag vågar somna alltså..
Det sitter en gigantisk nattfjäril på väggen precis ovanför sängbordet.
Tänk er hulken, fast lite mer brunaktig, och i nattfjärilsskepnad.
Man vågar ju inte direkt ta i dom heller liksom!

Jag utmanar ödet och släcker lampan nu. Godnatt!


Willebulle goes latmask!

Var och checkade läget med min lilla tunna till häst förut. Willebulle (som jag faktiskt säger oftare än hans riktiga namn) har för tillfället ett hejdundrandes sommarlov och går på sommarbete, vilket han ser ut att stortrivas med. Snart blir det dock att sätta igång med ridningen igen, han kan ju inte gå och skrota hela sommaren for god sake!

Fick ett litet smörjryck i stallet och smörjde Henri de Rivel'n-hoppsadeln (som jag förövrigt prisar hööögt. Sadeln i mitt liv, helt klart!) Det var  förresten ungefär ett halvår sen jag sist putsade läder.
Välbehövligt var bara förnamnet.


Pääääälskling!

Dagens stektips!

Liten solblekt vattenpistol från en kalle anka tidning+ saltvatten + överhettad body = galet bra!

Det är iallafall dagens stektips från Bellas altan, för oss som inte klarar av att bara ligga och svettas i solen.
Genom vattenpistolen får ju både ditt lekfulla barnasinne aktivtet, PLUS att du samtidigt blir fruktansvärt svalkad. (biverkningar är en vit salthinna över hela kroppen, men vad tusan liksom!)

Ibland är jag så himla finurlig alltså.


Leeediga tisdag!

Coooow, nu sitter en alldeles perfekt frulle i magsäcken.
Gröt med sjukt mycket hallonsylt (eller ska jag säga Hallonsylt med gröt kanske), en stoooor apelsin och väldigt mycket isvatten till det.

Inledde dagen med en dogpromenad i det fina vädret, och nu blire allmän stekning på altanen.

Vad ska ni göra idag?

'Kolla Sverige då Bella, kolla liksom!'

Hej älsklingsbloggen! (eller, jag menar; min pluttinuttigosebloggiloggis!)
Idag har jag haft det förbannat trevligt ska ni veta.
Förbannat låter kanske en aning laddat och negativt, men ni får stå ut helt enkelt.

Jag och Kajs (och senare även Mats som ganska iskallt bara vek ut sin lilla mintgröna handduk och la sig för att jobba på brännan bredvid oss) hängde i Nossen efter skolan, vilket var galet underbart! Vattnet var rätt och slätt svalkande. (Min colaflaska däremot, var nog mer åt det fingervarma hållet..yeeek)

Jag älskar Sverige såhär års. Kajsa försökte gång på gång banka in hur vackert vi har det här uppe, och jag tror jag börjar fatta det nu. Jag vill aldrig att det här ska ta slut.

Jag vill slå in naturen, vädret, mig själv (givetvis) och alla mina fantastiska vänner och familjemedlemmar (om du är SNÄLL syrran!) i ett stooooort syrénfärgat paket med vita sidenband och bara glämta lite på kartongen ibland, för att se en liten del av paradiset.
JAG ÄLSKART!


småland baby!

"Inte ens i vår vildaste fantasi kan man dricka hallonsaft med öronen!"


Har jag världens skönaste naturlärare eller har jag världens skönaste naturlärare?

Här har min goa vän Annso samlat ett par sjukt sjyssta citat, som jag givetvis snott..

"Man kan inte säga kemisk blandning. Det är som att säga potatisbajskorv!"

"Dom skulle man jaga en mörk natt med en gaffel!"

"Linser på varg vore ju det smidigaste för om de har bågar kan de skada sig själva när de jagar älg..."

"Oj! Det blir ingen jul i år för vargen åt upp fåret Ulla.."

"När Jacob vaknar på morgonen står det 8 renar i trädgården och äter på hans fina gräsmatta. Då blir han förbannad och tänker "jävla lappar, Im gonna kill them!""

"När kom den moderna människan? Då är frågan Frida...Vad använde han för tvättmedel?"

"Jag ska köpa en ny bil. Men vem är det som ligger på motorhuven? Ja inte är det en död trut utan en naken tjej."

"Inte ens i vår vildaste fantasi kan man dricka hallonsaft med öronen!"´

Nu ska vi käka skolans bejublade makaroner...juiiicy!


Jag skulle kunna...

...blogga om en jäkla massa grejer för tillfället, om det inte vore för skolan förstås.
Så nu ska jag trampa iväg, inom loppet av tio minuter.
Jag får försöka stå ut helt enkelt, det är trots allt drygt en vecka kvar.

Jäklar! TAR JAG STUDENTEN OM DRYGT EN VECKA?!Hard work work

Pheeew! Mitt under dagen idag (när ni förmodligen låg och stekte er under junisolen, fy tusan vad orättvist!) så befann jag mig på ALV. Jobbade några timmar, helt perfekt arbetsdag om jag får säga det själv!
Jag och Emma höll ställningarna på Kopparkrogen kan man säga (eller okej då, mest Emma. Jag stod mest i kassan och såg lite hjälplös ut)

Jag är fortfarande ytterst stolt över de deformerade mjukglassar jag lyckades creata alldeles själv. 'Ska de vara så jevla svårt' tänkte jag och drog lite i spakarna. Det kommer sjuuukt fort ska jag säga er! Le icecream asså, huhu.

Nu blire fyllning av magsäck.

Idag smäller det!

Hoho, idag ska jag indirekt på FUSSBALL!
Om några timmar ska alltså Henke & Zlatan (och några snygga snubbar till förstås) ta hem en bejublad seger.
Hur vet jag då att dom vinner kan man ju hejdlöst fråga sig?
Världens bästa Antonia är ju där och visar vart skåpet skall stå liksooom!


foto: lånat från aftonbladet

Wonderful evening!

Jävlar i min lilla låda vad kul vi har haft ikväll!
Imorgondagens upplaga av Bellanews vi upp detaljerna.
Nu ska denna lilla rädda kvinna (vi såg House of Wax precis, I'm still shaking!) krypa ner under ett fluffigt täcke och drömma friendly dreams om allt det vackra här i livet. För vet ni vad?
It surely is.