Skitbra!

Torsdag så det smäller om det!
Jag var precis ute och traskade med doggen i samhället, i väntan på att hon skulle lägga en kabel. Hela fempromenaden bygger ju faktiskt på den lilla petitessen. Hur svårt kan det vara? Hur som helst så irrade vi omkring på samma gräsplatt i typ tio minuter, i väntan på att hon skulle pressa ut det avfallet, så att säga.

Dessvärre känner jag ju Thea vid det här laget. Man måste ju markera sitt reviiiiiiir! Så istället för att tömma sin hundtarm så skulle hon givetvis skvätta lite på varenda liten kvadratmeter.

Dagens 'gå-ut med-hunden'-outfit var förstås helt outstanding. Eller vad sägs om plyschmjukisbyxor i en skogsgrön ton, nikegympadojor från -99, bronsfärgad dunjacka från samma tidsperiod, samt oversizade (gigantiska, utan att överdriva) hallonröda handskar?

Nu äre stalldags.


Måste...bara...

Det är första gången EVER som jag bloggar nedbäddad i sängen!
Skriv upp det i alla viktiga anteckningsböcker nu (gärna svartblommiga såna, det matchar mitt påslakan..)

Newton ligger här alldeles bredvid, djupt försjunken i en snarkande sömn, som bara tibetanska gosedjursmikroflodhästar kan göra.

Det kan ni ju också skriva upp, om ni vill.


En formel som passar det mesta

Happ, jag och Kajsa har gemensamt (över telefon, ska tilläggas! jag tror det tog 1½ timme att mocka två boxar idag, gaaad!) kommit fram till en slags formel till ett lyckat liv på kärleksfronten:

98 % all-in och sen sätter du dig på kärlekens klippa och dinglar med fötterna.

Känns det lite för tidigt så kan du ju alltid hälla på smaksättning på livets nudlar, så att säga.

Nu räcker det med utsvävningar för ikväll. Sleep good! (hoho, hoppas min gamla engelskalärare såg det där!)Ouch!

Det svider till riktigt rejält i maggropen varje gång jag tvingas att med tunga, oooooerhört tunga händer, skrapa ihop busspengar från min lilla samling enkronor. Denna samling har ju egentligen som sitt enda syfte att fylla min magsäck med stooora flötiga langos under hultan 08..

Jahopp, så vad ska jag äta nu då, under sommarens festival?
Jag föreslår a piece of this...

96981-112


Sportlovsconfessions

Idag klockan 8:15 påbörjades den sista skolterminen igen, efter att ha 'legat på is' (fasen vad kallt det låter, kunde dom inte ha tagit en...fårpläd imellan eller något?) i ungefär två veckor.  Jepp, ni uppmärksamma märker att det är ungefär lika länge sen jag fick några ytterst meningsfyllda rader nerklottrade här.
Och det är ju inte hela världen, när man tänker efter.

Sportlovet har väl inte direkt levt upp till sitt namn, det enda som jag praktiskt taget gjorde förra veckan var åt, sov (ibland lite för lite...och ibland lite för länge) kollade på film med Kajsa och Mäts, red, städade och... avmaskade får. Tempting, haaaa?

Det var hur som helst väldigt lärorikt!
Skulle du kunna toppa en liten rodeo på det breda köttfåret Ulla kanske?

96981-102
Hade ingen bild på Ulla, men det här är rätt likt...och sen lite päls då ^^


Åsneslem..

Haaaaaaaaaaj!

Idag är min ambition till blogginlägg nere i hålfoten och gungar runt, och där gör den ju inte speciellt mycket nytta.

Istället tänkte jag bara berätta att jag är sjuuuukt laddad inför fredagens nattinnebandyturnering! Jag och åtta tjejer till (ingen av oss har någon som helst koll på det här med innebandy, allra minst jag!) är nämligen anmälda under lagnamnet Åsneslem.

Bara det faktum att vi lär möta division ett-spelande herrar i en av de första matcherna gör mig på något sätt helt lugn inombords. Så om någon lyckas höra typ vargylande ljud vid åttatiden på fredagkväll så är det förmodligen jag som blivit översprungen av en deffad elitspelare...

Godnatt!


Kul för mig liksom!

Sedärja! Modemet är fixat och klart! Faktum är att det mesta i mitt såkallade liv flyter på utan några större problem just nu. Om ni ville veta liksom. Men nu råkar det här vara MIN blogg, och jag har all rätt i världen att informera er om färgen på mina strumpor, mina i-landsproblem (när jag har några, vill säga!) och anledningen till att jag ibland äter nudlar till frulle.

Vilken cliffhanger! Nu ska jag rusa ikapp sjubussen..