Just checkin'...

...om bloggen fortfarande strular. Vilket jag verkligen inte hoppas, huhu.

Ååh massa varmt!

We like that!  ;D (Ursäkta om jag talar för hela befolkningen nu, men jag kände mig tvungen.. kan man annat än älska det här vädret?) Idag tog jag sovmorgon.. ganska mycket sovmorgon om jag får säga det själv. Jag har aldrig riktigt varit en morgonmänniska, även om det kan vara skönt att gå upp tidigt så man för något uträttat om dagarna.

Nu ska jag in i duschen och svalka mig lite, och sen blire en runda till hästen! Efter gårdagens dressyrpass (som var helt maaagiskt, jag får fortfarande rysningar ^^,) så känner jag på mig att det kommer bli bra idag med! (Med mina och Willes mått mätt, alltså!)

Så vill jag tacka alla godingar som läser min blogg och som kommenterar!
Tack, jag blir huur glad som helst :D

Schaalalala..

..jag tycker faktiskt att jag börjar komma igång med bloggningen riktigt bra nu, heja mig!
Tiden släpar sig fram denna soliga onsdag, fast det gör inte så mycket. Jag åkte till hästarna tidigt i morse och gjorde alla sysslor, sen blev det en lång och härlig promenad med hundarna i skogen.

Nu har jag tänkt duscha lite, så blire att sätta sig med med Chanelarbetet.. som jag på något mystiskt sätt bara skjuter upp. Och jag skiter i att sitta vid datorn att skriva, blir ändå bara att jag gör massa annat ^^,

over' n out!


Längtan efter en ny doft

Helt plötsligt slog det mig - jag har aldrig köpt en parfym. Visserligen har jag ju fått parfymer av andra, men det är inte riktigt samma sak.. är inte det nästan en mänsklig rättighet? 'Rätten till att själv bestämma hur man ska lukta utan att sno andras parfymsprut?'

Så nu behöver jag alla tips i världen! (eftersom jag är en nybörjare i 'köpa parfym-branschen') Vad luktar ni? Tipsa mig! (och jag skola slicka dina skosulor fria ifrån gamla tuggummin)Full rulle på lovet!

Nu är det igång. Pau rikthit. Utan helgdagar, nu är det highway mot skolstarten igen.

Pigg som en lärka (eller, för att låta lite mer verklighetstroget: som en lobotomerad och halvblind skata) så skuttade (hasade) jag mig upp (ner) ur sängen.. lånade förövrigt syrrans säng idag med, man får passa på när hon sover borta ibland ;D Jag kommer nog in i de rätta dygnsrytmerna snart får jag hoppas, annars blire jobbigt imorgon.. hoho. Jag ska ju plocka ut hästarna i två dagar till nu och gå lite promenader med hundarna, och fodra Lottas hästar. Det blir nog bra! Inget ansträngande, bara roligt.

Jag och pälsälskling delade på en äppelfestis idag igen. Han är tydligen helt förälskad i de där billiga från ullared.. tur att någon är det iallafall ^^,

I think I'm losing control...(nooot!)

jao

Yeah, jag är faktiskt riktigt stolt över mig själv just nu.. ska redovisa the list!

Jag ska skriva klart Coco Chanel arbetet on english - en god bit på väg iallafall..
Jag ska blogga mera - jepp, det har jag ju gjort!
Åka till bushesten och mocka och fodra - alltid! med pappsens hjälp också. hjälp vad han är kung på att mocka! ^^
Fixa festivaljobb och mig och girlsen -sure, ansökan om jobbtider är ivägskickade!

och extraplus i kanten för extraknäck nu på lovet! Jag ska släppa ut lite hästar, ute och gå lite hundpromenader och fodra. Hur bra som helst, då kan jag finansiera lite klädköp jag har planerat in ;)

Nu ska jag gå och lägga mig snart, upp och släppa ut hästar 07:15 imorgon, hoho.

Natti!

Det kallas självkontroll..

Sista helgdagen idag, och det enda jag har lyckats uträtta den här helgen är typ...ehum.. det enda jag vet säkert är att jag diskade idag och dammsög igår. (plus stallet, men det räknas inte, det gör jag ju varje dag) Oj! Det är inte klokt vad mycket jag får gjort på en HEL PÅSKHELG! (nu räknades jag inte med alla släkträffar jag har varit på, och alla filmer jag har sett, men whatever)

No. NJET! Nu räcker det. Trots att jag är halvsjuk så har jag ingen rätt att sitta här och absolut inte göra någonting. Nu ska jag organisera mig.

Jag ska skriva klart Coco Chanel arbetet on english
Jag ska blogga mera
Åka till bushesten och mocka och fodra
Fixa festivaljobb och mig och girlsen

 
Och jag kommer klara detta IDAG! Så jag kan somna med gott samvete, haha. Flera punkter kommer ;)


The Easter is here to stay

Att posta ett inlägg efter klockan två känns väldigt emot mina nyårslöften. Tanken på att jag har tänkt spendera detta påsklov med att vila upp mig (och då ingår saker som att gå och lägga sig i tid..oops) känns lite avlägsen. Men, det är väl trots allt tanken som räknas?

Jag skulle inte kalla den här dagen särskilt händelserik. Vaknade med feber och förkylning vid halv fyra tiden på eftermiddagen och därefter har jag i princip bara kollat på teve. The Sounds på Metropol igår var iallafall sjukt bra! (Maja, jag vill ha din haircut)

Nu har jag blivit tillräckligt trött för att gå och sova.. ^^,

Good night fellas!