Let me entertain yeeeeu...

Det är tidig söndagmorgon, och ditt enda alternativ tycks vara att krypa ner i sängen. Förhoppningsvis somnar du innan du hunnit säga 'flufftäcke'. Du ligger där, nästan helt stilla i nästan tolv timmar (eftersom du är medveten om att dina söndagar är till för att sovas bort) till synes oberörd. Vad som egentligen pågår i ditt huvud, och vad dina sinnen får uppleva, är det bara du som vet. Kanske är du en drömmare, som får uppleva överdådiga äventyr nätterna igenom, eller en filosof, som vaknar med huvudet fullt av frågor. Kanske är drömmarna ett sätt för dig att uppleva saker i fantasins värld, även om dessa saker ibland kan klassas som rent osammanhängande och wierda grejer.

Jag skulle bara kolla er. Här kommer min lista på saker du kan göra när sängen känns som ett alternativt alternativ:

°
Hitta gamla klassiker som 'Runaway' med Del Shannon, Judas Priest hit 'Living after Midnight' eller 'Sexbomb' med tjuren från Wales himself - Tom Jones. Detta hittar du enklast på youtube, och sångtexter är lätta att söka efter på google. Skruva därefter upp volymen rätt högt för att störa eventuella syskon, och (håll i dig) sjung med så falskt det bara går, gärna lite falskare. Det får gärna låta som om du är seriös, bara det skär sig.

° Ställ svåra frågor till dina MSN-kontakter, gärna chefsredaktörer.  Försök att bli så djup du bara kan och ställ frågor som tar en livstid att ge svar på. Därefter besvarar du själv dina egna frågor och ler oavbrutet i minst fem minuter eftersom du är så stolt över dig själv.

° Försök hitta svaret på varför du alltid är så kreativ efter klockan ett. Det är frustrerande! Speciellt när man vet att sängen står och ja...ser inbjudande ut (Detta trots att du har rivit bort tapeter så att ditt rum liknar Pete Dohertys lya.

Brutalt värre. Godnatt!

er oändliga belliiiiis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback