En...betraktelse?

Klockan är efter midnatt. Det är en lagom kall (fråga mig inte vad jag menar med detta, men det är inte så kallt att man fryser fötterna av sig, och inte så varmt att man kan gå i shorts..något i mellan alltså! I detta fall kallat för 'lagom'. Förresten märker vi här tydligt sviterna efter mitt 'djup-efter-ett-syndrom' som ibland slår till när jag håller mig vaken liiiite längre än vad jag borde..) lördagsnatt, och om man duckar skallen några centimeter under min vidunderligt stora julstjärna, så ser man eeh....eh..stjärnor?

Okej, jag ser inga stjärnor direkt, lamporna bländar sikten. Men det jag ser är en fruuuuuktansvärt vacker måne, ett nästintill självlysande lekstugetak, och ett moln som fladdrar förbi i månskenet. Det här kan vara perfektion.

Om mina fotoskills hade varit en aningens mer skrytsamma så hade jag mer än gärna fotat lite i månljuset (Jag tänker a lá Ashton i A lot like love, när dom står där på stenen...*drar efter andan*) men tyvärr har inte jag några direkta färdigheter inom området. Om sanningen ska fram så verkar det som om 'skillsutdelaren' glömde bort lilla mig totalt.. synd känner jag. Om han läser det här nu så vill jag bara framföra att buktalning låter intressant, liksom bågskytte...och deodorantexpert.

Nehepp, dags att sätta livsbatteriet på laddning. Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Malin

Jag är ju här inne och smyger ibland .. tycker att det är hög tid för fler betraktelser nu. :)
Kram på du


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback